Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 de szebb, mint az én acélfelnijeim :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 milyen állapotban lehet a motorja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 de szebb, mint az én acélfelnijeim :x annál mi nem szebb cartárs :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ilyen volt: Ilyen lett: Bocsánat, de most "tanultam meg" képet beilleszteni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Gyönyörű autó. Bár a régi felnik nekem jobban tetszettek. a hasznaltauto.hu katalogusában van a legtutibb gsi szerintem, azon nagyon szép felni van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 igen a régi felni nekem is jobbna teccett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Akkor közlekedjetek ti 17"-es felnikkel Bp utcáin!!! :( Sajnos döntenem kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 nekem már a 205/45ből elegem van :x pont minap beszélgettem vkivel és mondtam h télleg igaza volt Gabinak 195/50 rulz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Elöbb nézegettem a lada 21106 GTi-t. Hogyan lehetne kintről (orosz) egy törött ilyen ladát behozni?! Még biztos jó állapotban vannak a C20XE-mocik. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 nekem már a 205/45ből elegem van :x pont minap beszélgettem vkivel és mondtam h télleg igaza volt Gabinak 195/50 rulz.... mivan a 205/45el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Elöbb nézegettem a lada 21106 GTi-t. Hogyan lehetne kintről (orosz) egy törött ilyen ladát behozni?! Még biztos jó állapotban vannak a C20XE-mocik. :( na ez már olyan szintu off ami mellett nem lehetelmenni szo nélkül :x :x az ok hogy kötetlen csevegos hangulatu topik de lassan mindenki itt szerel, talizik, racsingol, off autot vesz, anyázzik.....most meg már kitör a nepper a népből és átmegyünk importtopikba? :smt013 :smt013 :smt013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Egyébként segíthetnétek nekem egy dologban. Egyenlőre még csak tervezés szintjén. Ha sikerül eladnom a 17"-es felniket és utána a mostani 15"-öket, akkor szeretnék venni a két garnitura árából valami iszonyat disznó 15"ös króm csodát! Milyen márkákban érdemes gondolkodnom? Köszi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ha sikerül eladnom a 17"-es felniket és utána a mostani 15"-öket, akkor szeretnék venni a két garnitura árából valami iszonyat disznó 15"ös króm csodát! Milyen márkákban érdemes gondolkodnom? Köszi: grrrrrr on van felnis topik is! grrrr off lányok igy mi értelme van a sok topiknak?? mert ahelyett hogy rendezetten gyulne a tapasztalat meg a hasznos info igy mindent egymásra hányunk és senki nem talál meg semmit :? . most telleg nem b@sztatni akarok senkit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Igazad van... Sorry! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Nem kötekedés képpen de ha a - http://gsi.opelclub.hu/ oldalon rámegy az ember a forum menüpontra akkor a gsi szekció topicot adja be. Ezzel csak arra szerettem volna utalni ha valaki megtalálja ezt a weboldalt és onnan megy a fórumra akkor nem feltétlenül kell,hogy tudja azt hogy külön van ilyen-olyan topic. :wink: De értettem az intést és moderálom magam. :salute: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Nem kötekedés képpen de ha a - http://gsi.opelclub.hu/ oldalon rámegy az ember a forum menüpontra akkor a gsi szekció topicot adja be. Ezzel csak arra szerettem volna utalni ha valaki megtalálja ezt a weboldalt és onnan megy a fórumra akkor nem feltétlenül kell,hogy tudja azt hogy külön van ilyen-olyan topic. :wink: PetiGSI Fórumlakó Csatlakozott: 2003.12.03., Szerda, 20:10 Hozzászólások: 855 Péterem! :( Aki először jön ide az igen......de pont ő fog meglepődni, hogy miért van itt szó ladákról meg toyotákról meg egymás annyjáról meg egyéb a legkevésbé sem idetartozó dolgokról Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 lányok igy mi értelme van a sok topiknak?? mert ahelyett hogy rendezetten gyulne a tapasztalat meg a hasznos info igy mindent egymásra hányunk és senki nem talál meg semmit :? . most telleg nem b@sztatni akarok senkit..... Hamár itt grrr-egsz kicsihúszár, akkor megkérdezném -nem kérdőrevonás, szemrehányás képpen- hogy mi a thökömnek 1általán 278,2 topikk? Mert így maj'nem minden hsz OFFtopic, mivel mint az élőbeszédben itt is kicsit c6os a hangulat, magyarul nem irányított beszélgetésekkel van dolgunk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Akkor közlekedjetek ti 17"-es felnikkel Bp utcáin!!! :( Sajnos döntenem kellett. neked van ültetve az autód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Igen. Illetve most már visszaemeltem az orrát egy kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 az volt a furcsa, hogy a 17es kerekes képen elöl ültetve van, a 15ös kerekesen meg már nem.... és miről mire emelted? csak mert én most veszem ki a 60/40-et, de azért fontolgatok vmi 30körüli értéket, vagy neked gyári van most? remélem ez nem off nagyon........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :smt083 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 remélem ez nem off nagyon........... pont akartam mondani,h ki kellene moderálni :( :( :lol: visszaigazolás még mindig shemmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ja ja ja, jól látod. Nem tudom, hogy ami benne volt, mennyit ültetett, de most elöl gyári GSI rugó van. A hátsó pedig maradt úgy, ahogy volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Csak még egy dolog: Hiába emeltem meg az elejét, utazási komfortban nem sok változott!!!!! Mégegyszer nem költenék rá, az tuti! Sőt lehet, hogy vissza is rakom a régi rugót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Mezo hmm ez roppant érdekes...... Aztec no ripláj (paraszt dajcsok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts