Sonique Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nekem itt nem stimmel, vagyis elfér ez a merevítő a légtömegmérőnél lévő doboznál(gyári)? nem tudom mi annak a neve, mert ezeken a képeken nincs. xe vel mar csak ilyen képet tudok elfér ez rendesen a doboz meg azért hatrébb van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ....Mert úgye ha felette lenne akkor meg nem tudnád lecsukni a gépháztetőt.... Nem biztos, de feltétlenül nehezebb lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 xe vel mar csak ilyen képet tudok elfér ez rendesen a doboz meg azért hatrébb van http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/torony/IMG_2024_s.JPG Nem tudom nekem így szemre nem fér el az SFI doboz. van egy régebbi képem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 pont amiatt van benne szerintem az a törés a toronymerevítőben....Mert úgye ha felette lenne akkor meg nem tudnád lecsukni a gépháztetőt. Hát remélem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hát remélem! :) úgy emlékszem Tomnak sfi doboz volt fent mikor felrakta a toronymerevítős.sajnos képem nincs róla B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nem tudom nekem így szemre nem fér el az SFI doboz. van egy régebbi képem. akkor cserélj szemet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 akkor cserélj szemet :) Ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Köszi Coupe a képet! Nem tudom még mindig nem olyan csúnya nekem de ezekszerint a hiba az én készülékemben van :) A lökös is számít azért , lehet gsi lökivel jobb lenne...na de mindegy is , végül ... Pénteken megyek a PROEXhez délután.. ma voltam náluk kinéztem két kocka véget... kocka is meg nem is kerek is meg nem is... majd fotózok... Kiderült hogy némi ismrettséget tudok hasznosítani talán a Proexnél...de amúgy is jónak tartom őket... Angel eye téma: Állatorvosnál jártam az imént, kiderült ez az FK bolt ott van a szomszéd utcában.... besétáltam hát... A nagy kínálat helyett van össz vissz egy krómos hátterű nekik 39999-ért DE gari nuku! Számlát kapok garit nem... LOL És állítólag relét is kapok hozzá meg biztositékot meg kábel köteget... szóval nem is olyan egyszerű ez... Lényeg hogy rendelni tudnak német.o-ból feketét de arra se lesz gari és lehet hogy 8 hét mire ide ér... Alternatv ötlet esetleg? Jah, toronymerevítő az van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ok vagy vegyel ilyet de ne tom milyen marka !! nekem most jo lenne mert nekem az IC csöve nem fér el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ....Alternatv ötlet esetleg?.... Rendelünk 1et ebayről és megkapod 60ezerért. Gari és számla nélkül. Nos ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 úgy emlékszem Tomnak sfi doboz volt fent mikor felrakta a toronymerevítős.sajnos képem nincs róla :) Igen, az volt fent. Azért van ott hely bőven, nem kell aggódni, de mögötte meg pláne felette valóban felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Valami csúcsgóréval szeretnék matrica ügyben beszélni B) ... Huhh, nagyon rámijesztettél! Azt hittem, sárkányosra pályázol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hát remélem! :) Csak találtam olyan képet ahol van sfi doboz meg toronymerevítő B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Csak találtam olyan képet ahol van sfi doboz meg toronymerevítő :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/39157/2.jpg Nem mondod hogy ezt keresgetted? te mekkora egy arc vagy. köcce, most már nem parázok hogy megveszem és vihetem vissza veszekedni B) De azért épphogy elfér, volt valami alapja a félelmemnek, a gáz bowdent is megnyomja eléggé... de a lényeg hogy jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nem mondod hogy ezt keresgetted? te mekkora egy arc vagy. köcce, most már nem parázok hogy megveszem és vihetem vissza veszekedni :) De azért épphogy elfér, volt valami alapja a félelmemnek, a gáz bowdent is megnyomja eléggé... de a lényeg hogy jó... a gazbovdent valoban megnyomja de sok baja nem lett idáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 a gazbovdent valoban megnyomja de sok baja nem lett idáig Hát az nem baj ha nyomja egy kicsit, nem hiszem hogy etttől nehezebb lenne nyomni neki. :) Mondjuk ez a fajta, ami körbeöleli a tornyot nem tetszik úgy mint a sima. Bár szerelésnél jól jön, beledobálni a csavarokat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ...Alternatv ötlet esetleg?... Keresd meg a kecskemétiek Dinijét, vagy MK76-al alkudozz, hogy mennyit enged a feléből, és közvetlen rendelj az ebay-ről. A jelek szerint azért nem adnak itthon rá garit, mert ők is kintről hozzák, nem feltétlen hivatalosan... 8 hét alatt van ideje leütni egy jó licitet... 30-ért megveszi, és neked eladja 40ért... a kecskemétiek Dini-je meg leüti ebayen, aztán Kacsero meg vehet furgont a Corsa C GSi helyett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Jaaa és tényleg a Péntek este, nem is kérdeztem... :) Mikor visszajöttünk az ESSO kútról ti elmentetek a Lurdy-hoz azt hiszem, én felhívtam Dénest hogy gyertek vissza a külső váci úti benzinkúthoz, (Árpád úttól 100 méterre kb..) kár hogy nem jöttetek, voltunk sokan, volt egy 10 másodperces autó bemutató is, Audi valami (Gergő) rally-t nyomja vele ha jól értesültem ott, vitt néhány embert egy körre, hát brutális volt nézni is azt az autót....Remélem most pénteken is lesz valami nézni való.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Az fk angel eyes ebay-n is elég drága,160-170 euro között mozog.Tehát biztos hogy nem ebay-ről rendelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Az fk angel eyes ebay-n is elég drága,160-170 euro között mozog.Tehát biztos hogy nem ebay-ről rendelik. szokott lenni licites is néha. Én a magyar "boltosból" mindent kinézek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 szokott lenni licites is néha. Én a magyar "boltosból" mindent kinézek. B) Azért elég durva lenne ha arra várnának hátha lesz licites lámpa,pont olyan amire van megrendelésük....Az rs-tunng azért ennél sokkal nagyobb cég.+ ha hozzá számolod a postakölcséget meg az utalást akkor nem érné meg neki 42000ft-ért adni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Jaaa és tényleg a Péntek este, nem is kérdeztem... :) Mikor visszajöttünk az ESSO kútról ti elmentetek a Lurdy-hoz azt hiszem, én felhívtam Dénest hogy gyertek vissza a külső váci úti benzinkúthoz, (Árpád úttól 100 méterre kb..) kár hogy nem jöttetek, voltunk sokan, volt egy 10 másodperces autó bemutató is, Audi valami (Gergő) rally-t nyomja vele ha jól értesültem ott, vitt néhány embert egy körre, hát brutális volt nézni is azt az autót....Remélem most pénteken is lesz valami nézni való.. Eldumcsiztunk az esőben, fent B) De vélgül elállt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nem volt mozgalmas,de azért jó volt.Most pénteken is valami hasonló lesz,csak esőt nem mondanak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 a cég nevét az előbb nem néztem. Mondjuk ők tényéleg "nagyok". De sajna a mai világban semmi sem lehetetlen. Azért 8 hétre vállalni ilyet, picit meredek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Köszi az ötletet! Az ebay dologra... Ahogy ismerem magam, be vagyok eléggé sózva hogy ne bírjak várni annyit míg külföldről megérkezik... Bár... ha nem garisat keresek akko nézhetnék használtat is itthon ... 30 körül meglenne de ha behal akkor ugrott 30 papír... Ha megveszem mondjuk a fonixtuning-nál (holnap felhívom őket, nemtudom náluk milyen feltételek vannak) és adnak garit akkor egy évig csak biztonságban érezhetem magam 42e ft-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts