bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nem jól írtad Bazs... ABBAN IS.... :) ja, télleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Mármint ő is "profi robbantott" lesz... mindjárt rendelek magamba légzsákelektronikát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 mindjárt rendelek magamba légzsákelektronikát B) Csak meg ne pukkanj tőle... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Csak meg ne pukkanj tőle... :) jó szenzoraim vannak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 jó szenzoraim vannak :) Ettől a marketingtől ne várd, hogy áttérjünk a csajokról... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Ettől a marketingtől ne várd, hogy áttérjünk a csajokról... :omg: ne érts félre, az még véletlenül sem volt célom azonban olvassák hölgyek is a fórumot :o :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ne érts félre, az még véletlenül sem volt célom azonban olvassák hölgyek is a fórumot :o :) B) :) Johnny, ha erre válaszolsz, megöllek! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Johnny, ha erre válaszolsz, megöllek! :) Johnnnnnnyyyyy?????? Meséljetek srácok... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Johnnnnnnyyyyy?????? Meséljetek srácok... B) Johnnyt operálták nővé? :) :omg: :o olvastam valami ilyet valahol... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 azonban olvassák hölgyek is a fórumot :D :) B) :) Hooooooooool? Eeeeeeeezt? :o Szerintem te eltévedtél a nők lapja fórumról... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Hooooooooool? Eeeeeeeezt? :o Szerintem te eltévedtél a nők lapja fórumról... :) mér, ez nem az nlcafé? pitsába! na akkor cső B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 mindjárt rendelek magamba légzsákelektronikát :) A multkor a Lurdinál láttam mekkora a beled. Az a légzsák már kipukkant. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 A multkor a Lurdinál láttam mekkora a beled. Az a légzsák már kipukkant. :) B) nem gáz, rendelek azt is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 nem gáz, rendelek azt is :) gazdagéknál már csak így megy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 gazdagéknál már csak így megy :) saját felhasználásra a citroën gyári alkatrész beszeezési áron van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 saját felhasználásra a citroën gyári alkatrész beszeezési áron van B) Csodás adomány. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 saját felhasználásra a citroën gyári alkatrész beszeezési áron van B) Kár, hogy megint el vagy maradva egy mozzanattal és Fiat-od van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Johnny, ha erre válaszolsz, megöllek! :) ugyan nem J0hnny vagyok, de csak nem Ibolya szólt az imént? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Kár, hogy megint el vagy maradva egy mozzanattal és Fiat-od van :omg: tegnap láttam is a mögöttem jövő bácsi torz arcát emiatt :o jövök ki a CH telephelyéről (sorompó, kártya stb), Xsara Picassós bácsi beenged maga elé majd látom a visszapillantóban, hogy mutogat az utasának: citroën-telephely, fiat, majd az opelklubos rendszámkeret :D nagyon nem értette a szitut :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Kár, hogy megint el vagy maradva egy mozzanattal és Fiat-od van B) amúgy a következő lépés az lesz, hogy megelőzöm magam és veszek egy opelt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 ugyan nem J0hnny vagyok, de csak nem Ibolya szólt az imént? B) Meghalsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 amúgy a következő lépés az lesz, hogy megelőzöm magam és veszek egy opelt :) Opelt te csak bicajt vehetsz max B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 tegnap láttam is a mögöttem jövő bácsi torz arcát emiatt :o jövök ki a CH telephelyéről (sorompó, kártya stb), Xsara Picassós bácsi beenged maga elé majd látom a visszapillantóban, hogy mutogat az utasának: citroën-telephely, fiat, majd az opelklubos rendszámkeret :D nagyon nem értette a szitut B) :) :omg: Az igen ;) amúgy a következő lépés az lesz, hogy megelőzöm magam és veszek egy opelt :) Komolyan V6 Calit szeretnél venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Opelt te csak bicajt vehetsz max B) abból csak veterán van, klíma nélkül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Komolyan V6 Calit szeretnél venni? ja vagy egy jó c20ne-t klímával de akkor már inkább v6, azzal igazi GT a cali csak sajnos 280e forint a CALIV-6 rendszám :omg: :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts