MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 ezt szerintem kicsit drágán árulják a M.Csabiék tudom mennyiért vették és a kocsi múltját is ismerem. No de ők tudják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Na szóval, lenne 2 gondom, kezdem az elsővel :) Ma próbáltam először mosni a hátsóablakot, a saját mosójával, mire észbe kaptam az ajtóból folyt a víz, de nem jött a spriccelőjéből, szóval gondolom szét van csúszva a cső, de ugye ott van a szárny alatt középen, elkezdtem leszedni a szárnyat kétoldalt 3-3 darab csavar fogta, de az istennek nem akart megmozdulni a szárny, ezért nem is erőltettem, gondoltam inkább kérdezek mint összetörjek valamit, szóval hogy lehet ahhoz a priccelőhöz hozzáférni?? B) Nah.. mivel amúgy is akarom fejlesztgetni az "oldalam",hát nekiálltam webszerkeszeteni. igy került is fel ide némi iromány. Ami LOL, hogy majdnem 3óra kellett a kivitelezéséhez. képek átméretezésével, számozásásval stb. Nem értek én ehez. És észre is vettem pár apróságot, pl. hogy új ablakba kéne nyitni dolgokat. Ha még valamit találtok, nyugodtan szóljatok. Nah mindegy, szóval hátha segít! Bár már ott megbukik, hogy neked nagy szárnyad van, és 3-3 darab csavart említesz...nálunk kis szárnynál csak 4 darab van. mindegy. támpontnak talán jó. TOM!! Utólagos engedelmeddel felraktam azt a leírásod, ami még a zöld csapásmérő korszakodban készült.. remélem nem baj.. ha igen, szólj, és orvoslom.. Nah most meg ugrok az ágyba.. murva korán lesz 5:15, amikor is go to job vagy hogy fejezik ki magukat.. szal irány meló.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Na szóval, lenne 2 gondom, kezdem az elsővel B) Ma próbáltam először mosni a hátsóablakot, a saját mosójával, mire észbe kaptam az ajtóból folyt a víz, de nem jött a spriccelőjéből, ... Szerintem ahhoz nem kell levenni a szárnyat...inkább a belső burkolatot amiből ha jól emléxem 3 db van (1 közép, kettő meg két oldalt...ha a jobb oldalit meg a felsőt levarázsolod, akkor pont hozzáférsz a csőhöz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Na még az a jó, hogy időben írtam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Na még az a jó, hogy időben írtam... :) Én is éreztem a hozzászólásom hasznosságát...B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Tom! Akkor szombat reggel indulunk??? Piistát nem vállalom be, hogy megvárjuk, mert akkor max az esti díjkiosztóra érünk le...már ha a cipőjét megtalálja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Ja, amúgy férünk ám még az autóba...szal ha valaki gondolja... visítson... CSak annyit kőőő tudni, hogy én vasárnap délelött jövök is vissza...bár a hazaútra is biztos van szabad hely valaki mellett, ha tovább akar maradni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Tom! Akkor szombat reggel indulunk??? Piistát nem vállalom be, hogy megvárjuk, mert akkor max az esti díjkiosztóra érünk le...már ha a cipőjét megtalálja... B) Tom, Inkább menjél vonattal, gyorsabban leérsz mint Antival :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Ja, amúgy férünk ám még az autóba...szal ha valaki gondolja... visítson... CSak annyit kőőő tudni, hogy én vasárnap délelött jövök is vissza...bár a hazaútra is biztos van szabad hely valaki mellett, ha tovább akar maradni... Én visítok! Csak előbb találjuk fel a teleportot, mert reggel teszem le a melót, és még gondolom Pestre is el kéne jussak, mert gondolom onnan indultok! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Én visítok! Csak előbb találjuk fel a teleportot, mert reggel teszem le a melót, és még gondolom Pestre is el kéne jussak, mert gondolom onnan indultok! :) :) Hát nem Debrecen fele megyünk Balcsira... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Eldöntöttem, maradok itthon :) Végre egy hétvége, amikor kialhatom magam B) ps. Bár MrManta gépe tegnap már egész jól állt. Érdemes lenne megnézni, mit alkot szlalomon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Tom, Inkább menjél vonattal, gyorsabban leérsz mint Antival :) Húúú bazzz... Piiista te már fennt vagy??? B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Eldöntöttem, maradok itthon B) Ezt ugye nem mondod komolyan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Evvan, sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Hát nem Debrecen fele megyünk Balcsira... :) A manóba ( :) nem beléd ;) ) , pedig azt hittem olyan kis fogyasztással, mint ami az OOOO-nak van, ez a kis kitérő meg se kottyan. :D Húúú bazzz... Piiista te már fennt vagy??? B) :omg: Érik még az embert meglepetések! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Tom! Akkor szombat reggel indulunk??? Hát ezt majd holnap este tudom megmondani tutira, ha addig még ok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Húúú bazzz... Piiista te már fennt vagy??? :) B) Nem, alvaírok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nem, alvaírok :) Láttunk már csodákat... B) Tom! Persze, hogy ráér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Nem, alvaírok :) 2007-ben Pista új célt tűzött ki maga elé: újraírja a magyar nyelvet. A fantasztikus leleményességének köszönhetően megdöbbentően egyszerű technikával meglepően új szavakat hoz létre és segíti elő velük a hatékonyabb kommunikációt. Bíztosíthatok mindenkit, hogy ezen új szavak nagyon rövid idő alatt fognak elterjedni a köztudatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Anti szerintem én is át fogok tudni ugrani délután-este a talira! Majd csörgök. Tavaly Berlina Zolival bóklásztam, hát nem semmi kalauzolásban volt részem, baromi sokmindent tud a régi Opelekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 baromi sokmindent tud a régi Opelekről. hát még a babettákról! :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 hát még a babettákról! :) B) :) Na meg profi robbantott ábra tudor... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Na meg profi robbantott ábra tudor... :) abban lassan én is az leszek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 abban lassan én is az leszek B) Nem jól írtad Bazs... ABBAN IS.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Mármint ő is "profi robbantott" lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts