aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Sejtettem! No úcsse tuok mit tenni, minthogy várock, és reménykedem, hogy ez már több mint 1 gyűrű lesz.... Azért nagyon köxönöm a seggedelmed, ha nagy leszek +hálálom, vagy ha kijössz 1x végre rac!ngre, akkor kapsz 1 autó előnyt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Az a baj, hogy nehéz ezt pontosan szavakba önteni. Persze, lehet érezni, hogy egy kicsit lágyabb a rugózás, javult a komfortérzetem, de attól még az autó ugyanúgy kemény maradt, a kátyúkat kerülgetem, macskakövön gyök2-vel közlekedek, tehát igazából semmi nem változott, csak kifizettem egy 20-ast másik rugóra+a szerelőnek. Ja és látványban sem ugyanaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Lacinégy SRY kihagytam: UHuhU mester kiokított. Amúgy elsősorban szívósor és környékét céloztamm +, ott beszívja jó messziről is a párát és nekiáll fullani, ha falsot enne... Thx.. akkor megprószálom mad én is eme müveletet.. azek szerint a müanyag dolgoknak, gumi csöveknek nem árt eme nemes lííííííííí Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 jahhh ráadásul éjn egy ekotek ß$ß$ß]ß$sal szívtam vele, de sikerült és ezáltal sikerült fogni nem kevés zsetont, nomeg emberünknek tuttam segíteni ezáltal... újabb elemmel bővült tudásbázisom is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Az a baj, hogy nehéz ezt pontosan szavakba önteni. Persze, lehet érezni, hogy egy kicsit lágyabb a rugózás, javult a komfortérzetem, de attól még az autó ugyanúgy kemény maradt, a kátyúkat kerülgetem, macskakövön gyök2-vel közlekedek, tehát igazából semmi nem változott, csak kifizettem egy 20-ast másik rugóra+a szerelőnek. Ja és látványban sem ugyanaz... és a gátlók gyáriak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Fingom sincs... Egyébként meg tudom nézni ezt valahol a gátlón? Rá van írva esetleg? Legalább valami típusszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ez pl gyári: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Bár tudom, hogy itt nekem kussoló van de azért elmondom, hogy soha nem értettem egyet azzal, hogy minden egyes apróság miatt más topicba kell menni, a világon senkit nem zavar ha valaki gátlókról, felnikről vagy teszem azt egy gsi-vel hasonló kategoriájú autóról beszél. Elég régóta netezek, és ez a fórumozás dolog mindig is a véleménynyilvánítás szabadságáról szólt. Inkább pangjon a topic mert csak és kizárólag éppen elromló gsi alkatrészekről esik szó ? Szerintem sokkal jobb így, szabadabban. De mivel előre látom hogy úgyis leugattok ezért tekintsétek ezt is offnak és ne is reagáljatok rá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :smt045 :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Bár tudom, hogy itt nekem kussoló van akkor meg minek erőlteted :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.g.m Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ahogy nézem ti rendesen szívjátok egymás vérét. :shock: Ma lessz kint valaki a műegyetem,vagy a 3-as környékén közűletek. :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 csüt? nem jássik! nekem mikor van alattam a vasam akkor 7fő-sze-pé szigóruan be kell tartani a bioritmusomhoz állította a személyi edzőm :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 KATT IDE!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ez frankó hányinger :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 nekem nagyon bejönne, ha a hűtőrács nem állna ki a motorháztető alatt azt leszámítva szerintem iszonyat király! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 itt egy http://www.members.optusnet.com.au/~aedenn...orester/ATV.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Asszem ez a tökéletes halálgép! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Asszem ez a tökéletes halálgép! :roll: ehhez vajon kötelező a bukósisak? de komolyan evvel bármilyen picit perecelsz kampoooo :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Anti imádlak küldöm amailt és baxol válaszolni. Vagy Lolvasni eztet má' nemtom... de matrica ügyben 100,h írtam :wink: Amúgy jah, de nekm sokkalta jobban tessik, ami nekem mos van fenn, mármint font szinten :idea: Geri! Olvastam és szerintem válaszoltam is...de nem biztos sorry... :roll: De nem feltátlaenül valami fehér egy színűt kéne, hanem valami színeset esetleg??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 A Mobil.de-n lévő phase3-as GSI nagyon durva! :shock: Minek bele n2o ?! :( Anélkül is büntetne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 KATT IDE!! Ezt kb fél éve már egyszer linkeltem azóta eladó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Redi! Ezt a GSI-rlz off dolgot már többször megbeszéltük... :wink: Itten lehet mindent... :wink: témák a tunying, raccsing, szerelés, duma, meg minden... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Peti!Neked megvan még az a honlap, ahonnan pl. a GSÍ-s suhanást lehetett letölteni?Mert most végre van olyan gépem, amivel mindezt élvezni is tudnám............ Szal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Peti!Neked megvan még az a honlap, ahonnan pl. a GSÍ-s suhanást lehetett letölteni?Mert most végre van olyan gépem, amivel mindezt élvezni is tudnám............ Szal? http://gsi16v.uw.hu, ha minden igaz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 http://gsi16v.uw.hu, ha minden igaz :wink: Thx, de sajnos nem elérhető v.miért. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts