Albert Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Nem úgy mint egyesek akik már megkapták de már képzeletben el is itták :) Ugye?B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Akinek nem inge... :) Szerintem nagy nehezen össze lehetne szedni itt még pár alkoholistát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Szerintem nagy nehezen össze lehetne szedni itt még pár alkoholistát :) Miről beszélsz? Én is csak a rendelkezésre állási időmnek kb 0,1%-át töltöm alkoholos állapotban... Akkor meg miről beszélünk? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 0.1%, mi? Gondolom csodálkozik is a nép, hogyan fogy el olyan sok alkohol olyan rövid idő alatt.... :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 ....Én is csak a rendelkezésre állási időmnek kb 0,1%-át töltöm alkoholos állapotban.... Ezt a terápián mondták ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 na mondom én :) Megjelennek végszóra " A szomjasok " B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 0.1%, mi? Gondolom csodálkozik is a nép, hogyan fogy el olyan sok alkohol olyan rövid idő alatt.... :o :) B) Én ecotec hajtású vagyok, szal nem kell sok a "tunying üzemhez" :) Pista meg Anti pl nagyon gazdaságtalanok, mert jó sok kell beléjük a drága piából, mire megváltozik a hozzáállásuk :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Ezt a terápián mondták ? :) Ja, a "hogyan viseljük el barátainkat" címűn... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 ....ecotec.... Szerintem te már ecoflex vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Ja, a "hogyan viseljük el barátainkat" címűn... :) Rossz előadóba mentél. "Hogyan küzdjük le >18 éves lányok iránti vonzódásunkat ?" >>>> erre fizettünk be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Rossz előadóba mentél. "Hogyan küzdjük le >18 éves lányok iránti vonzódásunkat ?" >>>> erre fizettünk be. Haggyámá, több éve nem volt már 18 alatti leányzó a közelemben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Haggyámá, több éve nem volt már 18 alatti leányzó a közelemben B) Hányszor mondtad el ezt a mondatot úgy, hogy így kezdődött : "Tisztelt Bíróság" ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 16 felett már nem büntethető B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Különben is, Ford Fairlane-hez híven ott így kezdeném: "Cserkészlányok... jól megtömtem a bukszájukat! Vauuuu!!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Rossz előadóba mentél. "Hogyan küzdjük le >18 éves lányok iránti vonzódásunkat ?" >>>> erre fizettünk be. Haggyámá, több éve nem volt már 18 alatti leányzó a közelemben :) nem is írt ilyet a Pista ő 18 felettit írt, bár szerintem <18-at akart B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Na kész a szimeringezés, :) magas fordulaton még mindig van egy nagyon pici füst de jóval a felére csökkent, de majd az olajfogyi megmondja. ui: Mai tali 9 órakor az ESSO kúton? Meddig szoktatok ott lenni, mert lehet kicsit kések.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 ui: Mai tali 9 órakor az ESSO kúton? Meddig szoktatok ott lenni, mert lehet kicsit kések.. fél10 ig kb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Tegnap elhozták Pé GSI-jét a kipufogóstól. Ma kimentem és megnéztem. Jó nagyot néztem, amikor alápillantottam. :) ( B) ) Nagyon korrekt lett, nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. Ilyent még nem láttam. Hengersoronként 50-es rendszer (talán még saválló is), közös közép és hátsó dobokkal, de belül elkülönítve. Majd Pé rak fel pár képet, nem akarom elrontani az örömét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Nagyon elrontott mindent a tegnapi időjárás :) na meg a q**a sziget! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Az én tegnapi termésem Albertnál: - csöpög az olaj valahonnan a motorból... szerintem elég rendesen... eddig nem volt ilyen gondja - letört az oldalsó spoiler(szoknya) ... a másik oldalt is alig tartja pár patent...kelleni fog egy komplett szett - a kipuffom likas..ez nem újdonság de heggesztve van szóval nem tudtuk felrakni a gyárit, próbára - a lököseinket nem tudtuk elcserélni, az enyém valamiért nem áll hézagmentesen... kb ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Az én tegnapi termésem Albertnál: - csöpög az olaj valahonnan a motorból... szerintem elég rendesen... eddig nem volt ilyen gondja - letört az oldalsó spoiler(szoknya) ... a másik oldalt is alig tartja pár patent...kelleni fog egy komplett szett - a kipuffom likas..ez nem újdonság de heggesztve van szóval nem tudtuk felrakni a gyárit, próbára - a lököseinket nem tudtuk elcserélni, az enyém valamiért nem áll hézagmentesen... kb ennyi Hát ezek nem valami jó hírek! :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 ahogy mondod... és az alvázon tátongó likat még nem is említettem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 - a lököseinket nem tudtuk elcserélni, az enyém valamiért nem áll hézagmentesen... törött volt az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 van olyan astra gsi ami nem volt törve? :) "két féle autó van magyarországon; ami törve volt és ami törve lesz..." hogy egy klasszikust idézzek B) a lökös nem volt törve, nincs rajta ilyen nyom, a fülei voltak elgyengülve de nemrég megcsináltattam. A jobb eleje biztos volt sérült(bontott sárvédö van fenn) de igazából sehol sem áll a lökös igazán szépen rajta... törött volt az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Köszi Dini a segítséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts