Tom Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Mégha 4x4 is... Egy jó 4x4 csodákra képes!:):) (pláne nem odavaló jeladóval) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nem mondod komolyan, hogy ezt el is hiszed? :) :) Ilyent te is tudsz csinálni, csak kell egy Cali turbó müszeregység, ami még spirálos, nem elektromos. Rákötöd akármilyen másik váltóra és akár a tiéd is ugyanígy fog mérni! :omg: Ök a videón is így csinálták. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Ebben maximálisan egyetértek. Ez olyan, mintha fekete hullazsákba burkolnád a mennyasszont esküvő alatt, hogy nehogy összekoszolja valami a ruháját... :) Inkább 5 bogár és 2 kőfelverődés, mint ez a gagyi bőr... nekem volt az astrán,el is adtam igen hamar.. egyrészt tök stabilan nem lehet feltenni,erősebb országúti tempónál picit lobogni fog mindenképpen. plusz épp csak láthatóan,de hagyott 1-2 kisebb karcot... úgyhogy inkább rovaroldót használok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 :) igen ez tipikus, de nekem már neeeeem :) Anti féle kötegelés nagyon jó hatással volt :omg: ugyehogyugye??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Cöcö. 1szer mentél gyorsan, egyből összetoltad a sort :) de csak azért, mert akkor még nem volt fent ez a bőr B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Nekem meg űrhajóm legoéktól :) Helyesen így hangzott volna a mondatod fenti része : "volt autókozmetikánk". Ugye ? B) nézőpont kérdése a családi cégé volt, tehát így helyes a többesszám, viszont egyedül vezettem, így helyes az egyesszám is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 de csak azért, mert akkor még nem volt fent ez a bőr :) B) :) Szal ha nincs fennt a "bőr" akkor kevesebb a karambol??? Sosem értettem a metélés lényegét, de most hogy Bazs megvilágította elöttem a sötét folyosót...mindjárt jobb... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Szal ha nincs fennt a "bőr" akkor kevesebb a karambol??? Sosem értettem a metélés lényegét, de most hogy Bazs megvilágította elöttem a sötét folyosót...mindjárt jobb... B) nem-nem félreértetted bőr nélkül több a karambol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 bőr nélkül több a karambol :) Ez már politikailag nem korrekt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 bőr nélkül több a karambol :) Ezt én meg tudom cáfolni. Amikor Siófokon beült mellém a versenyautóba egy jó bőr, rögtön törtem a versenyautót. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Ezt én meg tudom cáfolni.... Azt hittem más lesz a mondat vége... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Azt hittem más lesz a mondat vége... :) Már megint képzelődsz B) Teknokolrapid van a pult alatt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Már megint képzelődsz :) Teknokolrapid van a pult alatt? B) Hihi...hihi...hihi...nincs...hihi...hihi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Hihi...hihi...hihi...nincs...hihi...hihi... remélem az alufóliát eldugták előled! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 NESZTEK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Ú de gonosz vagy GAbi! A legváratlanabb pillanatban mindíg! :) Vagy ő volt az a jó bőr aki beült melléd? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Hihi...hihi...hihi..hihi...hihi...hihi... hoho..hoho...hohoooo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Vagy ő volt az a jó bőr aki beült melléd? B) Neeeeeeem... ha ő ült volna be, nem kellett volna lámpát meg lököst cserélni az astrán :) Rajta nincs olyan pont, ami elvonja a figyelmem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 De a feje... Olyan csúnya, hogy már vonzzzzzza a tekintetet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 De a feje... Olyan csúnya, hogy már vonzzzzzza a tekintetet... :) Perverz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Huhhhh... Most kaptam a hírt, hogy a Lurdy parkoló kukái megneszelték, hogy ma este veszélyben lesznek...hanyatt homlok menekülésbe kezdett mind... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 De a feje... Hát mert a teste cserébe bitang... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Láttam Tom, hogy egy pillanatra megremegett a kezed és majdnem próbálkozásba kezdtél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Láttam Tom, hogy egy pillanatra megremegett a kezed és majdnem próbálkozásba kezdtél... Az nemtom mi volt, nem szándékos volt. De lesz majd olyan is, ne izgulj. B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Ezt én meg tudom cáfolni. Amikor Siófokon beült mellém a versenyautóba egy jó bőr, rögtön törtem a versenyautót. :) az nálad nem bőr függő B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts