Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Ha jól tudom 2.5 és 3 bar...és ha minden igaz, akkor a 2.5-es volt a régebbi...de csak rémlik valami ez ügyben... Nekem 4.7 bar volt a nyomásom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 vazz ha tudom, hogy Albert ennyit iszik mentem volna énis segíteni neki :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Sztm jó volt a Blitz.Csak nem volt mit venni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Sztm jó volt a Blitz.Csak nem volt mit venni. :) Nem volt eladó V8 small block túróval? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Hát nem sámli... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Na akkor majd megnézem, és mi az a két változat? 2.5bár és 2.9? ha 93 as a vasad akkor 3 bar os kell oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Nem volt eladó V8 small block túróval? :) Hát az sem volt,de még neonszett és űűűber brutál hátsó szárny sem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 bocs h ide irom de ez a legpörgősebb topic és itt vannak az okosak :) Egyik barátomnak lenne egy problémája: 85ös Ascona C 16SH motorral minden ok nélkül egyik pillanatról a másikra elkezdte forralni a vizet. A vízpumpa működik, a termosztát, nyit, nem hengerfejes, nem dolgozik bele a vízbe nem bugyborékol, nem olajos a víz és nem vizes az olaj.A hűtőn is átmegy a víz és a blokkban is.A ventillátor sem hűti vissza. Ezek után mivel lehet még probléma? köszi a segítséget....... -egy modi a chat topicban offolt B):D:D:D: - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 latom volt itt egy kis kompressor téma :) hat tessék és itt egy video http://sonique.fw.hu/_video/astra_checking_quaife_lsd.mpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Van pageres riasztóm 5db, 15 000Ft a sima és 18 000ft a motorindítós. Tud mindent ami csak kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 bocs h ide irom de ez a legpörgősebb topic és itt vannak az okosak B) Egyik barátomnak lenne egy problémája: 85ös Ascona C 16SH motorral minden ok nélkül egyik pillanatról a másikra elkezdte forralni a vizet. A vízpumpa működik, a termosztát, nyit, nem hengerfejes, nem dolgozik bele a vízbe nem bugyborékol, nem olajos a víz és nem vizes az olaj.A hűtőn is átmegy a víz és a blokkban is.A ventillátor sem hűti vissza. Ezek után mivel lehet még probléma? köszi a segítséget....... -egy modi a chat topicban offolt :):D:D:D: - - Meleg van... - Eltömődött a vízjárat valahol, így nem tudja forgatni rendesen a vízet... - Lehet levegős a rendszer??? Mert akkor alacsonyabb hőfokon forr a víz... - De lehet még, hogy nem tudom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ezt tudja valaki magyarul? Nem vágja senki a németet, valamelyőtök lefordítaná nekik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Donez... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Hát az sem volt,de még neonszett és űűűber brutál hátsó szárny sem. B) Neonok voltak de pl motorhaubenlifter egy sem. Meg domstrebe se volt D Kadetthoz. De KW az volt, méghozzá V1 és V2 is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 bocs h ide irom de ez a legpörgősebb topic és itt vannak az okosak :) Egyik barátomnak lenne egy problémája: 85ös Ascona C 16SH motorral minden ok nélkül egyik pillanatról a másikra elkezdte forralni a vizet. A vízpumpa működik, a termosztát, nyit, nem hengerfejes, nem dolgozik bele a vízbe nem bugyborékol, nem olajos a víz és nem vizes az olaj.A hűtőn is átmegy a víz és a blokkban is.A ventillátor sem hűti vissza. Ezek után mivel lehet még probléma? köszi a segítséget....... -egy modi a chat topicban offolt B):D:D:D: - Lehet gyújtás problema is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Lehet gyújtás problema is. az szar benne eleve, kicsit bővebben ? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 latom volt itt egy kis kompressor téma :) http://sonique.fw.hu/_video/23.jpg http://sonique.fw.hu/_video/37.jpg Itt miért nem használnak coolert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 latom volt itt egy kis kompressor téma :) hat tessék Ennek teccik a hangja. B) A csávó viszont elég lassúkezű, öregesen vált :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 az szar benne eleve, kicsit bővebben ? :) B) Ha az előgyújtás nem jó, akkor is melegedhet, de ez ha minden igaz elektronikus, rá kellene próbálni egy másik modult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Srácok valakinek nincs ismerőse okmányirodában??? Lejárt a jogsim, és nem tudok csak kb 3 hét múlva foglalni időpontot...és ugye megyek Horvátországba...király ez az okmányirodai csodarendszer....hogy b@szarintanák meg a drága nőnemű felmenőjük, nem kicsit ...vás ..csáját... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Mondtam hogy gyere át ide a budaörsibe, legkésőbb másnapra itt mindig kaptam időpontot... légkondis váróterem, meg ilyesmi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Mondtam hogy gyere át ide a budaörsibe, legkésőbb másnapra itt mindig kaptam időpontot... légkondis váróterem, meg ilyesmi... :) Budaörs szeptember 8-ig nincs időpont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Srácok valakinek nincs ismerőse okmányirodában??? Lejárt a jogsim, és nem tudok csak kb 3 hét múlva foglalni időpontot...és ugye megyek Horvátországba...király ez az okmányirodai csodarendszer....hogy b@szarintanák meg a drága nőnemű felmenőjük, nem kicsit ...vás ..csáját... B) Szerintem a Pólusban is kb. ez a helyzet. Annyi a gáz, hogy 1-2 hét amíg elkészül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Szerintem a Pólusban is kb. ez a helyzet. Annyi a gáz, hogy 1-2 hét amíg elkészül... :) De akkor már legalább van valami a kezemben, igaz, hogy az nem jogosít fel arra, hogy vezessek...de magyarázkodási alapnak jobb mint egy lajárt jogsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Van pageres riasztóm 5db, 15 000Ft a sima és 18 000ft a motorindítós. Tud mindent ami csak kell. :) http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_0ac...76149d808d2.jpg Bővebb infód nincs róla? Nagyon noname-nek tünik... semmit nem találtam neten róla..(de lehet csak béna vagyok) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts