MOR16V Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Megjöttünk a friccektől, nagyon szuperül éreztük magunkat, 333db képet csináltam, itt lehet őket megnézni: http://albert81.atw.hu/blitz Még töltöm fel a zipet a végére, aztán kb egy óra múlva lesznek láthatóak a képek a feltöltési sebességet elnézve Diny autója iszonyat jó, meg sem kottyant neki a 2*750km sztráda. Istváné meg hibátlanul szép, és igényes. Nem fogyasztanak sokat sem, Drezdától egy tankkal jöttünk el az első MOL kútig. A telcsimet meg elhagytam :) Mor, nagyon szuperül áll a projekt, további sikereket és kitartást! na ni a 15-ös képen a zöld astrás lenyúlta a felnijeimet? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 PÜztem neked Dini, ha esetleg nem olvasnád , ( hajlamos vagy rá B) ) Igen tényleg elég jó a 7.7es fogyi,annak ellenére hogy kicsit jobban nyomtuk mint ahogy szoktuk. Telefonodat nem találtam a kocsiban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Ezzel a Corsával jól elbáltak, mióta utoljára láttam róla képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Ezzel a Corsával jól elbáltak, mióta utoljára láttam róla képet. hát ilyen volt anno meg ilyen és ilyen a belseje Ja tegnap láttam egy TVműsort a 700 lovas A Corsáról. Elöl hátul szinkronban 2 db 350 pacis c20let. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 hát ilyen volt anno meg ilyen és ilyen a belseje Ja tegnap láttam egy TVműsort a 700 lovas A Corsáról. Elöl hátul szinkronban 2 db 350 pacis c20let. Az a Boostbeast. Van A Corsa, ami csak orrmotorral jobbat megy negyed mérföldön. Akkor meg minek a sok munka és pénz? Ha csak farmotoros lenne, egy kicsit komolyabb technikával, akkor ütösebb lenne szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Az a Boostbeast. Van A Corsa, ami csak orrmotorral jobbat megy negyed mérföldön. Akkor meg minek a sok munka és pénz? Ha csak farmotoros lenne, egy kicsit komolyabb technikával, akkor ütösebb lenne szerintem. Azért a koncepció megvalósítása is becsülendő szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Az a Boostbeast. Van A Corsa, ami csak orrmotorral jobbat megy negyed mérföldön. Akkor meg minek a sok munka és pénz? Ha csak farmotoros lenne, egy kicsit komolyabb technikával, akkor ütösebb lenne szerintem. na de azért ez se volt kutya. Asszem Jürgennek hívják a csókát. 25 lityi körül fogyaszt neki a vas, át akarja alakítani hogy egy motorral is lehessen menni. Valami ilyesmiről gagyogott, de lehet már kész is van, nem tudom mikor készült a felvétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 na de azért ez se volt kutya. Asszem Jürgennek hívják a csókát. 25 lityi körül fogyaszt neki a vas, át akarja alakítani hogy egy motorral is lehessen menni. Valami ilyesmiről gagyogott, de lehet már kész is van, nem tudom mikor készült a felvétel. Ezzel csak az a baj, hogy kamu a videó. Ezt a kocsit az EDS és a Regal Motorsport csinálta mint demoautó és az a gyerek, aki a videón mint tulaj van beállítva, az csak a pilóta, aki gyorsulásokon megy vele. Soha nem ment el vele zsömlét venni, mint ahogy mondják. :) Ez megint csak szenzációra van beállítva és kevés köze van a valósághoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Azért a koncepció megvalósítása is becsülendő szerintem :) Persze, hogy megbecsülendö! De, ha vetélkedni akarnak a Klasennel (mert itt az folyik), akkor kicsit komolyabb technikát kellett volna alkalmazni, nem csak két kicsit húzott LET-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 na hali emberek. Készült pár kép megint: ja van mit alakítani még mert mint látjátok a nívópálca igencsak xar helyen van. Melegítés, áthajlítás a másik oldalra no és még vágni is kell ebelőle mert icipicit hosszú :omg: Osztott féltengely nem passzol már mert hiányzik a távolság amivel a moci beljebb került. No de majdcsak kibírja egy darabig a gyári GSI féltengely. Jól haladtok nagyon, gratula!:) Nekem a hétvége nem volt ennyire sikeres, eljött az amire már mindenki várt: megállt a Cali.B) Kb. 4 óra folyamatos szívás után sikerült rájönnöm, hogy az AC a hibás, aztán még 2 óra játék után sikerült is újra beindítanom, úgyhogy hazahozott saját lábán. De sajnos úgy néz ki, hogy haldoklik az AC, úgyhogy csere...