Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 B) Már vagy egy hete. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Már vagy egy hete. :) Akkor a szokásos. Lemaradtam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Akkor intézz még rá valami szép felnit és utána nyilvánítsd késznek! :) Tudom, hogy azért ez nem ilyen egyszerű, de már tényleg majdnem minden meg lett csinálva rajta szépen. Sőt... :) B) Ez kellene de ez még legalább 300e ft...És rengeteg idő.Majd talán jövő ilyenkorra jó lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nem gond, Albert azt mondta visszaveszi ha nem kell úgyhogy semmi probléma csak megautóztattam :) De amúgy bele van ütve a GM felirat/szám úgyhogy gyárinak kell lennie... Lehet.. de lehet valami más paripára vagy nem tom.. az enyém ilyen: (amikor megvettem is ilyen volt rajta...ez azóta már másik..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Fura... ...télleg a Tied nem ilyen, na sebaj... lehet a tied azért ilyen mert az ucsó évjárat gsi-ből... bár ezt sem tartom túl logikusnak... lehet ez itt nálam nem gsi astrához van... Lehet.. de lehet valami más paripára vagy nem tom.. az enyém ilyen: (amikor megvettem is ilyen volt rajta...ez azóta már másik..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nekem akkor sem tetszik B) Ezzel a felnivel meg föleg nem.....de a gondom megint azzal van hogy feleslegesen dobálom ki a pénztaz ablakon,és ennek sose lesz vége. Nálam is így kezdődött...aztán jött, hogy inkább eladom, mert máshogy sosem lesz vége...akkor még nem értették sokan, ma már többen értik a miértet... Ja megyek futni...már 89.3 kg voltam reggel.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Ja megyek futni...már 89.3 kg voltam reggel.. :) sudár leszel mint a jegenye B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Csak nem ERRE gondolsz? Nem is tom milyen lehet B) (egyébként pont ezután volt a fennt emlitett razia.. a leggázosabb, hogy a jardoknak volt egy sima sötétitett swiftjük is.. ki tudja.. nem volt e köztünk.. Most pénteken valami videó készítés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Most pénteken valami videó készítés? B) a szigetet még javában fogják bontani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 1000X megbántam már hogy nem hagytam úgy ahogy vettem....Most már 2 A8asom is lenne és pont lesz@rnám hogy az Aida összeugrálja benne a bőrt..... Mindig csak a sírás.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Fura... ...télleg a Tied nem ilyen, na sebaj... lehet a tied azért ilyen mert az ucsó évjárat gsi-ből... bár ezt sem tartom túl logikusnak... lehet ez itt nálam nem gsi astrához van... De igen az Gsi astráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 a szigetet még javában fogják bontani :) Tényleg??Miért arébb viszik??? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 a szigetet még javában fogják bontani :) Remélem nem, de ha mégis, akkor marad a váci úti kút, na meg a váci út.....B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Mindig csak a sírás.... :omg: Ha nekem is 4 autóm lenne,egy szót nem szólnék.... :o B) :) Szerezz inkább cali turbó vagy vectra féknyergeket..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 A múlt hét pénteken is jó volt az OMV aztán kimentünk a 2/a-ra de jöttek a zsaruk nem tudott csak egy összkerekes golf és egy turbós bömös menni egy szépet B) na meg driftelt egy jót a bömös pont bele a zsaruk orrába, meg is büntették valami ócska dologra, nehogy már.... na mindegy és kimentünk az auchan mellett lévő akármi nevezetű kétsávos útra :) 1-2 bömös, egy 1.6 VTI meg a Nissan suny GT ezek ismerősek a hajógyáriról... nagyvonalakba ennyi, hajnal kettőkor hazalépegettünk... ui: a nagy szám az az volt hogy aki tankolni akart jönni a kútra az nem tudott, sőt beállni sem :) annyian voltunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Hát vidám vagyok. :) 1.0-1.1 fix 1.3 overboost. Röviden: AZTAKURVA:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nálam is ez a projekt futott...vigyázz az overboostra...vagy csináltatok booscut-ot??? Hasznos dolog, csak kormánymegfejelős a dolog... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nálam is ez a projekt futott...vigyázz az overboostra...vagy csináltatok booscut-ot??? Hasznos dolog, csak kormánymegfejelős a dolog... :) Nem. Forgatni kell, akkor nem tölt be 1.3nál többet. De holnap lesz boost controller finomítás, azzal még kisebb lesz a over. Végre van az az érzés, hogy veszem el a gázt, de gyorsul. Olyan mint nálad volt. Édes. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 próbálok utánnaolvasni, hogy mi is egészen pontosan ez az overboost dolog de az internet most keveset segít...ahol a turbók működéséröl cikkeznek ott nem nagyon említik.....segítsen már valaki lécci :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 próbálok utánnaolvasni, hogy mi is egészen pontosan ez az overboost dolog de az internet most keveset segít...ahol a turbók működéséröl cikkeznek ott nem nagyon említik.....segítsen már valaki lécci :) Az overboost az túltöltést jelent. A fix üzemi nyomáshoz képest szállít több levegőt a turbó, így nő a nyomaték és a lóerő, de csak ideiglenesen. Emiatt simul a nyomatékgörbe, rugalmasabb lesz motor, meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Főnöknél a csővázas evoban 2bar üzemi nyomás mellett 2,5bar overboost van :) Igaz annak a belövése először kitermelt két kuka turbót is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 :) Hát aki megteheti... B) Padon volt már mérve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Hát aki megteheti... B) Padon volt már mérve? Hát ja, de most nagy a csend... nemtom hogy áll a két autó a törés után :) Valszeg mérték, mert Karesz mondta hogy maxon 800LE, viszont vissza kellett venni 550-re, hogy frankó legyen a versenyeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Kellemes jószágok lehetnek...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Kellemes jószágok lehetnek...:) Én csak a 300LE-s rali EVO9-et próbáltam, de nekem az is életreszóló élmény marad B) Az astra is raliautó ugye... de ezzel nem összehasonlítható :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts