Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Neked megvan már a másik fele is a kocsinak? :)

Jah, pont reggel néztem meg.

Felni és gumi még érkezik, de lehet, hogy elhozom másik kerekeken...

Most épp megy a harc, mivel biztosítóhoz beadtunk egy számlát 2 hónap bérautóhasználatról ~6000km-el :)

Nem értem miért nem akarják kifizetni B)

Megosztás:

Jah, pont reggel néztem meg.

Felni és gumi még érkezik, de lehet, hogy elhozom másik kerekeken...

Most épp megy a harc, mivel biztosítóhoz beadtunk egy számlát 2 hónap bérautóhasználatról ~6000km-el :)

Nem értem miért nem akarják kifizetni B)

Én mondtam, hogy húzni fogják a szájukat... :)

Megosztás:

Nekem ez volt a Fodomban, 1 évig, nagyon profi kis cucc.

Ütésre riaszt, van pánikriasztás, ha hozzányúltak kinyitáskor 3x villan az irányjelző, a pager-es része ugye egy kis lcd-s kijelző ami 1 kilométeres körzetben működik, például ha bemész a tescoba és a pager-es risztóval csuktad le a kocsit akkor ha hozzányúlnak mutatja az lcd kijelzőn hogy mit csináltak vele, ajtót nyitottak, vagy csak ütésre riasztott, a normál távirányítón meg 4 gomb van hangtalanul is lehet zárni a kocsit ami azt jelenti csak villog ha beriasztott.. stb..... nagyvonalakban ennyi..

Az oldala az meg itt van kingsgun.com

nem hangzik rosszúl..

De tény,hogy nekem is kinai az oldal.. én valahogy nem tudtam használható információhoz jutni rajta.

Anti: neked pont ez volt,ilyen márka, vagy csak ilyen tudásszinttel?

Filozok,hogy lecserélem az enyémet.. nem lenne rossz egy pageres riasztó....

Csaba: magában a riasztóban van valami emberi nyelvü iromány, bekötési rajz?

Pénteken esetleg megnéznék egyet, ha nem probléma.. no meg ha összefutunk valahol...

Barátnőm ugyis ki szeretne nézni a szigetre.

Anti: irtál a vendégkönyvembe... pü-ben eldobnád azt a new helyszint? köszke :)

Megosztás:

Csaba megvan a rádió meg a kód is, tudod hol melózok és tudod hol szoktam lenni csütörtök esténként úgyhogy innentől nálad a laszti.

István megnéztem a képeket amiket csináltál, nagyon szuperek. Látom rámentél a fless képekre, tök elfáradt a nyakam a forgatástól :)

Megosztás:

nem hangzik rosszúl..

De tény,hogy nekem is kinai az oldal.. én valahogy nem tudtam használható információhoz jutni rajta.

Anti: neked pont ez volt,ilyen márka, vagy csak ilyen tudásszinttel?

Filozok,hogy lecserélem az enyémet.. nem lenne rossz egy pageres riasztó....

Csaba: magában a riasztóban van valami emberi nyelvü iromány, bekötési rajz?

Pénteken esetleg megnéznék egyet, ha nem probléma.. no meg ha összefutunk valahol...

Barátnőm ugyis ki szeretne nézni a szigetre.

Anti: irtál a vendégkönyvembe... pü-ben eldobnád azt a new helyszint? köszke :)

Tudod a számomat, emlékszel? Akku miatt :) De a profilomban ott van a telefonszám, bárki hívhat, ha a dunapláza környékén jár akkor csörögjön B) nekem itthon van a melóhelyem, szóval, bármikor ráérek!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.