B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ismerősöm cserélt nemrég XE mocis Calibrán szelepszár szimmeringeket a hengerfej leszedése nélkül. Csinált valami speckó cumót a gyertyák helyére és felső holtpontra tekerte a dugattyút az éppen aktuális hengernél. Na valahogy én is erre gondoltam, jó hogy jöttél, kicsit nyugodtabb lettem, B) ma délután esünk neki :) És javított a helyzeten a szimering csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 És javított a helyzeten a szimering csere? Persze,hogy javított. Vigyázzatok mit dugtok bele nehogy összeqrjátok a dugattyút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Szuromitól sem kell csodát várni. Ha ki van kopva a hengerfejben a hidrotőke járat, akkor vissza fogja adni a hengerfejet, hogy csinálj belőle levélnehezéket. :) Úgyhogy drukkolj hogy az állítólag 60ezres hidrotőkék legyenek a szarok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Redi...úgy is mindig egy ilyen asztalra vágytál nem??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 No igen ezért is kacsingatok én a komplett motorcsere felé meg ugye a heggesztett blokkom se egy életbiztosítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Redi...úgy is mindig egy ilyen asztalra vágytál nem??? :) Kegyetlen vagy :) Különben is már van hekapekkamukka afrikaimocsárigöcsörtösdiófa asztala B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Feltételezük hogy az én használt tőkéim tényleg "csak" 60000 km-ert mentek el...és gyári minőségűek. Akkor én is így jártam Redi! Maradt a tőke hang mert a HF-hez még nem nyúltam... Ebben a Szuromi '25' árban benne van minden kivéve a tömítéseket,szimmeringeket szerintem az plussz egy 10-20e ft. Olajat nemtudom kell e cserélni ilyenkor. A hydrotőke csattogás az nem feltétlenül a tőke baja, sőt, én azt mondom mivel a vezérműtengely csapágysoránál is van olajnyomás és ha az el van kopva akkor nagyon sok olaj el szökik és ez miatt nem kap elegendő olajat a tőke, szerintem itt keresendő a baj, egyik haverom szintén így járt igaz RS2000-el hogy csarélte a tőkéket és semmi nem változott szinte, de mikor megvette a vezértengely javítókészletet azonnal csöndbe maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Kegyetlen vagy B) Különben is már van hekapekkamukka afrikaimocsárigöcsörtösdiófa asztala :) csak irigyek vagytok :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hmmmmm.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Lacee boccs hogy nem jelentkeztem, tőlem még mindig mehet a csere csak még időpontot nem tudok mondani neked. Max péntek du..... Tomi+Diny+István, amit elfújt a szél sátrat Blitzen azt Obiban és Praktikerben is 7rongyé lehet kapni, Tescoban meg nincs. Viszont Baumaxban van 4-ért, ma elmegyek és veszek. Tomi meg Diny adtak bele egy-egy rongyot (ráadásul maguktól), a korrektség kedvéért István Tőled is elkérem ha beleegyezel és délután elgurulok újpestre vagy xviibe megvenni http://www.baumax.hu/Content.Node/produkte...s_flugblatt.php itt van a 21. oldalon még ha nem is 2*3-as, de van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hmmmmm.... :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/9.jpg tudom, kur_vajólnézek ki (ittis) nem kell nyálcsorgatni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 tudom, kur_vajólnézek ki (ittis) nem kell nyálcsorgatni :) ...kicsit lóg a melled... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 ...kicsit lóg a melled... :) az majd neked fog, ha megnyered a fogadást és ledobsz 2 hét alatt 25 kilót B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Vmi okos szerelő 0W30as olajat rakott C20XE Caliba, valamennyi maradt az alján... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Vmi okos szerelő 0W30as olajat rakott C20XE Caliba, valamennyi maradt az alján... :) Jó vicc...gondolom úgy folyt át rajta mint Futó Gabin a sör... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 gondolom úgy folyt át rajta mint Futó Gabin a sör... :) hahahaha B) :) :omg: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hmmmmm.... :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/9.jpg Hiányzik, mi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Jó vicc...gondolom úgy folyt át rajta mint Futó Gabin a sör... :) Nana! Én hasznosítom! Átalakítom közösségi szórakoztató szolgáltatássá. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Nana! Én hasznosítom! Átalakítom közösségi szórakoztató szolgáltatássá. B) De aztán neked is gáz formájában távozik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hiányzik, mi? B) Is-is...kettős az érzés...az OOOO sokmindenért kárpótól...kivéve a menetteljesítményt... Néha megnézegetem a képeket, és mindig megállapítom, hogy milyen szép is volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 István Tőled is elkérem ha beleegyezel és délután elgurulok újpestre vagy xviibe megvenni ha kijössz csütörtökön lurdyhoz odaadom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Repülőnapra nem jön senki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Uhh... Ez nagyon od@b@szós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A hátsó szárnyat leszámítva nagyon brutálisan néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Na igen...de valószínűleg ez már az az eset, amikor a szárny valamire csak szolgál...olyan csigák vannak benne, hogy nekünk az lendületből 4 dugónkat olvasztaná ropivá... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts