MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Na épp ezért nincs kedvem leszedni hengerfejet, max a sajátomat. De azt is csak akkor, ha van cseremotor a garázsban! B) elmentem ma a szíjért, olcsóbb volt 1000-rel mint ahogy mondtad. remélem jót adtak mert nem próbáltam oda. Más szám volt a szíjon mint a csomagoláson, viszont a csomi száma stimmelt, annyi hogy ott volt még egy száma az elején. Holnap megnézem. Már nem nagyon bízom bennük. utóbbi időben rendszeresen félrerendelnek nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 elmentem ma a szíjért, olcsóbb volt 1000-rel mint ahogy mondtad. remélem jót adtak mert nem próbáltam oda. Más szám volt a szíjon mint a csomagoláson, viszont a csomi száma stimmelt, annyi hogy ott volt még egy száma az elején. Holnap megnézem. Már nem nagyon bízom bennük. utóbbi időben rendszeresen félrerendelnek nekem :) Gondolom a kedvezmény miatt volt olcsóbb. Ha csak elötte van egy plusz szám, akkor jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 jóvanmárna :) csak gondoltam feleslegesen ne vegye le nehogy utána ne stimmeljen az illeszkedés. Amúgy te honnan tudod hogy jön le? :) B) :omg: Én ????Honnan tudnám megnéztem az Így csináldba. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Gondolom a kedvezmény miatt volt olcsóbb. Ha csak elötte van egy plusz szám, akkor jó lehet. jajajaja előtte van egy 2-es, a többi stimmelt. de mintha hosszabbnak is tűnt volna úgy szemre. áááááááá majd kiderül holnap. Díjaznám ha jó lenne, és nem kellene állandóan visszakoslatnom és cseréltetni ezt azt. Ja bazzeg bementem ugye a csavarért Kalocsára, amit 2 hete rendeltem. Aszongyák hogy ilyen rendelés nem volt. Átnézettem velük a füzetet, nem találták. Aztán Móni megtalálta, kicsit megszeppentek és közölték hogy nagyon sajnálják majd a legközelebbi szállítmányhoz csatolják. Ja és 2 hetente rendelnek. Gyengén unom már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 hát akko ha nem éred el vagy nem látod hol szakadt akkor lehet mégis bontani kell. Annyira nem ördöngős dolog, gsi tulajnak meg kell tanulnia mindent B) Na végre jó hogy te is belátod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Na végre jó hogy te is belátod. :) oksa de szurkoltam hogy ne kelljen szétszedni és neked ne legyen igazad B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ááá, wazze, hogy mik vannak... :) B) :) :o :omg: http://www.myvideo.de/watch/1434074 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 oksa de szurkoltam hogy ne kelljen szétszedni és neked ne legyen igazad :) Köszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 hát akko ha nem éred el vagy nem látod hol szakadt akkor lehet mégis bontani kell. Annyira nem ördöngős dolog, gsi tulajnak meg kell tanulnia mindent B) Ok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 oksa de szurkoltam hogy ne kelljen szétszedni és neked ne legyen igazad B) Kevés lesz a sárvédő, hozzátok a féltengelyeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ááá, wazze, hogy mik vannak... :omg: B) :) ;) :o http://www.myvideo.de/watch/1434074 és te miket nézel vazze :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 és te miket nézel vazze :) B) Épp egy másik fórumon találtam. Ekkora nyomásnak sok turbós örülne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Kevés lesz a sárvédő, hozzátok a féltengelyeket :) Obiwan Morvai vs. Luke Rattesid :) (jólírtam? B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Épp egy másik fórumon találtam. Ekkora nyomásnak sok turbós örülne! :) ja csak ezt a nyomást nehéz lenne tartani B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Obiwan Morvai vs. Luke Rattesid B) (jólírtam? :) ) Csak tessék, csak tessék. Mindeki rakja meg a tétét, ki nyeri a gigászok összecsapását :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Csak tessék, csak tessék. Mindeki rakja meg a tétét, ki nyeri a gigászok összecsapását B) Yoda Pista nagymester leszel bíró? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Yoda Pista nagymester leszel bíró? :) B) Ezen szerepkört meghagyjuk Darth Viktor nagyúrnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 De ha kihúzom az ajtóból akkor hogy teszem vissza? :) Benne a hátsó ajtóban van szétcsúszva az biztos mert abból folyik a víz. Az nagyon valószínű, hogy a gumiharangnál lesz elszakadva/szétjőve. Ilyenkor a motor felől jövő vége visszahúzodik valahová a b és c oszlop közé, azért folyik ott. Egy hosszabb csipessszel vagy karomfogóval ki lehet onnan vadászni, aztán meg már csak játék és mese összeherkményolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 De legjobb lenne vágni akkorára mint a 2.5-ösé, mert különböző helyen vannak a pálcák szintjelzői. mv6 1cm-rel fentebbről mér. Nincs kevés olaj, csak rövid nivópálca. B) (na nem mintha kérdezte volna valaki, hogy van-e kevés olaj... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Épp egy másik fórumon találtam. Ilyen fórumokat is gyakran böngészel? B) Egészen pontosan mit is kerestél? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Az nagyon valószínű, hogy a gumiharangnál lesz elszakadva/szétjőve. Ilyenkor a motor felől jövő vége visszahúzodik valahová a b és c oszlop közé, azért folyik ott. Egy hosszabb csipessszel vagy karomfogóval ki lehet onnan vadászni, aztán meg már csak játék és mese összeherkményolni. no de azt írja hogy neki a spricninél szakadt el valahol, mert az ajtóba még átmegy a cső. Én ezt vettem ki Csaba szavaiból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 no de azt írja hogy neki a spricninél szakadt el valahol, mert az ajtóba még átmegy a cső. Én ezt vettem ki Csaba szavaiból. Jó de ez már csak később derült ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ilyen fórumokat is gyakran böngészel? B) Egészen pontosan mit is kerestél? :) Ezt egy német XE és LET Corsás fórumon találtam! :omg: Ott is van videós topic és ott találtam. Aztán gondoltam, hogy megosztom veletek, hogy szépeket álmodjatok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 ki lehet onnan vadászni, aztán meg már csak játék és mese összeherkményolni. röpködnek a szakkifejezések :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 röpködnek a szakkifejezések B) :) Hát nem volt hiábavaló a felsőoktatásban eltöltött eddigi 3 év, az biztos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts