Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

szijasztok emberkék!!!!!

Tom nem sok mindenkit izgat de kb másfél hónapig elüntem, dolgoztam vagy mit, meg Balcsin voltam ahová Dinyék is lenéztek hétvégén,(otópályán hajszálnyival jobbat megy a szürke vasja,biztos a hátsó ülés miatt) ahol elökörködtünk aztán most késztülgetünk "Blitziára".........

Annyit tok h pénteken fél 9-kor lesz találkozó Sell kúton(M3) ugye?

(minjár olvasom a megfelelő topikot....)

valami amiről esetleg lemaradtam mostanában, Mor astrájának beröffentésén meg Coupé felnivásárlósdiján kivül, történt??????

Megosztás:

Köszi !

Egyelőre abban a fázisban vagyok hogy kiderítsem hol a legolcsóbb a pumpa vagy a felújító szett hozzá... de keddnél hamarabb ugye senki sehol sincs nyitva...

amúgy az adatbázis szerint a pumpád hasonlít az enyémre de a cikkszáma más...

Hello!

Én most cseréltem az autómban (X18XE) olajpumpát (az én problémámat megoldotta, ami hasonló volt a tiédhez-hidrotőkék csörögtek, olajnyomás indításkor nem akart összejönni), azt nem tudom,hogy a C20XE-vel megegyezik, de ha jó oda tudom adni, bár ennek a bele sem igazi. Apropó, van köztetek olyan aki már újított fel olajpumpát (mit érdemes/lehet benne kicserélni).

Üdv

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.