bazs Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Halott ott mindkettő... :) láccik, hogy sose vót NE-d B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Itt ilyen biztos nem... :) B) Max Redi...bár az alapjárat dolog nála sem stimmel...nem tiltást akartál írni??? :) Redi tiltáson? Sose! Max akkor, ha hideg :o :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 láccik, hogy sose vót NE-d :) Bazs...már megint hülyeségeket beszélsz...vóóót NE-m... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Annyit mondok, hogy 5 lici, most hogy nagyon tapostam 6.1 lett klímával...és elektromos recaro meg sokhangszóró...meg nem rohad a rugótányér... :) Most megint miért az Én autómat cseszegeted???????Neked ez nem unalmas? Amúgy meg 3500ft a rugótányér és kb 1 óra meló a csere..... És még mindig 4 astra = audi S replika 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Itt ilyen biztos nem... B) :) Max Redi...bár az alapjárat dolog nála sem stimmel...nem tiltást akartál írni??? :omg: Nagyon finoman kezeli a gépet, szó szerint még oldalra sem néz, hiába ott állok a GSI-vel, mindig várom nézzen arra és leszólítom :) de semmi :o Bár gondolom nem fórumozik ő, mindenesetre szép a vasa nagyon, szépek a felnik, és durván van ültetve is, na majd lefotózom, arra hátha odafigyel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Most megint miért az Én autómat cseszegeted???????Neked ez nem unalmas? Amúgy meg 3500ft a rugótányér és kb 1 óra meló a csere..... És még mindig 4 astra = audi S replika 4 Kérdezd meg Tomot...ő hozta fel... :) ...még jó, hogy csak egy seggem van, így elég 1 kocsi is...nem kell 4... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Kérdezd meg Tomot...ő hozta fel... B) ... Én azt mondtam, hogy még az is lenyomja, nem azt hogy rosszabb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Én azt mondtam, hogy még az is lenyomja, nem azt hogy rosszabb. B) Ja akkor most ki kezdte el ki kocsiját fikázni???? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Ja akkor most ki kezdte el ki kocsiját fikázni???? B) :) hát nem Én voltam az biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 hát nem Én voltam az biztos :omg: Na ez az egy biztos... :) Akkor Tom nyerte az ejnye bejnyét...és ezért kizárom a Robival való fogadás végkifejletének végignézéséből... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Bazs...már megint hülyeségeket beszélsz...vóóót NE-m... :) ez itten rencerhiba vót Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Ti nem mentek Zamárdiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Bazs...már megint hülyeségeket beszélsz...vóóót NE-m... :) ja, télleg csak az az asszonyé vót és mondtad is, hogy alul jobban megy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 ez itten rencerhiba vót Én láttam mit írtál ide :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 ja, télleg csak az az asszonyé vót és mondtad is, hogy alul jobban megy :) Rövid váltó,nagyobb csúcsok.......Ez a nagy titka.Azóta is szenved vele a Szandi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Én láttam mit írtál ide :) :) azzal nincs is, baj, csak leírtam és mikor elküldtem, rájöttem, hogy télleg vót tehát a rencerhiba az bennem vót :omg: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 azzal nincs is, baj, csak leírtam és mikor elküldtem, rájöttem, hogy télleg vót tehát a rencerhiba az bennem vót B) :) Egy lambdaszonda csere megoldotta volna a gondodad,akkor másként vélekednél a c20xe-ről Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 lehet, de most már más örül neki, ami nem is baj nagy jót tettem veled :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Ti nem mentek Zamárdiba? Szerdán vagy csütörtökön érkezem. De az én fő számom ott péntek este lesz. Jöhetsz szurkolni, puccsra készülök! :) Kiváncsi vagyok, hogy van-e esélyem a három éve veretlen Ákos ellen a sörivó versenyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Ja akkor most ki kezdte el ki kocsiját fikázni???? :) :) Jóhogy én kezdtem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Csúcsokat én sem véletlenül hagytam benne...nehogy már csak nekem legyen szar... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Szerdán vagy csütörtökön érkezem. De az én fő számom ott péntek este lesz. Jöhetsz szurkolni, puccsra készülök! :) Kiváncsi vagyok, hogy van-e esélyem a három éve veretlen Ákos ellen a sörivó versenyen. Én nem megyek, de Kaszkadőrt és Molnár Feriéket üdvözlöm add át nekik, meg Lalit is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Csúcsokat én sem véletlenül hagytam benne...nehogy már csak nekem legyen szar... :) Az önzetlenség mindtaképe!B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Én nem megyek, de Kaszkadőrt és Molnár Feriéket üdvözlöm add át nekik, meg Lalit is. OK, majd átadom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Max Redi...bár az alapjárat dolog nála sem stimmel...nem tiltást akartál írni??? :) :) :omg: :o Csaba, ha megírnád milyen színű az autó és milyen kerék van rajta talán tudnánk segíteni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts