kennny15 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Üdv mindenkinek!! Tudom hogy ez itt nem egy adok-veszek forum de hátha érdekel valakit bontott c20xe moci alkatrészek és 1.7 veci alkarészei. Ha esetlegleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor erre a mail cimre tud nekem irni:kennny15@freemail.hu 70/3660078 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Lehet hogy igaz a 9 év,de az biztos hogy nem itthon volt. Bazsnak ideje nem volt széthajtani :) B) :) meg bazs nem is széthajtós... :omg: :o :D amúgy ezt a feketét meg kell nézni élőben, mert emlékeim szerint a feketén, amit a sárga előtt néztünk anno, ugyanilyen szép matrinka volt hátul, nem volt fejtámlás, elől ki volt ülve (itt ugye arról nincs kép), motor s intén le volt mosva és az nagyon le volt lakva de aztán simán lehet, hogy tévedek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Üdv mindenkinek!! Tudom hogy ez itt nem egy adok-veszek forum de hátha érdekel valakit bontott c20xe moci alkatrészek és 1.7 veci alkarészei. Ha esetlegleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor erre a mail cimre tud nekem irni:kennny15@freemail.hu 70/3660078 Azt mondd meg nekem, hogy az eladó alkatrészek-be miért nem írod be ezeket a cuccokat ? Van Vectra és motor / motoralkatrész téma is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Az első képen lévő cadi épp akkor volt ott mikor én... NYOLCEGÉSZKÉTTIIZED Literes motorja van... :) A kipuffom hangja nagyon tetszik, szépen duruzsol... Az ára horror volt a végek miatt... bár előre mondták hogy nem lesz olcsó de akkor is most már húzom a szám... És igazán még nem is tetszik a vég... nem is tudom miért... nem csúnya csak .... lehet még hozzá kell szoknom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 ....meg bazs nem is széthajtós... B) :) :omg:.... Lásd TR :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kennny15 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Azt mondd meg nekem, hogy az eladó alkatrészek-be miért nem írod be ezeket a cuccokat ? Van Vectra és motor / motoralkatrész téma is :) Megmondom neked hogy olyan oldalt kerestem ahol nagyobb intenzitással olvasgatnak az emberek.De berakom oda is. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 ....ára horror.... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Lásd TR :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 :) Gyertek ki a váci úti benzinkúthoz, a múlt héten volt egy 10 másodperces audi, ott mutogatta mit megy, felállt a szőr az emberen olyan tolt a vas B) remélem most is lesz valami látni való! Az a kút felejtős,oda járnak razziázni a rendörök elöször.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 ? hegerfejesre hajtottad :o B) Mi van a nyereményemmel,Azóta nagyon el vagy tűnve? :) :omg: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 negyven... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 negyven... Ezt Én is kisbetűvel írtam volna.Lendernél 55ezer egy teljes 50es rendszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 hegerfejesre hajtottad :lol: B) Mi van a nyereményemmel,Azóta nagyon el vagy tűnve? :) ;) :) hengerfejesre... pfff :omg: :o :D tegnap asszony volt, ma meg nem tom mi legyen punnyadt vagyok, aludni kéne de holnap összefuthatunk levél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Az a kút felejtős,oda járnak razziázni a rendörök elöször.... Nem a shell kutat mondom, hanem lentebb az OMW-t én még nem láttam ott raziát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Nem a shell kutat mondom, hanem lentebb az OMW-t én még nem láttam ott raziát.. nem is a shell kúton szoktak 100an lenni.Az OMW kúton kb 2 éve móka péntekenként.Csak most,ár kevesebben vannak mert párszor lezárták a Váci útat meg a benzinkútat.Akit lehetett megbüntettek.Még cikk és videó is volt róla a neten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 hengerfejesre... pfff :) B) :) tegnap asszony volt, ma meg nem tom mi legyen punnyadt vagyok, aludni kéne de holnap összefuthatunk levél? Ma egyenlőre úgy néz ki nem lesz semmi. Holnap meg nem vagyok itthon. Még nem faxoltam el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 nem is a shell kúton szoktak 100an lenni.Az OMW kúton kb 2 éve móka péntekenként.Csak most,ár kevesebben vannak mert párszor lezárták a Váci útat meg a benzinkútat.Akit lehetett megbüntettek.Még cikk és videó is volt róla a neten B) felénk is kezdenek befenyíteni... most szerdán pl. kitartásuk eredménye az volt, hogy az este 10 körüli 2-300 fős tömegből 23.30-ra kb. 20-30 ember maradt... állítólag parancsba kapták, hogy amíg sok a kocsi, maradniuk kell... hát kitartóak voltak. Előző héten kicsit későn jöttek, és hamar távoztak. Előtte héten meg ugrott egy astra rendszáma... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 nem is a shell kúton szoktak 100an lenni.Az OMW kúton kb 2 éve móka péntekenként.Csak most,ár kevesebben vannak mert párszor lezárták a Váci útat meg a benzinkútat.Akit lehetett megbüntettek.Még cikk és videó is volt róla a neten B) Aha, ezt nem tudtam valószínű hogy akkor mindig a hajógyárin voltam, mikor ezek a dolgok mentek, vagyis történtek!! Hát majd lesz valami, az a baj hogy a lurdynál semmi látni való nincs, itt a Vácin meg ami megy…. Nem semmi, mikor megindul fel a nyugatiig 7-8 autó, én már csak tudom, itt lakom 4 éve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Ma egyenlőre úgy néz ki nem lesz semmi. Holnap meg nem vagyok itthon. Még nem faxoltam el. akkor maradjunk abban, hogy csörögsz B) mit szólsz hozzá? vagy ma, vagy holnap nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Nem semmi, mikor megindul fel a nyugatiig 7-8 autó, én már csak tudom, itt lakom 4 éve :) a sok idióta... a szigeten nincs forgalom, a vácin meg közlekedik az idős házaspár, meg a sokgyerekes család is... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 náluk is annyi a komplett rendszer(sőt) csak nem 2 vadi új króm véggel, meg új közép és hátsó dobbal...... 55 ért kapok új csövet végig , kikapják a katit(ha akarom) meg középdobot és rá az új hátsó dob de a vég drágítja az egészet... ez tömött, dupla falu..ezért ilyen horror... az új dob maga 1 év garival 18e ft felszerelve... Ezt Én is kisbetűvel írtam volna.Lendernél 55ezer egy teljes 50es rendszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Ezt Én is kisbetűvel írtam volna.Lendernél 55ezer egy teljes 50es rendszer nekem a Corsára 50 ért csinálta a rendszert gázgyorsitós dobbal meg minden. igaz nincs csilivili vég rajta, csak egy cső odahegesztve :) a vég asszem még egy 10 es lett volna,. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Csokinak végre sikerült kiérnie a lurdyhoz a caravannal.Csak nincs ott senki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Csokinak végre sikerült kiérnie a lurdyhoz a caravannal.Csak nincs ott senki.... Én még elugrom Viktorékhoz és utánna megyek. Remélem, addig nem fogy el a benzine :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 tudom h téma vágó, de szétrohadt a faxa proex dobom(3,5 éves) így Diny hozott egy bontott Sebring dobot amivel csak az a baj h akkora h a hídtól a lökösig ér kb csak a test, de holnap kiderül h fel tudják-e műteni Lender Bácsiék....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts