Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Ma összekötöttem a fékpofa vezetékeket a két első keréknél, de még mindig azt írja hogy bremsbelag, hátul is van érzékelő? :) nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 nincs... Akkor nem tudom miért írja ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Ma összekötöttem a fékpofa vezetékeket a két első keréknél, de még mindig azt írja hogy bremsbelag, hátul is van érzékelő? :) Lehet, hogy valahol máshol is van szakadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Ha ez megnyugtat nekem is kiírja h bremsbelag... de nem is GSI a gsi ilyen feliratok nélkül B) Ma összekötöttem a fékpofa vezetékeket a két első keréknél, de még mindig azt írja hogy bremsbelag, hátul is van érzékelő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Ha ez megnyugtat nekem is kiírja h bremsbelag... de nem is GSI a gsi ilyen feliratok nélkül B) ? :) Érdekes itt már látom a hozzászólásod, föntebb meg tök üres! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 ? :) Érdekes itt már látom a hozzászólásod, föntebb meg tök üres! Fentír, nem lentír B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Ha a 72-es kód az, akkor a "full load switch" hibát adja. Tehát azzal a mikrokapcsolóval lehet gond, ami full benyomott gázpedál állásnál ad jelet a komputernek. De szerintem akkor lehet hogy nem csak azzal lesz a gond, hanem a folytószelep potival is. Meg kell nézni, nem-e tört el, vagy az egyik csavarja nem-e hiányzik. Illetve lehet hogy elektromosan is bajos, úgyhogy elképzelhető hogy csere. Nem nagy költség, és nem is olyan iszonyat munka, szal nem kell ezért kötelet venni, és hurkot csinálni :) kötél meg hurok meg gyógyszer meg pia már egy ideje be van készítve B) A kérdés az, hogy el merjek e igy indulni Gyenesdiásra (Keszthely mellé)? Mert elég gáz, hogy ha felakad és elkezd ugrálni a fordulatszám megy mint a mérgezett egér, alig lehet visszafogni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 kötél meg hurok meg gyógyszer meg pia már egy ideje be van készítve B) A kérdés az, hogy el merjek e igy indulni Gyenesdiásra (Keszthely mellé)? Mert elég gáz, hogy ha felakad és elkezd ugrálni a fordulatszám megy mint a mérgezett egér, alig lehet visszafogni :) Esetleg meg lehet talán próbálni egy gyors pillangószelep tisztítást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 kötél meg hurok meg gyógyszer meg pia már egy ideje be van készítve B) A kérdés az, hogy el merjek e igy indulni Gyenesdiásra (Keszthely mellé)? Mert elég gáz, hogy ha felakad és elkezd ugrálni a fordulatszám megy mint a mérgezett egér, alig lehet visszafogni :) ótópályán kellemes érzés lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Ma összekötöttem a fékpofa vezetékeket a két első keréknél, de még mindig azt írja hogy bremsbelag, hátul is van érzékelő? :) Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nem lehet, hogy el kell felejtetni az ECU-val? Úgy hallottam, hogy ha áramtalanítod az autót (leveszed az akksi sarut) egy kb. negyed órára, akkor törlődnek a hibaüzenetek (persze, ha a hibát még mindíg érzékeli, akkor megint előjön). Bocsi, ha esetleg hülyeséget ugattam bele, de nekem van egy ilyen tévhitem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nem lehet, hogy el kell felejtetni az ECU-val? Úgy hallottam, hogy ha áramtalanítod az autót (leveszed az akksi sarut) egy kb. negyed órára, akkor törlődnek a hibaüzenetek (persze, ha a hibát még mindíg érzékeli, akkor megint előjön). Bocsi, ha esetleg hülyeséget ugattam bele, de nekem van egy ilyen tévhitem :) Valóban, ha már nincs hiba akkor lehet érdemes törölni a hibakódot...viszont amig nincs meg a bibi, addig inkább orvosolni kéne a bajt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Valóban, ha már nincs hiba akkor lehet érdemes törölni a hibakódot...viszont amig nincs meg a bibi, addig inkább orvosolni kéne a bajt.. Kérdés, hogy magától törlődik e a hibakód, ha megszűnt a hiba... Ha meg töröltük, de a hiba még mindíg fennáll, akkor úgyis megtalálja újból nem? Elég júzer vagyok a témában, úgyhogy csak egy ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nem lehet, hogy el kell felejtetni az ECU-val? Úgy hallottam, hogy ha áramtalanítod az autót (leveszed az akksi sarut) egy kb. negyed órára, akkor törlődnek a hibaüzenetek (persze, ha a hibát még mindíg érzékeli, akkor megint előjön). Bocsi, ha esetleg hülyeséget ugattam bele, de nekem van egy ilyen tévhitem B) Leszedtem, és még is kiírja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Azért mert a hibe továbbra is fennáll..valahol el van az szakadva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Esetleg meg lehet talán próbálni egy gyors pillangószelep tisztítást... Ok, este hozd az "ACME gyors pillangószelep tisztító kit"-et én meg viszem a kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Ok, este hozd az "ACME gyors pillangószelep tisztító kit"-et én meg viszem a kocsit :) Egy ilyen poti bontva nem egy nagy összeg.Én az NE-re olyan 6-7e.-ért vettem, újonan.Még ha ez ident is volt.De műxik a mai napig.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Ok, este hozd az "ACME gyors pillangószelep tisztító kit"-et én meg viszem a kocsit :) Ha nem a pillangószelep akad föl, hanem a poti nem jó, akkor fölösleges pucolgatni. Ki kell mérni a potit, hogy mindkét végállást kapcsolja-e. De, ha gondolod, leszaladhatsz hozzám és én adok neked potit kölcsön, ami müködik is! :omg: Esetleg megpróbáltad már a csatiját rányomni, megmozgatni, pucolni, mert az se biztos, hogy a poti rossz. :o Kezdö XE-s koromban még elöfordult, hogy lehúzott lambdaszonda csatival mentem 20 km-t, mert a kedves haverok lehúzták. B) Aztán miaután 20km után se lett alapjáratom, gondoltam, hogy megnézem már, hogy mi lehet a baj. Akkor láttam, hogy a légtömegmérö csatija igaz rajta van, de nem kattant be. Gondolom azt hitték, hogy nem fogom észrevenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Kezdö XE-s koromban még elöfordult, hogy lehúzott lambdaszonda csatival mentem 20 km-t, mert a kedves haverok lehúzták. :) Aztán miaután 20km után se lett alapjáratom, gondoltam, hogy megnézem már, hogy mi lehet a baj. Akkor láttam, hogy a légtömegmérö csatija igaz rajta van, de nem kattant be. Gondolom azt hitték, hogy nem fogom észrevenni. :omg: Most lamdbaszonda vagy légtömegmérő? Figyelek ám B) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Esetleg megpróbáltad már a csatiját rányomni, megmozgatni, pucolni, mert az se biztos, hogy a poti rossz. B) ok jó ötlet, leviszem a porszívót....ha ez sem segít feladom és bontó lesz belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 ok jó ötlet, leviszem a porszívót....ha ez sem segít feladom és bontó lesz belőle :) Én őket ismerem, nagyon olcsón dolgoznak, a Kadett GSi -men is segítettek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 "Vas hulladék kategóriák: 1.Vegyes lemez 2.Ollózandó vegyes vashulladék 3.Adagolható 6 mm fölötti vastagságú (nehézvas) vashulladék 4.Adagolható 3-6 mm közötti vashulladék 5.Lángvágandó acélhulladékok: régi nehéz új nehéz 6.Forgács 7.Gyártásközi lemezhulladék 8.Gyártásközi nehéz vashulladék 9.Adagolható öntvény 10.Nem adagolható öntvény 11.Ónozott lemez 12.Gubanc" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Most lamdbaszonda vagy légtömegmérő? Figyelek ám B) :) :omg: Légtömegméröre gondoltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 "Vas hulladék kategóriák: 1.Vegyes lemez 2.Ollózandó vegyes vashulladék 3.Adagolható 6 mm fölötti vastagságú (nehézvas) vashulladék 4.Adagolható 3-6 mm közötti vashulladék 5.Lángvágandó acélhulladékok: régi nehéz új nehéz 6.Forgács 7.Gyártásközi lemezhulladék 8.Gyártásközi nehéz vashulladék 9.Adagolható öntvény 10.Nem adagolható öntvény 11.Ónozott lemez 12.Gubanc" 13. Casablaca fehér csapásmérő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 "Vas hulladék kategóriák: 12.Gubanc" mi a halál az a gubanc? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 mi a halál az a gubanc? :) kerítésdrót, egyéb drótok+vasak úgy összegubancolódva, hogy ember nem szedi szét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts