coupe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 nem lesz kőfelverődésed, nem rohad bele a bogár a fényezésbe... ez pont elég nekem a fényezés előtt olyan volt a cali eleje (pont az a rész, amit eltakart ez), mint ha golyózáporban járt volna és a sötétkéken ez eléggé kijött, mivel fehér volt alatta az alapozó :) ráadásul a cali eleje elég alacsony, tehát mindent elkap, olyat is, amit pl egy astrán a lökös vagy a hűtőrács fog meg Csak hogy vittázak veled egy kicsit :) B) Mikor felhúzod azt az izét biztos hogy összekarcolod a fényezést....Hiába szeded le minden mosásnál akkor se éri a nap így biztos hogy más lesz a szín alatta....Abba is biztos vagyok hogy mozog a géptetőn és akkor is karcolja a fényt....Úgyhogy ennek a bőr izének több hátránya van mint elönye....Ráadásul annyiba kerül mintha újra fényezném a géptetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Bazs mostmár ideje lenne olyan autót venned amit tényleg meg is tartasz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Csak hogy vittázak veled egy kicsit :) B) Mikor felhúzod azt az izét biztos hogy összekarcolod a fényezést....Hiába szeded le minden mosásnál akkor se éri a nap így biztos hogy más lesz a szín alatta....Abba is biztos vagyok hogy mozog a géptetőn és akkor is karcolja a fényt....Úgyhogy ennek a bőr izének több hátránya van mint elönye....Ráadásul annyiba kerül mintha újra fényezném a géptetőt. ha jó az alja és nem a műbőr belseje ér a lakkhoz, hanem pl selyemháló, akkor nem karcol a nappal vitáznék, a polír és a rendszeres karbantartás csodákra képes (volt autókozmetikám és láttam egy-két full matricás autót matricával és matrica után is - meg nem mondtad róla, hogy valaha matricás volt) és ha anyukám varrja nekem, akkor az anyagköltség megáll ötezer forint alatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Bazs mostmár ideje lenne olyan autót venned amit tényleg meg is tartasz..... tudod, hogy csak az igazit keresem B) de visszatekintve az eddigiekre, a calit imádtam, a többi meg csak volt (vagy nem szerettem, vagy csak elvoltam vele) a caliból néha hiányzott a kraft, leginkább autópályán és ott sem a sebesség miatt, hanem zavart, hogy miket bírt forogni és nem volt klímás egy fiatalabb v6 ezekre mind jó megoldás szóval körvonalazódik a dolog elég rendesen asszem :) ja! és az "ideje" az pontos j :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ja! és az "ideje" az pontos j :o Azzal írtam :omg: :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Azzal írtam :o :) B) :) jó ez a javít gomb, mi? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 egy fiatalabb v6 ezekre mind jó megoldás szóval körvonalazódik a dolog elég rendesen asszem :) ja! és az "ideje" az pontos j :o Mondhatnám, hogy nem vagy 1Xű, de én inkább meg sem szólalok! :omg: B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 jó ez a javít gomb, mi? :) Jó hát......... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Mondhatnám, hogy nem vagy 1Xű, de én inkább meg sem szólalok! :omg: B) :) mondjad nyugodtan, tudom ezt én magamról és büszke is vagyok rá :o amúgy a barátnőm most már 9. éve ugyanaz (hosszabb-rövidebb szünetekkel :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 mondjad nyugodtan, tudom ezt én magamról és büszke is vagyok rá :) amúgy a barátnőm most már 9. éve ugyanaz (hosszabb-rövidebb szünetekkel :) ) Az autóvásárlási dolgainkra értettem.Mert én is keresem az igazit! :omg: A másikat már 93'-ban megtaláltam.......ha minden igaz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 mondjad nyugodtan, tudom ezt én magamról és büszke is vagyok rá :omg: Életed egyik legjobb vételét toltad a seggem alá...... :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Életed egyik legjobb vételét toltad a seggem alá...... :) B) :) tudom, pár oldallal ezelőtt már megbeszéltük, hogy nagy jót tettem veled :omg: de mivel mások vagyunk, nekem nem jött be, neked meg bejön na léptem sörözni majd holnap újra Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ....nem rohad bele a bogár a fényezésbe.... Cöcö. 1szer mentél gyorsan, egyből összetoltad a sort :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 :) Azt a mindenit, nem piskóta a gép!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Na ebből az "alacsony hűtűfolyadékszint" az mér beépítve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Cöcö. 1szer mentél gyorsan, egyből összetoltad a sort :omg: :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ....volt autókozmetikám.... Nekem meg űrhajóm legoéktól :) Helyesen így hangzott volna a mondatod fenti része : "volt autókozmetikánk". Ugye ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nekem meg űrhajóm legoéktól :omg: Helyesen így hangzott volna a mondatod fenti része : "volt autókozmetikánk". Ugye ? :o Bazs szereti a dolgokat kicsit eltúlozni :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Na ebből az "alacsony hűtűfolyadékszint" az mér beépítve B) :) igen ez tipikus, de nekem már neeeeem :) Anti féle kötegelés nagyon jó hatással volt :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Azt nem várták meg hogy a víz felmelegedjen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Azt nem várták meg hogy a víz felmelegedjen... hideg víz jobban hűt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Mintha valahol már beszéltünk volna erről valakivel, hogy kicsit "fake" szaga van a videónak. 1-esben 140? 2ben már 180 felett megy?! :) Mégha 4x4 is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 "Mától a nevem Káosz-professzor!" :) Ötös...B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nekem sem jön be az a bőr burkolat, nem is tudom melyik a rosszabb, a kavicsfelverődés a fényezésben vagy ez a bőr! Ebben maximálisan egyetértek. Ez olyan, mintha fekete hullazsákba burkolnád a mennyasszont esküvő alatt, hogy nehogy összekoszolja valami a ruháját... :) Inkább 5 bogár és 2 kőfelverődés, mint ez a gagyi bőr... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts