Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 http://gsi16v.uw.hu Rosszul illesztettem be, véletlenül odaragadt hozzá a vessző is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Akkor esetleg hagyd el a vesszőt a .hu után és próbáld meg így... http://gsi16v.uw.hu Üdv.: Atommanó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Holnap lesz csoportos IP látogatás? Kiderült hogy múlthéten miért voltak olyan kevesen a másik helyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Köszi!Műxik!A lányom imádta a hangját, de a P1 ennél tüöbbet nem tudott.A kép is szaggatott volt.Most jön majd az élvezet! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Jó híreim vannak a verdáról!!! Kiderültek a gondok... Síkoltatni kell a hfejet, mert ott fújt ki és lemosta az olajat az egyes hajtókarnál a csapágyról, amit megúsztam egy csapágycserével... Kiderült az olajfogyi oka is... Az egyes és kettes hengerben levő dugókon gyárilag nem jól volt összerakva a gyűrűrugó, és nem feszített rendesen... Szóval jövő hétre elkészül... :wink: Most picit örülök... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Jó híreim vannak a verdáról!!! Kiderültek a gondok... Síkoltatni kell a hfejet, mert ott fújt ki és lemosta az olajat az egyes hajtókarnál a csapágyról, amit megúsztam egy csapágycserével... Kiderült az olajfogyi oka is... Az egyes és kettes hengerben levő dugókon gyárilag nem jól volt összerakva a gyűrűrugó, és nem feszített rendesen... Szóval jövő hétre elkészül... :wink: Most picit örülök... :wink: Hát ez tényeleg baromi jó hír!!! :lol: :D Grat!! Asszem ennyi szívás után már jogosan jár egy működő gép! :wink: Itt jegyezném meg hogy igértél egy kört az egészséges jószággal! :wink: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Sorbanállás lesz ha kész lesz, már van pár jelentkező... :wink: de már alig várom... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Jó híreim vannak a verdáról!!! Kiderültek a gondok... Síkoltatni kell a hfejet, mert ott fújt ki és lemosta az olajat az egyes hajtókarnál a csapágyról, amit megúsztam egy csapágycserével... Kiderült az olajfogyi oka is... Az egyes és kettes hengerben levő dugókon gyárilag nem jól volt összerakva a gyűrűrugó, és nem feszített rendesen... Szóval jövő hétre elkészül... :wink: Most picit örülök... :wink: na jo nem birtam tovabb a maha sagot szal milyen rugo ?!?!?!? ez a 2 gyürü találhato rajta felsö a komperesszio középsö olaj lehuzo also olaj leeresztő/levezető no de hol itt a rugo:D tényéleg a dugattyu vissza huzó rugos féltengely szimering jo rajta ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Bár tudom, hogy itt nekem kussoló van de azért elmondom, hogy soha nem értettem egyet azzal, hogy minden egyes apróság miatt más topicba kell menni, a világon senkit nem zavar ha valaki gátlókról, felnikről vagy teszem azt egy gsi-vel hasonló kategoriájú autóról beszél. Elég régóta netezek, és ez a fórumozás dolog mindig is a véleménynyilvánítás szabadságáról szólt. Inkább pangjon a topic mert csak és kizárólag éppen elromló gsi alkatrészekről esik szó ? Szerintem sokkal jobb így, szabadabban. De mivel előre látom hogy úgyis leugattok ezért tekintsétek ezt is offnak és ne is reagáljatok rá :( nos akkor reagálnék erre a kedves hozzászólásra..... Tisztelt Benzin! Itt senki nem ugat le senkit. De amugy köszi. Miért lenne neked kussloló ? Abban biztos vagyok, hogya topik nem fog pangani. De látszik, hogy nem olvastad el figyelmesen a hozzászólásomat. Azért javasoltam, hogy nézzen át másik topikba is mert ott már esetleg kitárgyalták a témát, és némi visszaolvasással soksok infót, ötletet, tapasztalatot gyüjthet. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 peti 16v ! Szlovákiából jól látom ? Miért nem írsz ? :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Az olajvisszahúzó a bibis, de majd reggel megyek Patyaihoz azt mondta megmutatja... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Sorbanállás lesz ha kész lesz, már van pár jelentkező... :wink: de már alig várom... :wink: vigyééél engem iiisss :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....na jo nem birtam tovabb a maha sagot.... :( :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 vigyééél engem iiisss :( Nahh mint a Vidámparkban :( Anti ! Szedhetnél belépőt is :wink: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Akkor írjatok listát... Vinnék én már bárkit, csak menjen a vas mert már nem bírom a Puntozást... Ma majdnem herélés áldozata lettem a drága feleségem által: Pesti alsórakpart, 140... :roll: , előttem egy rohadó 200-as merga vonult hasonló sebességgel... egyszer csak satuzik előttem (én meg nem éppen a kellő követési távolságot választottam meg, toltam...)asszony üvölt én satu...gumi füst, megálltunk szerencsére és nézem mi van... hát ott forgolódott a rakparton egy szaros Ibiza... Na amit után az asszonytól kaptam....csoda ha majd néha odaadja a verdát... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 csak egy kicsit nézelodok és egy Kadet GSI 16v-m van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Peti 16v! Üdv itt a fórumon! Ha esetleg bármi kérdésed van tedd fel, hátha tud valaki segíteni, ha pedig tudsz valami okosságot akkor ne tartsd vissza magad... :wink: Írhatnál pár szóban a kocsidról is... :wink: Jó forumozást! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 csak egy kicsit nézelodok és egy Kadet GSI 16v-m van Hellló ! :( :( :lol: :D Nézelődj nyugodtan, de néha azért írhatnál is ámmmm ! :wink: Kép/képek a kocsidról esetleg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 csak egy kicsit nézelodok és egy Kadet GSI 16v-m van De sokan összetennék a kezüket, ha "csak" egy 16V-s kadettjük lenne! :roll: Üdv itt nálunk, és nézelődj bátran, és persze mindenben állunk a szolgálatodra. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 opel kadett 16v 91-es kicsit megpiszkálva 180le 6,5 megy 100-ra mért adatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Mit takar a megpiszkáva??? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 opel kadett 16v 91-es kicsit megpiszkálva 180le 6,5 megy 100-ra mért adatok :shock: EEeeeeezigen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Na most csorog a nyálad igaz Wolfi... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Na most csorog a nyálad igaz Wolfi... :( :( Hát inkább már lassan belefulladok! :oops: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :shock: EEeeeeezigen! Én mondtam, hogy jóóóóóóóóó kis kocsi a Kadett :wink: :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts