Albert Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 mi a halál az a gubanc? :) Kábelköteged. De nyugodtan kérdezz rá a többire is, mondom az melyik alkatrész B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Kábelköteged. De nyugodtan kérdezz rá a többire is, mondom az melyik alkatrész B) hu vazz, tényleg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 na go Zamárdi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Elment a keménymag, kihalt a fórum :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 No no :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Leszedtem, és még is kiírja! :) Szerintem az ECU nem tud erről a hibáról. Ezt nem az kezeli, hanem inkább a BC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Laci4 remélem a pénteki videok is felkerülnek majd az oldaladra,mert különben senki se hinné el hogy Karcsika milyen szépen teljesített :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Az 1.8 megint szépen muzsikált? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 De még milyen szépen.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 De még milyen szépen.... :) Hallottam hírét, hogy megint pusztítottál. Itt a lehetőség 1.8T-t építeni...B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Így sincs ellenfél....... :) B) Inkább a sárgába kell rakni egy 1.8ast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Így sincs ellenfél....... :) B) Inkább a sárgába kell rakni egy 1.8ast. A DualRam ellen mentél már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 A DualRam ellen mentél már? :) Messze nem egy kategória....A sárgával mentem ellene mikor megvette akkor elmentem.Csütörtökön is mentünk akkor kikaptam.A hátsó kerék nagy elöny nála,szinte a rajtnál szerzett előnyét tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Messze nem egy kategória....A sárgával mentem ellene mikor megvette akkor elmentem.Csütörtökön is mentünk akkor kikaptam.A hátsó kerék nagy elöny nála,szinte a rajtnál szerzett előnyét tartja. Nagyon brutál mit tud indulni. Azótán már megherkmányolta hogy összenyisson a dual része, így kb. 1-1,5 autót nyert. Tényleg jól megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Messze nem egy kategória....A sárgával mentem ellene mikor megvette akkor elmentem.Csütörtökön is mentünk akkor kikaptam.A hátsó kerék nagy elöny nála,szinte a rajtnál szerzett előnyét tartja. Majd kiugat Gelko hogy: 3000 sor 6 és rávág az ajtó oldalára! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Majd kiugat Gelko hogy: 3000 sor 6 és rávág az ajtó oldalára! B) A senátor nem ellenfél :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 A senátor nem ellenfél :) :omg: Akkor béna a pilótája! :) Engem is mindig legyorsulnak a hondás arcok a körúton,de olyan érdekes,hogy körforgóban és kanyarokban meg majdnem megtolom őket,mer ott meg fosnak! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 A senator nem gyorsulásra való....hiába hátsó kerekes. Egyszer kifogsz egy hasonló emberkét aki olyan mint a Pista :) Képes a gyéri futóművével bárkit körbeautózni......Elég komoly egy elsőkerekes autót keresztbe rakni kézifék nélkül,na ez neki álltalába sikerül B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Egyszer kifogsz egy hasonló emberkét aki olyan mint a Pista :) Képes a gyéri futóművével bárkit körbeautózni......Elég komoly egy elsőkerekes autót keresztbe rakni kézifék nélkül,na ez neki álltalába sikerül :omg: Ültem melette már,ő a példaképem! B) Nem kell ültetés,vannak a gyári futóműben is "tartalékok"! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 De még milyen szépen.... :) B) :) :omg: Ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Hajaöttünk...Nagyon király volt a tali...kicsit berugtunk..nem nagyon csak kicsit, ahogy szoktunk...jó volt a bulááááj... :) Ja és Zima ugyan nem olvassa a fórumot...de 1.05 sec... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 :) :omg: :o Ja Én nem árultalak el :D B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Hajaöttünk...Nagyon király volt a tali...kicsit berugtunk..nem nagyon csak kicsit, ahogy szoktunk...jó volt a bulááááj... :) Ja és Zima ugyan nem olvassa a fórumot...de 1.05 sec... B) Megint nem lehetett veled bírni, részeges disznó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Hajaöttünk...Nagyon király volt a tali...kicsit berugtunk..nem nagyon csak kicsit, ahogy szoktunk...jó volt a bulááááj... :) Ja és Zima ugyan nem olvassa a fórumot...de 1.05 sec... B) Ja, csak kicsit... egy emlékképem hajnalból: Anti kimegy a nagysátor mellé brunzolni, aztán 10 perc gatyamatatás után hátrafordul felénk, és alig érthető akcentussal megkért minket, hogy vigyünk neki egy kést... :) :omg: Ezután Pista segített neki a gatyáját openolni, nehogy már bepisáljon ott helyben :o :D Jót buliztunk, ez tény ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Ezután Pista segített neki a gatyáját openolni, nehogy már bepisáljon ott helyben :) B) Eltudom képzelni,ahogy Pista logó dekkel a szájában egy kiskéssel Anti gatyáját nyitogatja térden állva! :) :omg: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts