coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Mor tényleg nagyon szép lett az autó....Nekem a morcosítás az annyira nem jön be,de ez csak az én hülyeségem B) .hol vannak a schmidt felnik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Kicsit off: Ez a Cali első lökős tetszik... http://www.duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/146...70804093516.jpg Ez tényleg nagyon szépen áll a calibrának :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Toronymerevítőt mennyiért szokták vesztegetni, ha egyáltalán van?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Toronymerevítőt mennyiért szokták vesztegetni, ha egyáltalán van?? Amivel érdemes foglalkozni, az sztem min. 25-30e. Esetleg érdemes lenne csinálni/tatni.,.......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Amivel érdemes foglalkozni, az sztem min. 25-30e. Esetleg érdemes lenne csinálni/tatni.,.......... :) Épp ezért kérdeztem, mivel van lakatos ismerősöm leszinterezve (kinek milyen szín kell) megcsinálja 25 000ft-ért.. ha esetleg valakinek kell tudok segíteni benne, mert én már meg is rendelem... Majd meglátjuk enyém milyen lesz első nekifutásra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Épp ezért kérdeztem, mivel van lakatos ismerősöm leszinterezve (kinek milyen szín kell) megcsinálja 25 000ft-ért.. ha esetleg valakinek kell tudok segíteni benne, mert én már meg is rendelem... Majd meglátjuk enyém milyen lesz első nekifutásra :) Kb ennyiért van sparco állítható toronymerevítő.....És a srác házhoz hozza B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Kb ennyiért van sparco állítható toronymerevítő.....És a srác házhoz hozza :) :) B) Nekem is olyan volt........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 FK állítható 13000ért És FK 9100ért.Ráadásul az rs tuningnál ami elég drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 FK állítható 13000ért És FK 9100ért.Ráadásul az rs tuningnál ami elég drága Kár hogy nincs kép róla! Lehet valami egyenes gagyi! ui: Most nézem hogy alumínium, az akkor csak dísznek jó!! Inkább megcsináltatom normális anyagból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Kár hogy nincs kép róla! Lehet valami egyenes gagyi! Ilyen van mélykéknek is a kocsijában,eddig nem volt rá panasz.Kicsit könnyebb mint a sparco,de szerintem utcai célra tökéletes.Viszont Én már akkor inkább állítható sparcot vennék mert az biztos jó az autómra.Vagy lexmault az is ennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 tessék lexmaul 20.250ft-től.A képeket ne nézd mert mindegyiken c20ne van Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ilyen van mélykéknek is a kocsijában,eddig nem volt rá panasz.Kicsit könnyebb mint a sparco,de szerintem utcai célra tökéletes.Viszont Én már akkor inkább állítható sparcot vennék mert az biztos jó az autómra.Vagy lexmault az is ennyibe kerül. De ha méretre csináltatod akkor minek az állítható? Nem érdemes az állíthatósága miatt kifizetni több lóvét... De én is elmegyek megnézem ezt a 13 ezrest, ha jól látom a 3. kerbe van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ui: Most nézem hogy alumínium, az akkor csak dísznek jó!! Inkább megcsináltatom normális anyagból! A lexmaulnál az alu drágább mint az acél :) az fk tényleg elég könnyü de utcára szerintem jó...Sokan ezt használják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 De ha méretre csináltatod akkor minek az állítható? Nem érdemes az állíthatósága miatt kifizetni több lóvét... De én is elmegyek megnézem ezt a 13 ezrest, ha jól látom a 3. kerbe van... Nem kell hogy állítható legyen,de sparco csak ilyet gyárt.Ha esetleg kicsit be van dölv a tornyod és arra a méretre csináltatod akkor pont nem ér semmit aze egész.....Én kicsit sokkalom a lakatos álltal csinált toronymerevítőért a 25000ft-t ha ennyiért vagy még olcsóbban is kapok olyat ami biztos hogy megfellő minőségü és a méret is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nem kell hogy állítható legyen,de sparco csak ilyet gyárt.Ha esetleg kicsit be van dölv a tornyod és arra a méretre csináltatod akkor pont nem ér semmit aze egész.....Én kicsit sokkalom a lakatos álltal csinált toronymerevítőért a 25000ft-t ha ennyiért vagy még olcsóbban is kapok olyat ami biztos hogy megfellő minőségü és a méret is jó. Megjegyezném, hogy egy esetleges eladásnál sem jön rosszul ha állítható :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Kell hogy állítható legyen, mert ezeknél az autóknál már mindenhol vannak a tornyok, csak éppen a gyári helyükön nem. Állíthatóság nélkül páran neki lehetne feküdni a kaszninak, mire felkerülne... Nekem Sparco van, aminek nagy előnye, hogy nagyon erős, de nincs 3kg a súlya. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Csakis számlásat veszek Pista Bá! Használt lehet hogy van 30-ért de ha beszar akkor nem nagyon találok angel eye szervízt :) itt 42 a fekete háterű itt 40 valami tanács esetleg az angel tulajoktól?B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Én a külön indexest venném meg ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Furi volt hirtelen talizni Bföldváron az exemmel! B) Hétvégente elég soxor van ott. Az egy jó hely, sorompó meg minden. Ott még soha nem hallottam feltörésről vagy lopásról. Na mutagassatok má toronymerevítőket meg éndzsölájokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Én a külön indexest venném meg ezt. + xenont béle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Píístám! Kimaradtál egy jó kis pakolásból :) De tök hamar összerántottunk mindent. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nem is tudom... Élőben kéne meglesnem...Asszem holnap oda csörgök/megyek. Az ára szimpatikusabb mindenestre a külön indexesnek :) Én a külön indexest venném meg ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 azt nem is írtad hogy sörrel fogadtunk? B) Elnézést! Szóval, sörrel fogadtak! :) Ráadásul hűtöttel, egyenesen a benyakútról. Nagyon jólesett, köszi! Csak bontót nem találtam. Bár fél szemmel néztem a frissen festett GSi kilincs helyét. Ott simán le lehetett volna koppintani a kupakot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Píístám! Kimaradtál egy jó kis pakolásból B) De tök hamar összerántottunk mindent. :) Majd a te esküvődön többet pakolok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Mindent egyszerre ? Mibőő? B) Valamiből a kipuffot is rendbe kell rakni meg a relé kérdést is... a patentekről nem is beszélve az oldal spoilernél ... + xenont béle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts