Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Anti látom higgadsz és nem versenyzel az autóval :D

"F Calibra" valóban mókás, de volt kint egy olyan Cali aminek hátul SLK lámpái voltak, elől meg Leon... Egész igényes munka volt, de nem tudtam lefényképezni mert sokan álltak körülötte. Tomi csinált róla képet dehát azok ugye titkosak ;)

Megvan a telcsim http://hometown.aol.co.uk/Drb1064/Girl20Dancing.gif

Hát azért még nem nőttem ki...csak kicsit visszább vettem...szívó benyást simán szétrúgtam, turbós benyás sem volt kihívás...

Eddig a tdi bírja legjobban... :) Pedig higyjétek el...én megteszek mindent... B) :)

Az SLK lámpás Cali már vagy 3 éves...de hát újszülöttnek minden vicc új... :omg: :lol: :o

Megosztás:

Tegnap voltunk moziban az Eurócenterben...

Mivel még volt egy kis idő, így nem messze a kocsitól megálltunk és a bejárat mellett elszívtam egy cigit...

Közben hogy hogysem megállt az OOOO mellett egy origi S4... ;)

Kiszállt a gazdája, és elkezdte nézegetni az autót...majd mikor jöttek az ajtó felé még mindig az "S"4 volt a téma a srác és barátnője közt...

Végig hallottuk a beszélgetést...dícsérte a srác rendesen, hogy húúúú S4, meg tök jó, hogy egymás mellett áll a két verda...(telefonnal még fényképezték is) :)

Gondoltam nem ábrándítom ki...így nem szóltam... B)

:) :omg: :o

ezért kéne okosítani a kocsit mert mindenki többet néz ki belőle :D

Megosztás:

Nem igazán van mit mesélni......

Összeségében nagyon gyenge volt.Pénteken délig 20 autó volt ott.....Nem volt normális WC,a zuhanyzók számát is csökkentették.Még jó hogy a németek nem fürdenekígy nem volt akkora sor.péntek este volt egy nagy vihar,de fél11-re elállt az eső,de a sátram a ruháim a hálózsákom tehát mindenem elázott.Megfagytam éjjel mert nem volt mivel takarózni :) Szombaton meg egész éjjel eset,persze hogy megint beázott a sátor így a kocsi hátsó ülésén aludtam.....Sose többet :omg:

Mindkét autó jól bírta,nekem csak lakatolni kellett egy kicsit pénteken,mert a hátsó kerék kihajtogatta a peremet.A két autó teljesen egyformán fogyasztott,és tényleg Drezdától Mosonmagyarovárig 1 tank benzinnal jöttünk,pedig hazafelé komoly volt a tempó :o

nekem biztos hogy ez volt az utolsó sátras buli...Haza se hozta a sátrat.Szét se szedtem úgy dobtam ki :) B)

Megosztás:

Nem igazán van mit mesélni......

Összeségében nagyon gyenge volt.Pénteken délig 20 autó volt ott.....Nem volt normális WC,a zuhanyzók számát is csökkentették.Még jó hogy a németek nem fürdenekígy nem volt akkora sor.péntek este volt egy nagy vihar,de fél11-re elállt az eső,de a sátram a ruháim a hálózsákom tehát mindenem elázott.Megfagytam éjjel mert nem volt mivel takarózni :) Szombaton meg egész éjjel eset,persze hogy megint beázott a sátor így a kocsi hátsó ülésén aludtam.....Sose többet :omg:

Mindkét autó jól bírta,nekem csak lakatolni kellett egy kicsit pénteken,mert a hátsó kerék kihajtogatta a peremet.A két autó teljesen egyformán fogyasztott,és tényleg Drezdától Mosonmagyarovárig 1 tank benzinnal jöttünk,pedig hazafelé komoly volt a tempó :o

nekem biztos hogy ez volt az utolsó sátras buli...Haza se hozta a sátrat.Szét se szedtem úgy dobtam ki :) B)

Ez például hibátlan leírás lenne. :D

Megosztás:

Ahova pénteken reggel elkezdtük felállítani a sátrakat, onnan elzavart valami nyikhaj kis fricc, de a képeimen látszik amint viszik át a srácok a sátraikat. Én nem vittem csak egy sörsátrat, amit a pénteki vihar el is fújt a konténer mögé és péppé törte. Dinyvel aludtam, az ő sátra nem ázott be csak egy minimálisat. Persze másnap beengedtek oda arcokat ahova pénteken mentünk...

Még délelőtt elmentünk vásárolni ott egy helyi nagy boltba. Ha német lennék én is jönnék Balcsira, mert itt vannak jó nők.

A vihar úgy jött le hogy kint voltunk a benyakúton, és ezért nem tudtuk megmenteni a nagysátrat. Este a vihar után elmentünk megnézni a sztriptizt Tomi nélkül mert ő aludt.

Másnap időben kezdtünk Tomival sörözni, de ő dolgozott is, csinált egy halom képet.

Estére én jobban elfáradtam (benyakúton €1.35 volt a 4cl jager), többiek bírták, de egykor lefeküdtünk aludni.

Éjjel elkezdett szakadni az eső, így jól megszáradtak a kitett dolgaim :)

Reggel Tomi felkeltett minket nyolckor, pont elállt az eső kicsit, összepakk oszt gó home miután fél óra alatt odafáradt valami majom hogy visszaadja az 5 ojrónkat amit a szemeteszacskóért fizettünk. Jó is ez igy, mert nem fekszik mindenhol a dzsuva...

Hazafelé tényleg jó tempót jöttünk, de azért nem volt életveszély. Mondjuk a cseh és szlovák utakkal ellentétben. Kicsit ki lett peremezve mindkét autó sárvédője...

Megosztás:

Sokkal többen voltak mint tavaly....Én is láttam hogy rossz idő lesz :) ,de szerencsére egy nappal elcsúszott amit igértek.

Sajnálom hogy nem érezted túl jól magad, nekem nagyon tetszett az egész.

Állítólag a két Opeles brigád kibékült, és jövőre ismét Luckauban lesz a tali, és megint rengetegen lesznek. De most sem voltak kevesen.

Igazából ha kijössz, nem kell húdenagy dolgokra számítani. Itt is az van mint nálunk, mindenki kihozza a verdáját, van akinek olyan gatter mint az enyém, vav akié érdekes. van akié drága, van akinek meg olyan jó hogy csak nézel hogy mik vannak :)

Dojcsok jó primitívek, de nagyon közvetlenek, és sokan kedvesek. Beszéltem azért párral, pl a barnás C20XE-s D Kadett tulajjal. Jellemző a német tudásomra hogy párszor angolul válaszoltak a németül feltett kérdésemre B)

Megosztás:

Na azért odáig nem fajul a dolog. Kompresszoe nem fog rákerülni mert elég gáz hangja lenne. Vonyítós masina nem jön be. Hallgasd meg a v6 kompresszort
vagy akár itt

Hát nagyon nem tetszik a hangja, de a teljesítmény az :) . Turbón még agyalok, de előbb ennek kell így majd tökéletesen működnie. Idén már semmi extra, jövőre meg meglátjuk. Ha kapok egy jó árajánlatot havertól turbósításra akkor mejd eldől. Anno ígérte nekem hogy 3kilóból kész lenne. Hát... majd...

hát szerintem meg nincs szebb a kompresszor hangjánál

ízlések és pofonok B)

de itt egy klasszikus turbo kompresszor, igaz, nem v6 és nem is opel (mármint a motor)

maga a motor: http://www.hilmersson-racing.com/bilder/fi...a_bromsning.mpg

pár vid a vasról: http://www.hilmersson-racing.com/start.asp?show=ec

Megosztás:

Abba azért néha volt egy kis visítás is, ha lyukas volt a turbó... :) Amúgy én is inkább kompresszor párti vagyok. Egyrészről már úgyis kezdek süketülni, másrészről meg az állandó erő vonz. De az is igaz, hogy egy mindennapi használatra szánt autóba még véletlenül se raknám be. Nomeg Tas is elszomorított kicsit. Egyrészt az ára, másrészről meg az élettartama miatt. Node lesz még egyszer nekem 3.0 24V kompresszoros Mantám! B) (ha ősz lesz a szakállam, és farkam helyett a derekam merevedik...)

Megosztás:

Tudtam, hogy jön majd Bazs...és berakja ezeket a videókat... B)

Így nekem is nagyon bejön a hangja...de hosszútávon lehet megőrülnék... :)

hát mivel eleve én hoztam fel a kompresszor témát... :)

kell valami jó fülvédő, ha már unod :omg:

viszont a kompresszor nagyobb nyomatékot ad már alacsony fordulaton is, szemben a turbóval

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.