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Az a Boostbeast. Van A Corsa, ami csak orrmotorral jobbat megy negyed mérföldön. Akkor meg minek a sok munka és pénz? Ha csak farmotoros lenne, egy kicsit komolyabb technikával, akkor ütösebb lenne szerintem. Hát igen, lehet hogy egy Lali féle farmotorral szerelt Corsa verné ezt. Akkor meg nincs is miről beszélni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 ....Nekem a hétvége nem volt ennyire sikeres, eljött az amire már mindenki várt: megállt a Cali.:) Kb. 4 óra folyamatos szívás után sikerült rájönnöm, hogy az AC a hibás, aztán még 2 óra játék után sikerült is újra beindítanom, úgyhogy hazahozott saját lábán. De sajnos úgy néz ki, hogy haldoklik az AC, úgyhogy csere...B).... Nem gyári van benne igaz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Jaj...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Nem gyári van benne igaz ? Nem, elvileg valami 160 lityis. De 2 éves és végig 4.5 baron ment. Lehet hogy úgy ennyit tud... Igazából szerintem a villanymotor része ment tönkre, ment plusz árammal beindult mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Jaj...B) http://users.atw.hu/albert81/blitz/blitz273.jpg Szerintem annyira nem is gáz. Ha megkapja a telifényt, akár még gyönyörű is lehet... Nekem jobban bántja a szemem a krómtükör. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Szerintem sem rossz ez az F Calibra... Tom! Vegyél bele egy Walbrót...az bírni fogja...Lali tudja hova kell menni érte... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Tom! Vegyél bele egy Walbrót...az bírni fogja...Lali tudja hova kell menni érte... :) Az lesz, szeretném még ma kicserélni. Csak hónap vége van ugye...B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Tegnap voltunk moziban az Eurócenterben... Mivel még volt egy kis idő, így nem messze a kocsitól megálltunk és a bejárat mellett elszívtam egy cigit... Közben hogy hogysem megállt az OOOO mellett egy origi S4... :) Kiszállt a gazdája, és elkezdte nézegetni az autót...majd mikor jöttek az ajtó felé még mindig az "S"4 volt a téma a srác és barátnője közt... Végig hallottuk a beszélgetést...dícsérte a srác rendesen, hogy húúúú S4, meg tök jó, hogy egymás mellett áll a két verda...(telefonnal még fényképezték is) :) Gondoltam nem ábrándítom ki...így nem szóltam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Az lesz, szeretném még ma kicserélni. Csak hónap vége van ugye...B) :) Tudod a számom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Tudod a számom... :) Köszönöm, de inkább kuprorgassad csak a mechanikus adagolóra.... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Köszönöm, de inkább kuprorgassad csak a mechanikus adagolóra.... :) :) B):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Köszönöm, de inkább kuprorgassad csak a mechanikus adagolóra.... B) :) Nem biztos, hogy lesz...mert nem egyszerű a coolerezés sem, mert nem biztos, hogy elfér simán...a turbó sem fér fel pikk pakk...ott is öntvényt kell heggeszteni...ezek nem igazán nagy problémák, csak annyiban dobja meg a dolgot, hogy nem 2 nap míg összeáll hanem 1 hét... és nincs kedvem megint elkezdeni ezt így... Mellesleg meg pénteken is kiderült, hogy azért nem megy olyan szarul...végig ott voltam Robi mellett... Állóból két autó, és utána az végig megmarad, 40-ről meg akinek jobban összejön, de tulajdonképpen együtt megyünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Akkor marad így a verda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Albert! Jók lettek a képek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Anti látom higgadsz és nem versenyzel az autóval :) "F Calibra" valóban mókás, de volt kint egy olyan Cali aminek hátul SLK lámpái voltak, elől meg Leon... Egész igényes munka volt, de nem tudtam lefényképezni mert sokan álltak körülötte. Tomi csinált róla képet dehát azok ugye titkosak B) Megvan a telcsim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts