Albert Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Köszi szépen, egy istencsászár vagy, nagyon zsír lett ::):D THENX Natessék és még bort se kaptam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Belementem tegnapelőtt egy "fekvőrendőrbe" budáról pestre az árpádhidon a belső sávban és azóta folyamatosan világít (ha a motor be van inditva) az abs lámpám pedig előtte nem csinálta :) B) :) Akkorát kapott a baleleje hogy lehet ilyen ut(ak)on átengedni naponta többtizezer autót? :omg: :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Natessék és még bort se kaptam B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Na most hogy már van gyári magnó is, és szépen ki is írja a csatornákat, lenne egy gondom, mivel azt írja ki hogy Bremsbelag vagyis a fékbetétem nem a gyári, így nem a rádiót mutatja hanem átvált a hibára, hogyan lehetne ezt töröltetni vele, hogy a rádiót írja ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Na most hogy már van gyári magnó is, és szépen ki is írja a csatornákat, lenne egy gondom, mivel azt írja ki hogy Bremsbelag vagyis a fékbetétem nem a gyári, így nem a rádiót mutatja hanem átvált a hibára, hogyan lehetne ezt töröltetni vele, hogy a rádiót írja ki? Össze kéne kötni a visszajelző két kábelét (mindkét oldalon), így ez a hibakód nem jönne elő többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Össze kéne kötni a visszajelző két kábelét (mindkét oldalon), így ez a hibakód nem jönne elő többet. :) Hogy mi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 :) Hogy mi? B) Diny este elmondja mert neki is kiírja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 :) Hogy mi? B) A fékbetét kopásjelzőjéhez megy ugye a két szálas vezeték, ennek a két szálát érdemes összekötni, biztosítva így a kompjúter áltál várt rövidzárat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Diny este elmondja mert neki is kiírja :) Most akkor arról van szó ami lemegy a fékbetétekhez egy szál vezeték? És azt mivel kössem össze? Szerk: Ja látom már kaptam választ, azt hittem egy szálas vezeték jön le, de akkor megsasolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Most akkor arról van szó ami lemegy a fékbetétekhez egy szál vezeték? És azt mivel kössem össze? Az nem két szál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Elkelt a digit...köszi Péééé még Bazs... 288 EUR Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 mindegy, úgyis testre kell kötni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Az nem két szál? Én határozottan egy szálra emlékszem, de valószínű hogy tévedek! Nemsokára kiderül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 mindegy, úgyis testre kell kötni :) Na akkor meg no problém! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 mindegy, úgyis testre kell kötni B) kiére? és hová? könyökre? szembe? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 kiére? és hová? könyökre? szembe? :) ülj el fiam, egyes! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Hát ha az enyim is így menne... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Na most hogy már van gyári magnó is, és szépen ki is írja a csatornákat, lenne egy gondom, mivel azt írja ki hogy Bremsbelag vagyis a fékbetétem nem a gyári, így nem a rádiót mutatja hanem átvált a hibára, hogyan lehetne ezt töröltetni vele, hogy a rádiót írja ki? Két szálas az a kábel, ami lemegy, a csatiban is látszik, ha szétszeded. Összekötöd a két szálat és már nem is fogja csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Hát ha az enyim is így menne... :) B) még a kamerát is igyekeztek a hangnak megfelelően mozgatni, mintha tényleg menne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Belementem tegnapelőtt egy "fekvőrendőrbe" budáról pestre az árpádhidon a belső sávban és azóta folyamatosan világít (ha a motor be van inditva) az abs lámpám pedig előtte nem csinálta :) B) :) Akkorát kapott a baleleje hogy lehet ilyen ut(ak)on átengedni naponta többtizezer autót? :omg: :o :D Villogtassátok ki az ABS-t, nekem is kidobta múltkor, hogy melyik jeladó volt szar. Aztán megpucoltam, megmozgattam a csatiját a jeladónak és máris jó lett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Elkelt a digit...köszi Péééé még Bazs... 288 EUR nincs mit, szívesen. tudod mivel jössz majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 nincs mit, szívesen. tudod mivel jössz majd :omg: 6 EUR valamennyivel... :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 6 EUR valamennyivel... :) B) :) ez minimum egy sör a blitzen :o fejenként naponta :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 inkább 2 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 inkább 2 B) nem akarom nagyon lehúzni a srácot elég szarul megy most neki látod, mindent elad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts