Atommanó Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 felháborítóóóóóó B) :) :omg: a moderátorok visszaélnek a hatalmukkal....nemzethaláááál, karvalytőke, romlott ifjúság Ez nem visszaélés volt...azt ne akard megtudni, hogy milyen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Érdekes különben, hogy ami életben tart, az meg is öl :) Pl konyhakés? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Pl konyhakés? B) Speciel én az oxigénre írtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Vízbű' veszi ki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Vízbű' veszi ki? B) Abbúúúháá :) A harmincháromszázezee literbűűű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Az hány kiló volt? Nemtom. Asszem 11xxkg körül van :) De az optimálisra áttételezett váltó miatt, meg a sperres aktív osztómű és difik miatt elég brutál a gép B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 egy, öccá... sok, kéccá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 egy, öccá... sok, kéccá... ilyen olcsók felétek a lányok? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Ne is monddddd... lehet, ma is menni kell romániába... és valahogy nincs kedvem 20xx km-eket autózni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Ez nem visszaélés volt...azt ne akard megtudni, hogy milyen... :) Azt tényleg ne akarjátok megtudni milyen.... B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Ne is monddddd... lehet, ma is menni kell romániába... és valahogy nincs kedvem 20xx km-eket autózni... hé vazze. ha esetleg a közelben jársz ilyen alkalmakkor, telefonon elérhetőek vagyunk. Persze ha van időd. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Csácsumi.. Holnap valami mozgás? Videó készítés? :unsure: Kaja pia nő, lotto csoki sport szelet? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Csácsumi.. Holnap valami mozgás? Videó készítés? :wacko: Kaja pia nő, lotto csoki sport szelet? :lol: Ma Lurdy? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Ma Lurdy? :unsure: Fu tényleg, akkor összeszedem a brancsot és megyek ma is! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Ne is monddddd... lehet, ma is menni kell romániába... és valahogy nincs kedvem 20xx km-eket autózni... hihi... Megúsztam, jövő hét :wacko: hé vazze. ha esetleg a közelben jársz ilyen alkalmakkor, telefonon elérhetőek vagyunk. Persze ha van időd. :o Sajnos újabban az M5ön szoktunk menni... Bár nekem mindig jobban bejött a "Debrecen felé" kerülőút... Csak a gáz az, hogy odafelé sietünk, mert még sok van előttünk, hazafelé szintén sietünk, mert már sok van mögöttünk, és haza akarunk érni... Ha előbb nem, majd Blitzen összefutunk :lol: (De idén a Vodkát nem fogadjuk el a Lalitól!) ilyen olcsók felétek a lányok? :lol: :) Szőkét-vöröset-barnát parancsol az úr? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Sajnos újabban az M5ön szoktunk menni... Bár nekem mindig jobban bejött a "Debrecen felé" kerülőút... Csak a gáz az, hogy odafelé sietünk, mert még sok van előttünk, hazafelé szintén sietünk, mert már sok van mögöttünk, és haza akarunk érni... Ha előbb nem, majd Blitzen összefutunk :lol: (De idén a Vodkát nem fogadjuk el a Lalitól!) Kár! A Vodkát... :unsure: elég ütős volt. Pláne a "húzásom"! :wacko: Amúgyis, idén nem iszom együtt senkivel sem! (mindenki a maga üvegét-poharát fogja majd üríteni!) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Emlékeim szerint mind3unk húzatja jó volt... Elég volt egyszer körbeadni az üveget. tudom, hogy mindig a rögtönzött bulik a legjobbak, de idén valami lájtosabb tervvel kellene előállni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 idén valami lájtosabb tervvel kellene előállni :wacko: Ez nálad sosem jön össze. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 de idén valami lájtosabb tervvel kellene előállni :wacko: Akkor idén Rumot iszunk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Akkor idén Rumot iszunk... :unsure: Puerto Rico-it...?:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Stroh 80% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Hopp:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Hopp:) a captain morgen spiced az jó rum :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Pedig úgy tudtam ez a Te kategóriád. Ooopsz, éppen üres :unsure: Mostanában full antialkoholista lettem, gondoltam vásárolgatok, erre meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Mit látok??? Anti ellen szervezkedtekvalamit??? :roll: :unsure: :wacko: Üdv.: Atommanó nocak-nocak, milyen emberek vannak :lol: Egyébként ki az a zAnti? :lol: (most látom, mindjárt meglesz a 2000. hozzászólásom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts