mélykék76 Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 A diszkópatkányos rész miatt olyan izomláz van a nyakamban, hogy teljes testtel kell a jó csajok után fordulni a zuccán. :) Öregszel. Itt az ideje olyan csajokat nézgetned, akiknek nem kell utánnafordulnod, mert nem olyan gyorsak, hogy hipp-hopp eltűnjenek a látómeződből B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Neeeeem, guminő kilőve :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Sziasztok! Nincs valami jó idő! :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Sziasztok! Nincs valami jó idő! :S Pont turbó összkerék idő van.:) (Én is jobban örülnék a jó időnek. Szerdától szabi, jóhogy ilyenkor van 20 fok az eddigi 50 helyett... :S B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Izomláztól én is szenvedek...gondolom eszményien kapaszkodtam az OOOO-ban miközben megpróbáltátok felborítani... de legalább tudom, hogy a riasztó jó benne, és cirkumeniálni sem 2 perc... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Őőő.. asszem nem sikerültek a videók! :lol: :omg: csak viccelek.. amúgy még nem is néztem őket.. de majd mindjárt megkeresem őket, hogy hova is töltöttem le.. Aztán majd felrakom őket, de mostanság nem nagyon van időm.. (nem a teljesítményed miatt :) ) Amúgy elgondolkodtam.. nem lehet,és most ezért meg fognak kövezni, hogy te vezetsz rajtolsz marha jól? :lol: vagy ilyen jól el van találva az a "nyamvadt" egynyóc? Gondolhatod engem hogy meglepett.....Csak móka képpen álltam be a Dini mellé,ez lett belöle :o Biztos jól el van találva az 1.8as,de akkor is csak 115LE :) ráadásul 99ben gyártott téligumik vannak rajta,szóval még azt se lehet mondani hogy jó a gumi rajta. Lehet motort kellene cserélnem a sárgába B) vagy a Dettinek adni :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Gondolhatod engem hogy meglepett.....Csak móka képpen álltam be a Dini mellé,ez lett belöle ;) Biztos jól el van találva az 1.8as,de akkor is csak 115LE :) ráadásul 99ben gyártott téligumik vannak rajta,szóval még azt se lehet mondani hogy jó a gumi rajta. Lehet motort kellene cserélnem a sárgába B) vagy a Dettinek adni :lol: :lol: :lol: Kocsi csere? :lol: Töltöm fel a videókat, csak mivel nem tömöritem, látszodjon is valami :lol: igy még 100k/sec-el is eltart egy darabig amig felmegy a 660mega.. :) :o MOndjuk meg lehetett volna vagdosni, mert van pár rész amikor még csak gurulgatunk, de úgy voltam, egyszer hagy legyen fullba.. aztán majd selejtezek. Amúgy tőlem se nagyon szakadtál lefelé.. majd látni fogod.. mondjuk nekem mókás volt ahogy tekerte végig egyben.. pedig megpróbáltam szinten tartani... :omg: Viszont most vettem észre az egyik videón, hogy a szigeten a "pálya" vége felé, (kanyar elött) kinőtt a 'födbő 3 telefonfülke... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Van MAP szenzor a C20XE -ben? :) Valamilyen tévhitben éltem , úgy gondoltam a légtömegmérő ezt helyettesíti... Valaki felsötétítene hogy akkor mi is ez a MAP szenzor? Köfi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 :omg: Kocsi csere? :o Amúgy tőlem se nagyon szakadtál lefelé.. majd látni fogod.. mondjuk nekem mókás volt ahogy tekerte végig egyben.. pedig megpróbáltam szinten tartani... B) Viszont most vettem észre az egyik videón, hogy a szigeten a "pálya" vége felé, (kanyar elött) kinőtt a 'födbő 3 telefonfülke... :) Konkrétan téged is elvertelek a köbányai út elött,de az nem mérvadó mert 3 ültetek a kocsiba..... Az toi-toi WC volt mert készülnek a szigetfesztiválra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Töltöm fel a videókat, csak mivel nem tömöritem, látszodjon is valami :omg: igy még 100k/sec-el is eltart egy darabig amig felmegy a 660mega.. :) B) Hová? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Hová? :) Álltalában ide szokta felrakni....Itt van a többi videó is Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Álltalában ide szokta felrakni....Itt van a többi videó is Thenx :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 GSI clubos matricát hogyan tudok beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Ahhoz be kell lépned a klubba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Ahhoz be kell lépned a klubba :) Alig várom! Mit kell tennem hozzá? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Az toi-toi WC volt mert készülnek a szigetfesztiválra :) toi-toi vagy telefonfülke... nem mindegy? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Izomláztól én is szenvedek...gondolom eszményien kapaszkodtam az OOOO-ban miközben megpróbáltátok felborítani... Ááááá, lehet csak nagyon megerőltetted magad a bonyolult csomó kikötésekor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Alig várom! Mit kell tennem hozzá? :) Ki kell tölteni a regisztrációt.Majd elutalni 3500 vagy 5000 forintot.És máris klubtag vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Alig várom! Mit kell tennem hozzá? :) Itt meglelhetsz minden infót : http://opelclub.hu/index.php?option=com_co...&Itemid=102 De nyugodtan jelezd, ha kérdésed lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Van MAP szenzor a C20XE -ben? :) Valamilyen tévhitben éltem , úgy gondoltam a légtömegmérő ezt helyettesíti... Valaki felsötétítene hogy akkor mi is ez a MAP szenzor? Köfi! http://www.pe-ltd.com/images/MAP_Sensor.jpg nem tudok róla hogy lenne . legalábbis a régebbi 91" ben tuti nincsen. (de asszem a DIS es ben sincsen 99.9999%) pl. c16nz/x16sz/c14nz stb.. ben van . szívóvákumot mérnek vele a jelet az ECu dolgozza fel és ebből (is) számol keveréket . a légtömeg ill. légmennyiségmérő álltalában hengerenkénti befecskendezőknél szerepel ill. a közvetlen befecskendezésű dieselekben is . röviden ennyi . B) kicsit javítok. magyarul : Abszolut nyomásmérő . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Konkrétan téged is elvertelek a köbányai út elött,de az nem mérvadó mert 3 ültetek a kocsiba..... Az toi-toi WC volt mert készülnek a szigetfesztiválra :) idézőjelbe gondoltam a leszakadást.... Amúgy meg nem budega.. az máshol volt.. feltolom gyors azt a videót is.. a többi már fennvan... majd mindjárt linkelem.. az oldalamba már nincs időm beleszerkeszteni mert elkések a melóból.. ITT van.. a végén jobbra 3db bordó telcsifülke.. Nah tépek melózni.. bye bye mindenki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Ki kell tölteni a regisztrációt.Majd elutalni 3500 vagy 5000 forintot.És máris klubtag vagy. Köszi, meg is tettem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Itt meglelhetsz minden infót : http://opelclub.hu/index.php?option=com_co...&Itemid=102 De nyugodtan jelezd, ha kérdésed lenne. Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Köszi Laci4 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Köszi, meg is tettem! :) Ha szeretnéd hogy legyen pár kép és egy rövidke írás az autódról a gsi club hungary honlapján akkor küldj pár képet és leírást Tomnak.....és ő kiteszi a honlapra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts