mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 abból csak veterán van, klíma nélkül :) Tekerj gyorsan és akkor a menetszél hűt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Tekerj gyorsan és akkor a menetszél hűt :) a 40 fok akkor is 40 fok, ha mozog :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ja vagy egy jó c20ne-t klímával de akkor már inkább v6, azzal igazi GT a cali csak sajnos 280e forint a CALIV-6 rendszám :omg: :) B) :) Ez tipukus Bazs. Kocsi még nincs, de már morcolsz, hogy drága hozzá az egyedi rendszám :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Ez tipukus Bazs. Kocsi még nincs, de már morcolsz, hogy drága hozzá az egyedi rendszám B) nem tagadhatom meg önmagam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 amúgy a következő lépés az lesz, hogy megelőzöm magam és veszek egy opelt :) Látom az igyekezetet, hogy felkerülj a nagyok közé B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Meghalsz! :) neked elnézem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Látom az igyekezetet, hogy felkerülj a nagyok közé B) a "nagyok" alatt pl magadat érted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 a 40 fok akkor is 40 fok, ha mozog :) B) Ritkán látok mozgó 40 fokot. Mesélj, milyen ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Bazs tekintsd meg az eladó kocsik közt azt a Calit. Az rohadt jónak tűnik. Ezt mind odaadja ennyiért? Simánjó. Kollégámat is itt fűzöm hogy ne egy 2 éves egynégyes lókukit vegyen hanem akkor már inkább ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 a "nagyok" alatt pl magadat érted? :) nem a nagyok alatt, hanem a nagyok között értem magam B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Ritkán látok mozgó 40 fokot. Mesélj, milyen ? :) 1. Végy kezedbe egy jófajta tömény italt, ami 40 fokos alkoholtartalommal bír. 2. Mozgasd. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Ritkán látok mozgó 40 fokot. Mesélj, milyen ? :) meleg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Bazs tekintsd meg az eladó kocsik közt azt a Calit. Az rohadt jónak tűnik. Ezt mind odaadja ennyiért? Simánjó. Kollégámat is itt fűzöm hogy ne egy 2 éves egynégyes lókukit vegyen hanem akkor már inkább ezt. nem klímás, tehát jó már nem lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 meleg B) Örülök hogy megismerkedtünk... Én meg a lányokat szeretem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 nem a nagyok alatt, hanem a nagyok között értem magam B) :) dehát onnan ki sem látszol :omg: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 dehát onnan ki sem látszol :) :) Meghúzodok a háttérben, és onnan irányítok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Meghúzodok a háttérben, és onnan irányítok :) ja, értem pl ezért nem látod a szemetest a szlalompályán B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ja, értem pl ezért nem látod a szemetest a szlalompályán B) az speckó eléugrott... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ja, értem pl ezért nem látod a szemetest a szlalompályán :) Én láttam, ő nem látott engem. Jobban is figyelhetett volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 1. Végy kezedbe egy jófajta tömény italt, ami 40 fokos alkoholtartalommal bír. 2. Mozgasd. B) Naaaaa a piakirály. Arra ügyelj, hogy ne keverd a dolgokat. Millert az Ászokkal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Naaaaa a piakirály. Arra ügyelj, hogy ne keverd a dolgokat. Millert az Ászokkal :) Nem is ászok volt, hanem asszem Borsodi :omg: De a lényeg, hogy tényleg ütős páros együtt :) Főleg ha még társítja őket az ember egy kis török reggelivel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 saját felhasználásra a citroën gyári alkatrész beszeezési áron van :omg: Nem mondod! Most derül ki, hogy Téged a franciák raktak össze... B) Meghúzodok a háttérben, és onnan irányítok :) "Mától a nevem Káosz-professzor!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ....De a lényeg, hogy tényleg ütős páros együtt :)..... Baromira, szerintem be is fogják tiltani az ilyen testes söröket B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Piiiista! Te mikor méltósztatsz lejönni Zamárdiba??? Reggel, délben, este??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Piiiista! Te mikor méltósztatsz lejönni Zamárdiba??? Reggel, délben, este??? :) Felsorolt opciók valamelyikét fogom válsztani B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts