Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Na szóval, lenne 2 gondom, kezdem az elsővel :)

Ma próbáltam először mosni a hátsóablakot, a saját mosójával, mire észbe kaptam az ajtóból folyt a víz, de nem jött a spriccelőjéből, szóval gondolom szét van csúszva a cső, de ugye ott van a szárny alatt középen, elkezdtem leszedni a szárnyat kétoldalt 3-3 darab csavar fogta, de az istennek nem akart megmozdulni a szárny, ezért nem is erőltettem, gondoltam inkább kérdezek mint összetörjek valamit, szóval hogy lehet ahhoz a priccelőhöz hozzáférni?? B)

Nah.. mivel amúgy is akarom fejlesztgetni az "oldalam",hát nekiálltam webszerkeszeteni. igy került is fel ide némi iromány.

Ami LOL, hogy majdnem 3óra kellett a kivitelezéséhez. képek átméretezésével, számozásásval stb. Nem értek én ehez. És észre is vettem pár apróságot, pl. hogy új ablakba kéne nyitni dolgokat. Ha még valamit találtok, nyugodtan szóljatok.

Nah mindegy, szóval hátha segít!

Bár már ott megbukik, hogy neked nagy szárnyad van, és 3-3 darab csavart említesz...nálunk kis szárnynál csak 4 darab van. mindegy. támpontnak talán jó.

TOM!! Utólagos engedelmeddel felraktam azt a leírásod, ami még a zöld csapásmérő korszakodban készült.. remélem nem baj.. ha igen, szólj, és orvoslom..

Nah most meg ugrok az ágyba.. murva korán lesz 5:15, amikor is go to job vagy hogy fejezik ki magukat.. szal irány meló.. :)

Megosztás:

Na szóval, lenne 2 gondom, kezdem az elsővel B)

Ma próbáltam először mosni a hátsóablakot, a saját mosójával, mire észbe kaptam az ajtóból folyt a víz, de nem jött a spriccelőjéből, ...

Szerintem ahhoz nem kell levenni a szárnyat...inkább a belső burkolatot amiből ha jól emléxem 3 db van (1 közép, kettő meg két oldalt...ha a jobb oldalit meg a felsőt levarázsolod, akkor pont hozzáférsz a csőhöz... :)

Megosztás:

Ja, amúgy férünk ám még az autóba...szal ha valaki gondolja... visítson...

CSak annyit kőőő tudni, hogy én vasárnap délelött jövök is vissza...bár a hazaútra is biztos van szabad hely valaki mellett, ha tovább akar maradni...

Én visítok! Csak előbb találjuk fel a teleportot, mert reggel teszem le a melót, és még gondolom Pestre is el kéne jussak, mert gondolom onnan indultok! B) :)

Megosztás:

Nem, alvaírok :)

2007-ben Pista új célt tűzött ki maga elé: újraírja a magyar nyelvet. A fantasztikus leleményességének köszönhetően megdöbbentően egyszerű technikával meglepően új szavakat hoz létre és segíti elő velük a hatékonyabb kommunikációt. Bíztosíthatok mindenkit, hogy ezen új szavak nagyon rövid idő alatt fognak elterjedni a köztudatban.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.