MOR16V Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Redi megnyugodhatsz nem illeszkedik minden pontosan :) Az ugye lehetetlen ha valami már 100x szét lett szedve. Csak gondoltam leírom mielőtt belekötsz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Amúgy ma kicsit összeraktam a vasat hát így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/070805/aut_m_k_sz_l...ltoltes.hu_.jpg Ez valami gyönyörű :) B) :) :omg: Ezt tényleg meg kellett volna nézni....pláne, hogy egész hétvégén unatkoztam :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Redi megnyugodhatsz nem illeszkedik minden pontosan :) Az ugye lehetetlen ha valami már 100x szét lett szedve. Csak gondoltam leírom mielőtt belekötsz :omg: direkt nem hoztam szóba....csak megkönnyebülten felsóhajtottam, hogy nem csak az enyém ilyen B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Újabb etalon születik :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 pedig mi szóltunk hogy gyertek mi az a 30 km ha már erre jártok. Most már akkor tényleg sokan megfordultak a klubból nálunk. Tegnap egész néphadsereg volt kint. :o vártam a szlalom kezdetét, és hát így lemaradtunk a gépről. Na de blitzen majd pótolom. ;) Ez valami gyönyörű :) B) :) :omg: Ezt tényleg meg kellett volna nézni....pláne, hogy egész hétvégén unatkoztam :D bánhatod, hogy nem jöttél Szelidre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Ezt tényleg meg kellett volna nézni....pláne, hogy egész hétvégén unatkoztam :) Ugye hogy ugye... Én Morgó cartárs vecijével mentem át(Veci B 2.0DTi),megautóztatam a társaságot egy kicsit,a helyismeret sokat számít ott is! :) Pénteken amikor mentünk el Diniék leakartak lépni,mert hogy ők most nem érnek rá 90-100-al,meg van még dolguk! Rábactak,mert én elég jól ismerem az alsóbbrendű utakat is arrafelé és megvicceltük őket Tomi023-al. Tomi jött utánam és a vége az lett,hogy hiába mentek ők 130-140-et,egyszerre értünk oda! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 nagyon szép az astra ! B) gratula ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nike Tony Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Tudja valaki hány literes a 91-es 5 ajtós 1.6 Ei Kadett fun benzintartálya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 nagyon szép az astra ! B) gratula ! :) köszönöm, volt is vele munka rendesen, de megérte :) teljesen belehabarodtam. Még azt is megígértem, ha elkészül abbamarad a smoking Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hát sokáig jutottunk, indítás még nem volt, mivel még toldani kell a benyacsövet, meg 1-2 apróság van még. Pár nap és indul B) Amúgy ma kicsit összeraktam a vasat hát így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/070805/aut_m_k_sz_l...ltoltes.hu_.jpg kép 1 kép 2 kép 3 kipuff 1 kipuff 2 kipuff 3 kipuff 4 hát ennyi nekem nagyon tetszik :) Nagyon szép, gratula!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Tudja valaki hány literes a 91-es 5 ajtós 1.6 Ei Kadett fun benzintartálya? Én úgy tudom 52l. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 szevasz neked is amúgy... Tudja valaki hány literes a 91-es 5 ajtós 1.6 Ei Kadett fun benzintartálya? Gartula MOR! Kipuff nem lesz picit kiabálós? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 szevasz neked is amúgy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hát sokáig jutottunk, indítás még nem volt, mivel még toldani kell a benyacsövet, meg 1-2 apróság van még. Pár nap és indul :) Amúgy ma kicsit összeraktam a vasat hát így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/070805/aut_m_k_sz_l...ltoltes.hu_.jpg kép 1 kép 2 kép 3 kipuff 1 kipuff 2 kipuff 3 kipuff 4 hát ennyi nekem nagyon tetszik B) Ez nagyon szép lett? Megy is már?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Kicsit off: Ez a Cali első lökős tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 jó nikkel nyomjátok :) B) "birka1981" Ez Reiroll nickje :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Kicsit off: Ez a Cali első lökős tetszik... http://www.duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/146...70804093516.jpg Nem csak neked! Nagyon jól néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 gratula! készülj fel egy hátsó ív peremezésre! :) a 225/45 pont egy picit sok a gépnek. B) Ha jó lesz, akko 205/50 lesz rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 köszönöm, volt is vele munka rendesen, de megérte :) teljesen belehabarodtam. Még azt is megígértem, ha elkészül abbamarad a smoking ismétlen a többieket de ez tényleg nagyon jól néz ki B) az oldalán a matricát cseréld le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 az oldalán a matricát cseréld le :) Biztos az a megtévesztés. :) Valaki átírhatná már a nevét Mor24V-re, mert ez már dukál neki! :omg: Csak nehogy ne tudjon utána belépni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ha jó lesz, akko 205/50 lesz rajta. Az pont jó lesz a Calimra, köszi. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Laci4! Itt a kipuff(a képeken pókhálós csak:D) , végülis elhoztam Alberttől de nem rakattam fel, pénteken megyek auspuff cserére... GM gyári , szerintem jó állapotban van, de persze a belsejébe nem láttam be... Krómozva van a vég rajta, bár a végeddel gondolom úgysincs gond csak a dobbal.A "tax" árán viheted tőlem amikor akarod( 3e ft) Más; Angel eye téma... Nem érdekel a romhalmaz gépem legalább nézzen ki jól :) Mindegy hol veszem az angelt szerintetek a gari a lényeg vagy csakis az FK? (rájöttem az ebayes dologgal az a baj hogy mit érek a távoli garanciával) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hű Mor az a GSi az mijjen durván jólnézki e :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hű Mor az a GSi az mijjen durván jólnézki e :) B) :) Furi volt hirtelen talizni Bföldváron az exemmel! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ....Mindegy hol veszem az angelt szerintetek a gari a lényeg vagy csakis az FK?.... Mondjuk ha garanciát akarsz érvényesíteni, akkor érdemes lenne olyan helyen venni, ahol adnak számlát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts