coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Milyen felni? RH ZW1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Hát ha még jól állna az audin...akkor esetleg rádobhatnánk...de max akkor vállalnék be r másik felnit, ha esetleg 18-as de inkább 19-es... :) Mondjuk jelen esetben én szó nélkül visszaadnám neki...mert ő úgy ajánlotta, hogy meg lehet hozzá csináltatni a módosítót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Hát ha még jól állna az audin...akkor esetleg rádobhatnánk...de max akkor vállalnék be r másik felnit, ha esetleg 18-as de inkább 19-es... :) Mondjuk jelen esetben én szó nélkül visszaadnám neki...mert ő úgy ajánlotta, hogy meg lehet hozzá csináltatni a módosítót... Ezzel több probléma is van...A Krisztián már kigörgöztette és a rajta lévő gumikat meg kidobta,mert elég szarok voltak.....Így Én se hiszem hogy visszavenném. Jellen helyzetben semmire se megy fel mert ET 60 így mindenféleképpen kell nyomtávszélesítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Király... :) És az 100% hogy nem lehet megcsinálni azt az osztókörmódosítót???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 1000X megbántam már hogy nem hagytam úgy ahogy vettem....Most már 2 A8asom is lenne és pont lesz@rnám hogy az Aida összeugrálja benne a bőrt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Király... :) És az 100% hogy nem lehet megcsinálni azt az osztókörmódosítót???? 99% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 1000X megbántam már hogy nem hagytam úgy ahogy vettem....Most már 2 A8asom is lenne és pont lesz@rnám hogy az Aida összeugrálja benne a bőrt..... Én is ezért mondom mindenkinek, hogy hagyja ahogy van...mert én meg már most RS4-ben csücsizhetnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 99% És mondjuk Tomnak 5X112-ről jobb a helyzete??? Mert akkor... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 RH ZW1 A Calin jól állna... :) Mondjuk az ET 60 elég meleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Én is ezért mondom mindenkinek, hogy hagyja ahogy van...mert én meg már most RS4-ben csücsizhetnék... Mégse bírod megállni,azon töröd a fejed hogy miként lehetne gyorsabb a mostani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 A Calin jól állna... :) Mondjuk az ET 60 elég meleg... 70ért vettem + 10 az osztokör modosító vagy a nyomtávszélesítő....És 15000körül van a görgözés.Gumi nincs hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Igen, mindig agyalok...ugyanúgy a telifényen, mint a motortuningon...de aztán mindig az észérvek nyernek...nem véletlenül nem történt még semmi tuning az OOOO-val...továbbra is gyűjtök az RS4-re...mielött 30 éves leszek...ha törik ha szakad veszek egy ilyet...max utána eladom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 ....rajta lévő gumikat meg kidobta,mert elég szarok voltak.... Ömhhhhh :) Azért megkérdezhette volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Ömhhhhh :) Azért megkérdezhette volna. Én mondtam neki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Én mondtam neki.... Jah, az más. Akkor megnyugodtam, hogy nem fojtod meg gyorsba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 de aztán mindig az észérvek nyernek... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Jah, az más. Akkor megnyugodtam, hogy nem fojtod meg gyorsba B) Ha nem mondtam volna neki akkor se haragudnék rá....Eddig 3 felnimet csináltatta meg és mindig nagyon jó árat mondott a végén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 És ha futóművet cserélnél? Gondolom ezért kezdted kérdezgetni a tárcsa/betét árakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 B) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 És ha futóművet cserélnél? Gondolom ezért kezdted kérdezgetni a tárcsa/betét árakat. Jó, csak akkor futóműcsere...viszont 4X100hoz könyebb felnit találni...ennyit nem ér szerintem...onnantól még a téligumihoz is új felni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 És ha futóművet cserélnél? Gondolom ezért kezdted kérdezgetni a tárcsa/betét árakat. Ha a jobbik esetet nézzük akkor elég csak agyat cserélni ez lenne 4db tárcsával együtt 15000ft-ért.Kell elöre hátra nyereg ha szerencsém van(de sosincs)akkor az 20000ft.Kell venni előre kerékcsapágyat(ezt nem tudom mennyibe kerül).És kell 4db betét.Akárhogy számolom ez legalább 60ezer ft....Ennyit most nem ér hogy felrakjak egy felnit amire gumit is venni kell....megint szerelni amiből konkrétan már k@rvára elegem van......és ahogy Az Anti mindta a téli felnit is buktam ami mondjuk nem akkora gond mert jó a másikra,de azt is venni kell..... Jó, csak akkor futóműcsere...viszont 4X100hoz könyebb felnit találni...ennyit nem ér szerintem...onnantól még a téligumihoz is új felni kell... Szerintem 5x110ben sokkal jobb választék van 17" és efelett..... Viszont kénytelen leszek megcsinálni mert ha nem teszem akkor megint kidobtam 95ezer forintot a semmiért.Mert itthon szinte semmit nem lehet eladni :) fölegg úgy hogy nincs hozzá gumi,mert úgye az számít mindenkinek.Lesz@rják hogy milyen csak legyen rajta. Esküszöm azon gondolkodom hogy eladom alóla a gátlókat rugókat,a hátsó lököst,elsö lököst,lámpát,ülést kárpítokat,és csak használom.Mert már nagyon unom.Sokkal jobban éreztem magam benne tavaly nyáron.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 hagyd igy ahogy van, teljesen jó.......Ausztriában is aláztál volna vele mindenkit ha kivárod a sorod a szépségversenyen :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nekem akkor sem tetszik :) Ezzel a felnivel meg föleg nem.....de a gondom megint azzal van hogy feleslegesen dobálom ki a pénztaz ablakon,és ennek sose lesz vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nekem akkor sem tetszik :omg: Ezzel a felnivel meg föleg nem.....de a gondom megint azzal van hogy feleslegesen dobálom ki a pénztaz ablakon,és ennek sose lesz vége. Akkor intézz még rá valami szép felnit és utána nyilvánítsd késznek! :) Tudom, hogy azért ez nem ilyen egyszerű, de már tényleg majdnem minden meg lett csinálva rajta szépen. Sőt... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts