Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Felsorolt opciók valamelyikét fogom válsztani B) Huhhh...mertem remélni... :) Akkor majd beszéljünk, ha tudsz értelmes választ is adni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nem mondod! Most derül ki, hogy Téged a franciák raktak össze... :) szerencsére nem, de a magyar ember mindent megold B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Huhhh...mertem remélni... :) Akkor majd beszéljünk, ha tudsz értelmes választ is adni... :) Este. Így Jó ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 "Mától a nevem Káosz-professzor!" :) Káosz-kapitány, te szenilis! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Káosz-kapitány, te szenilis! :) Hiába...a légyszák elvonja az agyától az energiát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Sziasztok! Na megyek olvasni vissza, látom van mit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Szerintem ahhoz nem kell levenni a szárnyat...inkább a belső burkolatot amiből ha jól emléxem 3 db van (1 közép, kettő meg két oldalt...ha a jobb oldalit meg a felsőt levarázsolod, akkor pont hozzáférsz a csőhöz... :) Holnap megnézem, nagy királyság lenne ha igazad lenne! Jólmegaszontam :) Remélem meg tuudom oldalni mihamarabb, mert frankón mondom, csak az én hátsószélvédőmet szarják le a madarak állandóan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Számomra ez volt a legszebb calibra amit valaha láttam élőben, de sajnos Rudi barátom összetörte, telefonnal készítettem így nem a legjobb, de jobb is ha nem látszik minden részlet :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Számomra ez volt a legszebb calibra amit valaha láttam élőben, de sajnos Rudi barátom összetörte, telefonnal készítettem így nem a legjobb, de jobb is ha nem látszik minden részlet :S nekem nem nagyon jön be se a felni, se a hátsó szárny, se a küszöb, se a hátsó lököstoldat, a motorháztetőn az az izé meg főleg :) de ugye mások vagyunk, ízlések és pofonok én az egyszerűség híve voltam mindig de ez itt erősen off B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nagyon kár egyébként hogy nem jön le a képről, főleg így törötten hogy mennyire szép volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nagyon kár egyébként hogy nem jön le a képről, főleg így törötten hogy mennyire szép volt... az általam felsorolt kiegészítők nekem sehogy sem jönnek be egy calibrán pl egy cali segge szárny nélkül szép csak és kizárólag de ez az én véleményem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 nekem nem nagyon jön be se a felni, se a hátsó szárny, se a küszöb, se a hátsó lököstoldat, a motorháztetőn az az izé meg főleg :) de ugye mások vagyunk, ízlések és pofonok én az egyszerűség híve voltam mindig http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/zorronak.jpg http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/dsc00079_k.jpg http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/dsc00078_k.jpg de ez itt erősen off :) Pedig ennek a motorháztetején is van izé. És itt sem szép. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Pedig ennek a motorháztetején is van izé. És itt sem szép. :) de az másfajta izé és nekem tetszett rajta, meg pont jó volt az új fényezésnek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 de az másfajta izé és nekem tetszett rajta, meg pont jó volt az új fényezésnek :) Én már sokszor sokféle autón megpróbáltam szépnek tekinteni ezt a valamit, de soha nem sikerült. Amúgy miaz a két fityegő rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Én már sokszor sokféle autón megpróbáltam szépnek tekinteni ezt a valamit, de soha nem sikerült. Amúgy miaz a két fityegő rajta? ezért írtam, hogy ízlések és pofonok :) az a két izé szorítja le a kezepét menet közben, mert olyan 30 felett elkezdene lebegni és elég erőteljesen csapdosná a motorháztetőt, mivel fixen csak a két szélén van hosszában lefogatva és az nem elég Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Az az izé nekem se jön be....Szerintem nagyon gagyi,ráadásul semmi értelme Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Az az izé nekem se jön be....Szerintem nagyon gagyi,ráadásul semmi értelme nem lesz kőfelverődésed, nem rohad bele a bogár a fényezésbe... ez pont elég nekem a fényezés előtt olyan volt a cali eleje (pont az a rész, amit eltakart ez), mint ha golyózáporban járt volna és a sötétkéken ez eléggé kijött, mivel fehér volt alatta az alapozó :) ráadásul a cali eleje elég alacsony, tehát mindent elkap, olyat is, amit pl egy astrán a lökös vagy a hűtőrács fog meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nekem sem jön be az a bőr burkolat, nem is tudom melyik a rosszabb, a kavicsfelverődés a fényezésben vagy ez a bőr! És mi van akkor ha megszívja a nap, akkor a bőr alatt meg sötétebb lesz? Aki felteszi az jobb ha a következő fényezésig ott is hagyja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 bazs v6 calibra? :) B) tiszta üvegtigris vagy :) :omg: azért jó a fiat mert kicsit és keveset eszik azért jó a v6 mert nagy és granturizmo :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nekem sem jön be az a bőr burkolat, nem is tudom melyik a rosszabb, a kavicsfelverődés a fényezésben vagy ez a bőr! És mi van akkor ha megszívja a nap, akkor a bőr alatt meg sötétebb lesz? Aki felteszi az jobb ha a következő fényezésig ott is hagyja :) ha rendszeresen kezeled megfelelően a fényezéstn (akár minden mosásnál), nem lesz látható különbség csak persze le kell venni hozzá a bőrt B) de nem akarok én győzködni senkit, szerintem zsír, másnak meg nem kell, hogy legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 bazs v6 calibra? :) B) tiszta üvegtigris vagy :) :omg: azért jó a fiat mert kicsit és keveset eszik azért jó a v6 mert nagy és granturizmo :o csak amikor a puntot vettem, kicsit más volt a helyzet, de ezt te nagyon jól tudod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 off egy picit ensuldigum Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 amúgy meg a Pista azt mondta, hogy egy évig nem adhatom el a Puntot, az meg már letelt április 14-én :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 csak amikor a puntot vettem, kicsit más volt a helyzet, de ezt te nagyon jól tudod B) ha tényleg árulod jó sokat fogsz bukni rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ha tényleg árulod jó sokat fogsz bukni rajta B) csak annyit, amit eddig befizettem, de ezzel kalkuláltam akkor is, amikor megvettem ez nem skoda fabia, meg suzuki swift, aminek a piaci ára folyamatosan a tőketartozás alatt van hosszú futamidőnél :) amúgy meg a srácok jó áron eladják majd a szalonban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts