Tom Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Hát de ez jól is néz ki.:unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 c20ne pumpája nem olyan? Mert ahhoz van 6000ft-ért fogaskerék, és egyben is csak 42 ropi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Jóvanna! Az én 15% - om is már ajándék, nem voltam olyan pofátlan hogy még alkudozzak is a müller meg így hirdeti magát a % -okkal ... tudod te is ha tehetem a csergőbe megyek de ez a pumpa dolog most nagyon rosszkor jött a hónap közepén ... mi lenne ha elöször szétszednétek azt a motort és megneznetek mi is a gond.... az olajnyomas nem csak a pumpa hibája miatt tünhet el .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 http://www.unixtrade.hu/shop/tlkepek/big/cikk/88/882073.gif nem ugyan az mert hiányzik rola a feszitögörgö tartoja Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 nem ugyan az mert hiányzik rola a feszitögörgö tartoja És azt nem lehet átrakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ilyen .... csak ez a z20let é nekem ilyen van csak itt a szivocsö mas .. és ezis olcsobb .. de itt lathoto a feszitö görgö helye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 És azt nem lehet átrakni? vicces :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 vicces :unsure: Én ezen a képen néztem, és itt nem derült ki hogy leszedhető-e vagy egybe van öntve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ebben igazad van ... ... ... mi lenne ha elöször szétszednétek azt a motort és megneznetek mi is a gond.... az olajnyomas nem csak a pumpa hibája miatt tünhet el .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 (És a C20NE 31E bruttó kisker egyébként) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 (És a C20NE 31E bruttó kisker egyébként) :unsure: De nem jó a ház, és ha jó a belseje, azt mennyiért tudsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Este fél 9-től lenne egy kis focimoci Óbudán!!!! Aki eddig jön: Voszi, Tom, két emberke akit nem ismertek, meg én... Na srácok itt a lehetőség...lehet jönni mozogni egy kicsit... :unsure: ...ja teremben játszunk és 500 huf/fő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Zártkörű a rendezvény? :wacko: Ha találok estig cipőt akkor möhötök? Este fél 9-től lenne egy kis focimoci Óbudán!!!! Aki eddig jön: Voszi, Tom, két emberke akit nem ismertek, meg én... Na srácok itt a lehetőség...lehet jönni mozogni egy kicsit... :unsure: ...ja teremben játszunk és 500 huf/fő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Hát szerinted, ha zártkörű, akkor minek írom be??? Ne legyél már gyagya!!! Keress cipőt izibe... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Hátha csak a négykarikásoknak szólt a felszólítás :wacko: megyek akkor túrkálok egyet... Merre fele lesz ez a foci? TB kártyát kell vinni? :lol: Hát szerinted, ha zártkörű, akkor minek írom be??? Ne legyél már gyagya!!! Keress cipőt izibe... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ha találok estig cipőt akkor möhötök? nagy a szegénység ugylátom :unsure: :wacko: sokba van a gsi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Hátha csak a négykarikásoknak szólt a felszólítás :unsure: megyek akkor túrkálok egyet... Merre fele lesz ez a foci? TB kártyát kell vinni? :wacko: TB kártya nem kell, elég a hitelkártya... Óbudán a Flórián térrel szemben van egy Meki...ott tali 8.:05-kor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Igenis! TB kártya nem kell, elég a hitelkártya... Óbudán a Flórián térrel szemben van egy Meki...ott tali 8.:05-kor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 még egy fényezőhuszár... Beszarok ezeken az embereken... Már hívtak, hogy mi lett a GSImből... :unsure: jogdíjat nem szedsz ? :wacko: abból könnyen meglenne már az rs4 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 jogdíjat nem szedsz ? :wacko: abból könnyen meglenne már az rs4 :lol: Hát jó pár emberke fizethetne... :unsure: Lacee akkor fix a foci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Vasárnap szakadt szét a foci cipőm ... Amúgy sokba van a gsi .... és mint látod még csak nem is megy :unsure: ... pedig nem költöttem minden pénzt haszontalan tuningra...közel sem... (mondjuk 700ból 100-at...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 fix fix mint a Zállat! Hát jó pár emberke fizethetne... :unsure: Lacee akkor fix a foci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Este fél 9-től lenne egy kis focimoci Óbudán!!!! Aki eddig jön: Voszi, Tom, két emberke akit nem ismertek, meg én... Na srácok itt a lehetőség...lehet jönni mozogni egy kicsit... :unsure: ...ja teremben játszunk és 500 huf/fő... éniiissss Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 jee a reggeli tech1-es villogtatás eredménye, hogy kiderült kicsit lassúnak érzékeli a lambdaszondát is....elkönyvelem, hogy férfinemiszerv vagyok és veszek gyárit nemérdekel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Na akkor jelen állás alapján 7-en vagyunk az esti focira, Lanti és Lacee közreműkösésével... Szóval kéne még 1 ember, hogy meglegyen a 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts