laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 öö ja hogy 2006 12 egyszer megprobáltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 ti láttok vmi képet a nevem alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 igy elsőre bonyolultvot ez a forum kavalkád ,pedig jo sok haver van itten Ha használnád, akkor gyorsan kiismernéd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 ti láttok vmi képet a nevem alatt? Avatarnak én nem látok semmit. Ami a profilodban van, azt szántad avatar képnek is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Avatarnak én nem látok semmit. Ami a profilodban van, azt szántad avatar képnek is ? akár azt is csak nemtom hol kell beállitani Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 akár azt is csak nemtom hol kell beállitani Jobbra fent "vezérlőpult" > bal oldalon "Avatar beállítások" > Tallozás, frissítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 hello pityu ide néztem csak kamubol :) B) Neked hála megcsináltam a kocsimat pénteken :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 :) Neked hála megcsináltam a kocsimat pénteken B) :) hol van az a jobra fent vezérlőpult..?? meg mit nekem hála?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 hol van az a jobra fent vezérlőpult..?? meg mit nekem hála?? mc van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 hol van az a jobra fent vezérlőpult..?? meg mit nekem hála?? Kifújtam a légtömegmérőt azóta nem rángat,Pistának meg nem torpan a kocsija mert kicseréltük a gyújtáskábelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 hol van az a jobra fent vezérlőpult..?? meg mit nekem hála?? Fórum tetején ott van a BW banner, felett vannak menüpontok. Gondolom, megcsinálta a rakoncátlan csövet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 mc van...... az ujjonc helyett kérem beirni hogy 500lo hihihi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 az ujjonc helyett kérem beirni hogy 500lo hihihi Azt csak 150hozzászólás után lehet átírni,viszont aláírásba beraktam neked.(minden hozzászólásod alatt megjellenik) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Azt csak 150hozzászólás után lehet átírni,viszont aláírásba beraktam neked.(minden hozzászólásod alatt megjellenik) :) köszi dikmán akkor jo lett a verda?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 köszi dikmán akkor jo lett a verda?? elrejtettem a nitrot nem fogod megtalálni haha Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 köszi dikmán akkor jo lett a verda?? Kitakarítottam a folytószelepházat,meg a légtömegmérőt és azóta nem rángat..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Kitakarítottam a folytószelepházat,meg a légtömegmérőt és azóta nem rángat..... B) na akkor sirály örülk ha segithetek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Sziasztok! Ismét csak a segítségeteket kérném! Azokhoz szólok akiknek GSi-jükön gyári gsi rugó van. Ugyanis enyém ültetve van és kíváncsi vagyok mennyivel. Szóval, a kerék közepétől a sárvédő tetejéig (középső alsó perem) hány centi van? (Ez a távolság bármekkora gumi-felni összeállításban megegyezik) Aki leméri nekem az hálás köszönet! Üdv Tomcsy Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Egyforma eredményre ne számíts ennyi idős autóknál :) Már egyik sincs gyári magasságban, a rugó ugyanis idővel ereszkedik, mint az anyós ránca B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Egyforma eredményre ne számíts ennyi idős autóknál B) Már egyik sincs gyári magasságban, a rugó ugyanis idővel ereszkedik, mint az anyós ránca :) Gondoltam, de egyik F GSi sem mai darab...:) Nekem elől: 30cm hátul: 27,5cm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Szeva Laleeeee... :) Tomcsy! Nekem elöl 0cm hátul -6 cm volt a gumi és a sárvédőív között... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Szasztok GSI-sek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Tom! Behekkeltétek már a motyókat? Turbónyomás hogy áll? Azért remélem nem hagytátok úgy...legalább egy próba erejéig... :) Én majd két év múlva térek vissza a péntek estékbe... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Szeva Laleeeee... :) Tomcsy! Nekem elöl 0cm hátul -6 cm volt a gumi és a sárvédőív között... :) B) És téged nem rázott szét? Nem ütött fel csomószor a legóvatosabb 50es közlekedés mellett is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 a legóvatosabb 50es közlekedés mellett is? ilyet sztem nem kapott :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts