BeNZiN Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Igen. nem hosszútávra vettem. ezért kellett rendben lévő auto, hogy könnyen eladható legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Jópofa srác vagy. 5 év mulva majd ha felétek járok kimosolygok a celicámból ahogy a cigányok viszik szinesfémhulladéknak az opeledet. hol élünk. ugyanmár. csak nevetek rajtad. :laughing3: egyszer másfélért géjesiii, aztán háromszázért daihatsu, aztán meg mutogatsz egy hirdetést.... ugyanmár. csak mosolygok rajtad :smt106 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Igen Benz kollega kitalál6ná már a mi a faxt akar, me' kezd nemkicsit idegesítővé vállni.... Nem hoztam el 170ért, hülye azé még nem vaok :( Annyira.... Most mászom utána több szálon, ott tart a dolog, hogy 2 helyről is tudok 20ért komplett orrt, de azok is 8-10 évesek... tehát maj'nem ott tartok ahol vagyok. Viszont egyelőre nem rohadnak. Utángyártottban ott tart a helyzet, hogy első alsó kereszttartó 7,5K doblemez 17 pro darab tehát eddig a 3 elem 42be one kedvezmény nélkül. Ha L tuom hozni vmelyik span segítségével 30-40% kedvezménnyel, akkor inkább újat veszek. Egyelőre ennyi fejlemény.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Aztec! Küldtem Neked e-mailt. Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nézem kollega! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 kira és ezért volt ilyen ismerős, me' haveromnak is ilyen volt fenn :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 kira és ezért volt ilyen ismerős, me' haveromnak is ilyen volt fenn :wink: Ki a haverod, ha nem vagyok indiszkrét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 req=who iz my hawer resp=my haw iz Tomi, location=newpest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Lenne még egy kérésem! Belinkelnéd a képet ide a fórumba? Tényleg érdekelne mindenkinek a véleménye, hogy mennyit tudnék reálisan kapni a felnikért! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Mezo ! Nem ismered véletlenül a fóti illetékességű, lefalazott, körbe spojlizett, flipp-flopp-hipp-hopp F Astra Caravan gazdiját ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem linkelem :( :( :lol: Eme névrokonom gurigája Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Sajnos nem, de gyakran szoktam látni! Ha gondolod, legközelebb levillogom. Mit kérdezzek tőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Gergő ne kérdezz semmit csak vedd ki és hozd el a vasat, hogy megtanulmányozhassuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem linkelem :( :( :lol: Danke! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Sajnos nem, de gyakran szoktam látni! Ha gondolod, legközelebb levillogom. Mit kérdezzek tőle? Valami elérhetőség kellene, mert van a Tuning topicban egy BlackCat nevű user, aki szeretne tőle kérdezni a Caravan kapcsán. Meg ha van reá lehetősége + kedve, akkor igazán írogathatna ő is itt :wink: :( Kösziiiiiiiii :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Srácok.. Szeritetek az nagy pofátlanság lenne ha egy ilyen matricát teenék a gsi.re,hogy Ez GSI tökös....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 miért lenne az Ádám? Amúgy anno éjn is filóztam ezen, amikor már a 15.dik ecohuszár talált be az 1.0ás fostalicskájával,h kiragasztok vmi olyasmit,h ez nem sima asztra te fász vagy hasonló, de inkább hagytam a francba és nap mint nap megküzdök velük nagy nehezeeeen :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 aztec : mit dönthetnék el ? már vettem autot. :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 aztec : mit dönthetnék el ? már vettem autot. :idea: tudom és grat hozzá. mind1 nem számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 A matrinyákra nem írtatok semmit... Szerintem akkor is valami ilyesmit kéne... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Csak felvetem a kérdést!!! Goofy, Mezo!!! Nem gondolkoztatok még, hogy belépjetek esetleg... :wink: Jó lenne már végre többen lenni... :wink: Persze nem kötelező, csak kérdezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Vagy inkább azon hogy nekemadjátok a GSi-teket? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem is tudom melyikkel járnának jobban... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Én igen!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Jó de Te talán ez esetben nem vagy mérvadó... :wink: :( Látom nem bírsz magaddal, nem heverted ki, hogy elvitték a GSI-t előled... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts