redline Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 na de 1.4 ért egy 94-es autót??? kicsit drága........ az enyém 95-ös és 1.150 volt 1 évvel ezelött.... nem az áráról beszéltem..... de érted 1 millioért hirdetnek olyan autokat hogy némelyik a trélerre nem birna felállni.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 5 ajtós gsi...érdekes... :smt012 Pénteken láttuk élőben. Igaz Anti ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 nem az áráról beszéltem..... de érted 1 millioért hirdetnek olyan autokat hogy némelyik a trélerre nem birna felállni.... :? az a szégyen ebben, hogy van aki ezt megveszi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 az a szégyen ebben, hogy van aki ezt megveszi..... talán a szégyennem a legjobb szo van aki egyszerűen nem ért hozzá, van akit nem is érdekel....és van akinél a józan ész ítélőképességét elhalványítja a mostazonnalakaromnemérdekelszarokrámennyigondleszvele érzés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 Pénteken láttuk élőben. Igaz Anti ? Én ugyan nem vok Anti, de jajajajaja.. érdekes látvány volt :) Uhuhu.. Nah jah... a GSiknek azért már a neve miatt is több az áruk... Én annó egy éve a 96 végi ótómat vettem 1.65milláért....(hitelre persze) Kicsit soknak tünik,de ha belegondolunk.... (2lufi,minden elektromos kütyü(ablak,tükör,központi,gyári immo. stb) gyári cd-s magnó, és a szokásos dolgok.. lehet nem is olyan sok... ha egy 92es széthulló 1 milla... fele ennyi cuccal...és 2szer ennyi kilóméterrel.. szal minden relativ... Mondjuk volt itt hirdetve egy sárga 96os csöppett jobb extrákkal, futómü,fék zene, egy kicsivel többért.. az azért elgondolkodtatott.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 Akkor amit itt Kecskeméten hirdetnek a Merkantil haszáltautó telepén 92-es, egy kicsit lepukkant, és "csak" 2000/8V, azért reális az 500e. 8) :wink: Ezek után ugye :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Mostmár 1re több hivatalosan is elismert lepukkant gsit árulnak 5-8eKHufért, de van aki kitart az 1milkás ár melltt.... És hallottátok a Goofy astrájának mijjen trágya hangja van :) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Mostmár 1re több hivatalosan is elismert lepukkant gsit árulnak 5-8eKHufért, de van aki kitart az 1milkás ár melltt.... És hallottátok a Goofy astrájának mijjen trágya hangja van :) :?: Erre szoktam mondani, hogy "csak" árulja, és nem akarja eladni.De viszont van aki rárepül, mert neki kutyamód kell egy ilyen verda, és sajnos sokan nem tájékozódnak kellőképpen. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Pénteken láttuk élőben. Igaz Anti ? Ez így igaz... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Ez elég sejtelmesen hangzott! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November11, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November11, 2004 Ajánlot LINK : http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...id=14&Itemid=49 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Tisztelt GSI FANOK !!!!!!!! 8) 8) Megalakult a MOTE GSI Szekció !!!!!!!!! :shock: Az első alakuló gyűlésig, / amin vezetőt kell választani / :) megbízom ATOMMANÓ nicknévre halgató GSI Rulez klubtagunkat a szekción belüli szervezkedésekkel............. A szekció életre keltéséhez sok sikert kívánok...... HAJRÁ FIÚK MINDENT BELE....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 ÉLJEN!!!! Let's go.... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Anti :thumbright: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Hitelezzek Neked??? :) :) :D Alakula a molekula... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Gratula Anti :) De komolyan nem kis felelősség, ugye tudod cimbora? Mert mostantól péntek este nem hagy6od, hogy a tömeg előtt adjak neked 1 autót, mert az hogy néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 :shock: vatt :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November12, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2004 http://gsi.opelclub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 http://gsi.opelclub.hu Ön egy ISTEN :wink: :!: Mi is tudjuk majd szerkeszteni a lapot, vagy minden alkalommal postolni kell a cuccokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November12, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2004 Ön egy ISTEN :wink: :!: Mi is tudjuk majd szerkeszteni a lapot, vagy minden alkalommal postolni kell a cuccokat? Évadzáron megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Sziasztok! Most látom, hogy mennyi mindenről maradtam le, amíg elvoltam :shock: Látom megalakult a GSi szekció, nagyon helyes! :smt041 Anti! Ha valamiben tudok segíteni, nyugodtan szólj! Kicsit elúsztunk az alkatrészekkel :) , de az évadzáróra mindenképpen megyek, legfeljebb nem gsi-vel! Üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 Kedves szekciótársak! A következőkre gondoltam: - egyenpóló GSI mintázattal (Amennyiben van rá igény, árakat majd később, de ez tul képpen az igényünktől is függ... :wink: ) - gsi.opelclub.hu-s matrica vagy bármilyen más egyenmatrica, ezt én olcsóért megcsináltatom...(most így indulásképpen az alapítótagoknak én fiz... :wink: - csak tippeket várok) - oldalra bemutatkozó szöveg kreálása - képek minden mennyiségben... - mindenki autójáról leírást, képet, és hogy miért is épp GSI? - Ki legyen a szekcióvezető? (én egyenlőre csak a választásig vagyok megbízva!) - Kik lehetnek szekciótagok? - Itt pl Mélykék kollegára mint Tiszteletbeli Tag-ra is gondoltunk :wink: - Ellenvetés? - Várok további ötleteket! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 ....- Itt pl Mélykék kollegára mint Tiszteletbeli Tag-ra is gondoltunk :wink:.... A Caravan lesz a szekció szervízautója ? :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 Megtiszteltetés lenne részünkről... :wink: Valahol a legmélyin az is GSI egy picit... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts