Rattesid Dénes Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Csokinak végre sikerült kiérnie a lurdyhoz a caravannal.Csak nincs ott senki.... Tudtam,hogy menni kellett volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 tudom h téma vágó, de szétrohadt a faxa proex dobom(3,5 éves) így Diny hozott egy bontott Sebring dobot amivel csak az a baj h akkora h a hídtól a lökösig ér kb csak a test, de holnap kiderül h fel tudják-e műteni Lender Bácsiék....... Elfért az astra alatt is,majd felhegesztik valahogy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Csokinak végre sikerült kiérnie a lurdyhoz a caravannal.Csak nincs ott senki.... és dadogott vagy szisszent? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 hát nem is tudom hogy mondjam el. BEINDULT!!! Életre kelt 3 hónapos szunyókálásából a kicsikocsi :) Hát igen mondjuk a kipuffal lesz még munka mivel valami iszonyat hangos lett. Alapjáraton nagyon szépen halkan muzsikál, de amint odalépünk neki durva lesz. Majd teszek fek vidiket. Indításról van meg egy amit majd nézni kell, no comment. B) Na akkor most nyugodtan fogok aludni. Jövő héten műszaki, színátírás, egy két apróság és jöhetnek a hosszabb tesztkörök. Apropó még nem mentünk vele, mivel kb. éjfél körül indult be, majd ma délután próba. Addigis hát qrvára örülök, remélem minden f@sza lett, mert megdolgoztunk érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Azt elfelejtetted hozzátenni, hogy amikor a második videót készítettük, a környék összes riasztója megszólalt, pedig nincsenek közel se autók, se más épület. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Íme az életrekelés:első indítás és a másik videó:éjszakai fények Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Most pedig vagy menj aludni, mert kelned kell reggel, vagy töltsd fel a videókat! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Most pedig vagy menj aludni, mert kelned kell reggel, vagy töltsd fel a videókat! :) :) Ááá, elkéstem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Most pedig vagy menj aludni, mert kelned kell reggel, vagy töltsd fel a videókat! :omg: :) megelőztelek B). ja igen a riasztók hát gyorsan be is zártunk és húztunk haza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 na de most már lefexem, holnap befejezzük és go... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 vagyis ma B) már nemis tudom mi merre hány méter :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Jó lett ez a második videó. B) :) Nagyon szépen kisímult a motor járása, kicsit talán bedadog még, de az a gyertyacsere után szerintem megszünik. A tökék is elhallgattak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 húha ketten vagyunk? mi van nem volt jó a buli? vagy legalábbis abban a szerkóban nem :) na jó lépek ám. biztos tudom miről fogok álmodni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Jó lett ez a második videó. :o :) Nagyon szépen kisímult a motor járása, kicsit talán bedadog még, de az a gyertyacsere után szerintem megszünik. A tökék is elhallgattak. és milyen szép halk volt alapjáraton. eltűnt a dízel gsi :omg: Ja kértem kategóriaváltást CS-on. majd meglátjuk ki mennyire értékeli az ilyen dolgokat :) Megyek már B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 húha ketten vagyunk? mi van nem volt jó a buli? vagy legalábbis abban a szerkóban nem :) na jó lépek ám. biztos tudom miről fogok álmodni B) Ja, kinéztüni így a játszós ruhákban és "munkavédelmi" papucsban a Tundival még a pincebuliba, de elég hüvös volt és azért annyira nem jött be a csöves feeling, ezért visszajöttünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 és milyen szép halk volt alapjáraton. eltűnt a dízel gsi :) Ja kértem kategóriaváltást CS-on. majd meglátjuk ki mennyire értékeli az ilyen dolgokat :) Megyek már B) Tölem kapsz egy TOP-ot, attól függetlenül, hogy nincs rajta sárkányos matrica! :o :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 és dadogott vagy szisszent? :) Ha nem volt kint senki, akkor honnan tudhatnánk ? :)B) Alacsony fordulaton olyan hangja van, mint egy Subarunak, és roppant jópofán néz ki a motortér a cucokkal :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Íme az életrekelés:első indítás és a másik videó:éjszakai fények Grat srácok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Íme az életrekelés:első indítás és a másik videó:éjszakai fények Disznójó, a kipuffnak még idő kell, míg kisit rakódik, utána konszolidáltabb hangja lesz! B) Amúgy megagrat!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 csak az a baj h akkora h a hídtól a lökösig ér kb csak a test, de holnap kiderül h fel tudják-e műteni Lender Bácsiék....... Nekem is Astra Géjesiről van fent a hátsódob. Reditől kaptam :-) Nemnagyon fért alá.Néha bele is ér pedig a sedánnak hosszabb is a puttony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Grat srácok, átok egy dögöt hoztatok össze ott Hajóson! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Nem rossz a hangja! :) A hidrotőkék legálisan szóltak, nekem is mindig kellett 10 perc motorösszerakás után, mire felveszik az olajnyomást. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Nem rossz a hangja! :) A hidrotőkék legálisan szóltak, nekem is mindig kellett 10 perc motorösszerakás után, mire felveszik az olajnyomást. B) Azt tudjuk, eddig az összes így kezdte. Már abbahagyták, mikor a 2. videót csináltuk, már teljesen halk volt, üzemmeleg, jó olajnyomás, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 F astra Ezt kéne itthon is és biztonságosabb lenne a közlekedés.A sima oszlopos tesztet inkább nem örökítettem meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Grat Srácok h beindult :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts