Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Kunmadars crash... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Alapból 1.2-n volt...de az autópályán akkor és ott összejött egy 1.8-as overboost... :unsure: Nem kicsit töltött túl! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Kunmadars crash... Ezért nem szeretem én a motort.. pedig fiatal koromban volt vagy 10 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Ezért nem szeretem én a motort.. pedig fiatal koromban volt vagy 10 :unsure: Fiatal korodban? Mennyi idős vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 szijasztok emberkék!!!!! Tom nem sok mindenkit izgat de kb másfél hónapig elüntem, dolgoztam vagy mit, meg Balcsin voltam ahová Dinyék is lenéztek hétvégén,(otópályán hajszálnyival jobbat megy a szürke vasja,biztos a hátsó ülés miatt) ahol elökörködtünk aztán most késztülgetünk "Blitziára"......... Annyit tok h pénteken fél 9-kor lesz találkozó Sell kúton(M3) ugye? (minjár olvasom a megfelelő topikot....) valami amiről esetleg lemaradtam mostanában, Mor astrájának beröffentésén meg Coupé felnivásárlósdiján kivül, történt?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Fiatal korodban? Mennyi idős vagy? 32 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 32 :unsure: 75 Januári vagyok. Nyertem? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Clubkártyára mikor számíthatok, valami nagyfőnök? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 75 Januári vagyok. Nyertem? :unsure: Majdnem egy évvel, mert én meg december 25, látod engem az istenke hozott... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Köszi ! Egyelőre abban a fázisban vagyok hogy kiderítsem hol a legolcsóbb a pumpa vagy a felújító szett hozzá... de keddnél hamarabb ugye senki sehol sincs nyitva... amúgy az adatbázis szerint a pumpád hasonlít az enyémre de a cikkszáma más... Hello! Én most cseréltem az autómban (X18XE) olajpumpát (az én problémámat megoldotta, ami hasonló volt a tiédhez-hidrotőkék csörögtek, olajnyomás indításkor nem akart összejönni), azt nem tudom,hogy a C20XE-vel megegyezik, de ha jó oda tudom adni, bár ennek a bele sem igazi. Apropó, van köztetek olyan aki már újított fel olajpumpát (mit érdemes/lehet benne kicserélni). Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Lehet, hogy má vót, de ez beszarás: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Lehet, hogy má vót, de ez beszarás: A kiszolgáló nem található.. ez tényleg az. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 MOst? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 lassan én leszek az önjelölt időjós.... itt fél órája szakad az eső széllel keverve :S szokásos 20-i idő...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Micsoda fényezés... :unsure: kék-fekete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 MOst? Nekem nem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Micsoda fényezés... :unsure: kék-fekete... Nagyon kemény! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Egyelőre abban a fázisban vagyok hogy kiderítsem hol a legolcsóbb a pumpa vagy a felújító szett hozzá... de keddnél hamarabb ugye senki sehol sincs nyitva... Kedd délig kiderül mennyi újonnan, és mennyi hozzá a készlet, ha van készletbe egyáltalán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Én már újítottam fel...de Sonique is... Benne volt a motor a helyén mikor újítottad? Csak érdekelne, hogy nagyon szopatós-e leszedni a pumpát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Moci benne hát...csak a pumpát kell levenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Moci benne hát...csak a pumpát kell levenni... :unsure: az oké, lekell szedni a kartert, és azonkívül? Főtengelyről a tárcsát is? Szétkell szedni a vezérlést is? Egy nap alatt megvan? stb... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 még egy fényezőhuszár... Beszarok ezeken az embereken... Már hívtak, hogy mi lett a GSImből... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Már félek előre milyen felniket sikerül vennem a sárkányra :unsure: nagyon kevés felni illik a GSI-re.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Akad azért... :unsure: Csak így hírtelen... :wacko: Coupééról nem találtam olyat ahol az Azev van fennt neki...ezért a kedvencét raktam inkább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Hát az első az nem tetszik a második már egy picit az alsóval is csak az a gond hogy csili-vili... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts