FBalazs Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ezt már asszem írtam az elözö oldalon is. :) De akkor Redi még nem mondta, hogy "igaz, hülye vagyok" Amúgy mindenki tudja, hogy ezzel kellett volna kezdeni. Így megspóroltunk volna 1.5oldalnyi OFFot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 B) :) :omg: :o igaz, hülye vagyok :) és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt... (ezzel most jól beégtem :)) :D ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha kijössz vele lurdyhoz 8 ig akkor indulás elött kivillogtatom neked.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 És igen Detti Szusival jár... Balázska meg gyalog... :) :) ááá... mindig "fuvaroztatom" magam B) De ma OFF Megane 1.4-el próbálok közlekedni. Zabál mint az állat, nem megy, de legalább klíma van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Próbálod összezavarni itt az embereket B) Azt hittem színvak vagy :) ááááá ez egy ilyen időszak....elnéztem a műszakit is, még van egy évem......most annak is örülök, hogy luk van a s*******en és szelel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ú, jó hogy mondod! Még két hét műszakim van! :) Totál kiment a fejemből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 ááááá ez egy ilyen időszak....elnéztem a műszakit is, még van egy évem......most annak is örülök, hogy luk van a s*******en és szelel... :) Bazd+ Redi Te nem vagy egyszerű....pedig mennyit sírtál hogy le fog járni B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Bazd+ Redi Te nem vagy egyszerű....pedig mennyit sírtál hogy le fog járni :) B) :) azóta elfogytak a könnyeim csak a véres és táskás szemek maradtak :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 ááááá ez egy ilyen időszak....elnéztem a műszakit is, még van egy évem......most annak is örülök, hogy luk van a s*******en és szelel... :) Megsütött a nap? B) Kéne neked már egy kis tengerpart-szánsájn-dizsi, nem? :omg: Hagyd a melót, oszt tessék elutazni lastminitre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Hagyd a melót, oszt tessék elutazni lastminitre! :omg: Az hun van? :) B) Nem alapítunk Redinek egy segélyszervezetet?Bankszámlaszámmal,ahova a "hisztialapba" lehet gyüjteni a neki a lét,lakatolásra,szárnyra és egyéb ilyen dolgokra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 ....elnéztem a műszakit is, még van egy évem...... Ötös...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 igaz, hülye vagyok ;) és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt... (ezzel most jól beégtem :)) B) :) :omg: Sügér... :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Sügér... :) B) Ne báncsad má na! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ne báncsad má na! :) Nem bántom csak szégyent hoz a fehér Gsi astrásokra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ezért örülök, hogy van a müszeregységemben töltés- és olajnyomásmérö müszer is. Így látom, ha valami nem jó. na akkor most kapaszkodj... töltésem a Gabi bc-je szerint normális. se nem nagy, se nem kicsi. szép. A visszajelző meg világít... sőt... fordulat emelésre erősebben... mi a bibi? 1 hónaposak a feszszab. és a diódahíd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Nem bántom csak szégyent hoz a fehér Gsi astrásokra :) nah kiszólt a lyuk a gödörből B) :) :omg: ki is járt hónapokig 3 keréken fehér a 4.-en gyári szürke gsi felnivel? :o vagy lámpa meg hűtőmaszk nélkül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Akkor ott a gerjesztéssel van vmi problémakör... ha rákapcsolod pl a lámpákat, mennyit esik a fesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Akkor ott a gerjesztéssel van vmi problémakör... ha rákapcsolod pl a lámpákat, mennyit esik a fesz? pár tizedet. Terveztem már, hogy megnézem jobban, de ebben a qtya melegben nincs erőm szerelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ha 1 vagy 2 tizedet esik, az még nem gond, de ha ennél nagyobbat, akkor lehet megint cserélheted a fél belét a generátornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 kifejtenéd pontosabban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 kifejtenéd pontosabban? Úhhhh ezt nem kellett volna...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 kifejtenéd pontosabban? Lehet hogy szar az új fesszab vagy diódahíd :) De inkább a diódahídra gondolnék első körben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Úhhhh ezt nem kellett volna...... :) Mostanában úccse nagyon hallod kellemes hangom, örülhetnél neki inkább B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Lehet hogy szar az új fesszab vagy diódahíd B) De inkább a diódahídra gondolnék első körben. Na arra gyanakszom én is... :) Ha igaz, akkor meccselek egyet a céggel, ahonnan vettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Látod, wazeee, ezért nem veszek jappán autót B) Milyen gáz lenne a dzsakuzikkal intézni az ilyen garos problémákat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Hát vazze... gyanítom, hogy nekem sem lesz 1xű dolgom, mert én voltam a szerelő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts