Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Már elnézést de asszem ebben most én vezetem a listát :lol: Akarsz fogadni??? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Először is akkor kezdjük azzal hogy minden mondatot nagybetűvel kezdünk, a Csaba az még mindig nagy C, (legalább azt a hozzászólást írd le helyesen, amiben épp mást fikázol) de szerintem ne akard hogy visszaolvasgassam a hozzászólásaidat (bár ezzel az lenne a bajom, hogy a 20-30 karakteres hozzászólásaid, és akkor nem mondtam sokat) a torkonszarom szövegek közt, nem igazán lehet sok helyesírási hiba, és már megint te vagy az észosztó, csak néhány hír amit én írtam a sok 100-bol. Symantec - gyermekek túljárnak a szülők eszén Rootkit jelent meg a legfertőzőbb kémprogramok között Vírusirtók tesztje üzleti környezetben Itt mikor gyorsan ír az ember nem foglalkozik szinte semmivel, de ezen túl figyelni fogok jobban. Többet nem linkelek, tök fölösleges, iszonyatosan kezd elegem lenni belőled, szépen megkérlek koccanj le rólam míg nem lesz baj... és annak is örülnék, ha teljesen figyelmen kívül hagynád a hozzászólásaimat, én is ezt teszem majd a tiéddel.. én kérek elnézést mondjuk az ciki, hogy a cikkeidben is van hiba? de abbahagytam a word ellenőrzője jó megoldás, de közel sem tökéletes :unsure: amúgy ha ráérsz, keress és olvass, talán megvilágosodsz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 a Blitzen majd szét lesznek ültetve....feltéve ha Bazs jön :unsure: csakhogy idén is kimarad :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Ja, ha gyenge a Mantába, akkor inkább várnék még, mire kiforr a technika. Ezzel a 2.2-es motorral már téptem szét egy diffit, mégegyet nem kéne... Mármint a Manta motorja volt gyenge :wacko: és nem lehetett jól bemutatni a speer-t :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 de abbahagytam ideje volt.... azt tudom, hogy néha tudsz idegesítően hülye lenni de most uj rekord volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 hehe ezen küzdök jó ideje, de a csajt aki csinálta egyszerűen nem tudom elérni :unsure: Kár, pedig örülnék ha még ezen a nyáron hordhatnám.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Kár, pedig örülnék ha még ezen a nyáron hordhatnám.. :wacko: Max csináltatunk pulcsit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Kár, pedig örülnék ha még ezen a nyáron hordhatnám.. :unsure: A lehetőség adott hogy te intézd el..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 A lehetőség adott hogy te intézd el..... Azért dobtam fel a kérdést mert nem tudom ki és hogyan intézi ezt, és láttam csütörtökön is rajtad ilyen pólót, egyébként innen jött az ötlet :wacko: de sajna nincs ilyen ismerősöm.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 ideje volt.... azt tudom, hogy néha tudsz idegesítően hülye lenni de most uj rekord volt :unsure: ne már! ilyen rossz a memóriád? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Max csináltatunk pulcsit... :unsure: Ja, magas nyakút. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Azért dobtam fel a kérdést mert nem tudom ki és hogyan intézi ezt, és láttam csütörtökön is rajtad ilyen pólót, egyébként innen jött az ötlet :wacko: de sajna nincs ilyen ismerősöm.. :unsure: A másik topicba feldobtam a lehetőséget.... :lol: Nagy tolongás nem volt....Én tavaly bevállaltam hogy elintéztem mindenkinek,de akkor megfogattam hogy az volt az utolsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Na tudtam hogy a PénzlocsolóManó überelni fog :) De te már nem számítassz mert én a Jelenleg futó Gsi astra contestben igyekszem az élre törni. :unsure: Tied lehet a "valaha volt gsi astra contest 1st plész" Meg akár a Zaudi pénzlocsolda 1st plész is :lol: Jó így? :o Akarsz fogadni??? :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 A másik topicba feldobtam a lehetőséget.... :lol: Nagy tolongás nem volt....Én tavaly bevállaltam hogy elintéztem mindenkinek,de akkor megfogattam hogy az volt az utolsó. Nyiss neki légy szíves egy témát (még is csak te vagy az egyik főnök :unsure:) És oda iratkozzunk fel akinek kell. Mi a Ford fórumon úgy csináltuk, akinek kellett az egy új hozzászólásban hozzáírta magát a listához.. pl.. B_Csaba - 2db Coupe - 2db Valaki más - 3db És mikor már megvan a tuti lista, akkor van biztosan sok hely, a városban ahol megcsinálják a pólókat.. Mit szólsz az ötletemhez? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Már van erre egy topic Itt.... Elöször fel kell híni a hölyet ahogy méár ezt is megbeszéltük,mert már csak munka mellett csinálja hogy egyálltalán bevállal ekkora mennyiséget vagy sem....És hogy mennyiért...Utána szerintem ráérünk azon gondolkodni kinek mennyi kell :unsure: Ja és a hölgy nyaral,tehát van még idő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Nyiss neki légy szíves egy témát (még is csak te vagy az egyik főnök :lol:) És oda iratkozzunk fel akinek kell. Mi a Ford fórumon úgy csináltuk, akinek kellett az egy új hozzászólásban hozzáírta magát a listához.. pl.. B_Csaba - 2db Coupe - 2db Valaki más - 3db És mikor már megvan a tuti lista, akkor van biztosan sok hely, a városban ahol megcsinálják a pólókat.. Mit szólsz az ötletemhez? :) Na majd erre lecsap Bazs...hogy Te szartad a spanyol viaszt... :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Már van erre egy topic Itt.... Elöször fel kell híni a hölyet ahogy méár ezt is megbeszéltük,mert már csak munka mellett csinálja hogy egyálltalán bevállal ekkora mennyiséget vagy sem....És hogy mennyiért...Utána szerintem ráérünk azon gondolkodni kinek mennyi kell :unsure: Ja és a hölgy nyaral,tehát van még idő.... Oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Na majd erre lecsap Bazs...hogy Te szartad a spanyol viaszt... :unsure: :wacko: :lol: Felőlem "szarhatja" más is, csak legyen póló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Na majd erre lecsap Bazs...hogy Te szartad a spanyol viaszt... :unsure: :wacko: :lol: a fenéket :) ha lesz narancssárga, akkor feliratkozom én is elvégre én hoztam a csapatba az egyik legszebb, legjobb gsi-t anno :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Visszajön a csaj a nyaralásból,Redi felhívja utána már többet fogunk tudni....Már végigjártuk anno ezt a témát,itt pesten drágább lenne és a minőség se mindegy.Ugyan kicsit szétszort a hölgy,de a pólókkal eddig nem volt baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 a fenéket :lol: ha lesz narancssárga, akkor feliratkozom én is elvégre én hoztam a csapatba az egyik legszebb, legjobb gsi-t anno :wacko: Ja, csak Te hülye voltál hozzá, hogy élvezd...ezért eladtad... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Ja, csak Te hülye voltál hozzá, hogy élvezd...ezért eladtad... :unsure: nem.....kevés volt benne az erő :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 nem.....kevés volt benne az erő :unsure: :wacko: :lol: nem kevés volt a pénzem tankolni, mert nem tudtam megállni, hogy relatív gyorsan menjek vele :lol: 3 hónap, 115e forint benya, 5e km ez a statisztikám vele és akkor még ugye költeni is kellett volna erre-arra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Ez ugyan itt OFF de PetiGsi barátunk mostantól PetiHGsTi lesz :wacko: Nem nagyon fikázni.. igy sincs még a helyzet magaslatán :lol: :unsure: Kukksi IDE ...lap alja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Hát ezért kár volt eladni a GSIt... Én nem bántom...de a közelében sem lesz a GSI-nek...sem fellingben sem sehogy... Akkor már vett volna inkább egy TDI-t... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts