opel16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 monnyuk lambadaszonja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 szolidaritást vállalok az elektromos gondokkal küszködőkkel...mentem este egy kört a Vácin és 3x villant fel a sárga lámpa.... :) mi lehet ez? nem szeretnék ottmaradni valahol......azért is pucoltam gyorsan haza B) :) Menj át Tomhoz és villogtassátok ki, hátha hoz hibakódot. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 monnyuk lambadaszonja. :) Nekem még soha nem volt bajom lambdaszondával, mióta XE-m van. Pedig már közel járok a 200e C20XE kilóméterhez. Egyszer volt olyan, hogy a néztük Computerrel az adatokat és lassan szabályzott, de akkor se villant soha Check Engine és a fogyasztásom is teljesen normális volt (8,3-8,6 Vectra 2000). Kicseréltäk és semmi változást nem vettünk észre. Eddig csak 1 hiba miatt villant ki a motorkontrolllámpa, mégpedig, amikor az Irmscher kombinál elkezdett saját életet élni az AC-relé és akkor kapcsolt ki-be, amikor jónak látta. Csere után semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 én is csak mondtam egy lehetőséget B) Legjobb ha kivillogtatjátok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 gázpedált hol tudom meghúzni? ha mezitláb vezetek érzem h lötyög :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 gázpedált hol tudom meghúzni? ha mezitláb vezetek érzem h lötyög B) :) Hogy gondolod hogy lötyög? Mintha ki lenne kopva, vagy mintha utána kellene állítani a bowdennak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Hogy gondolod hogy lötyög? Mintha ki lenne kopva, vagy mintha utána kellene állítani a bowdennak? B) jobbra-balra tudom mozgatni (jobb szakszó mint a lötyög nem jut eszembe :) .) a bowden az okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 jobbra-balra tudom mozgatni (jobb szakszó mint a lötyög nem jut eszembe :) .) a bowden az okés. Akkor valószínüleg ki van kopva a pedálod. Ez magában nem nagy gond, de ha nagyon zavar, akkor vagy meg kell nézni, hogy mi kopott szét és kicserélni, vagy csak símán cipöben vezess. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Akkor valószínüleg ki van kopva a pedálod. Ez magában nem nagy gond, de ha nagyon zavar, akkor vagy meg kell nézni, hogy mi kopott szét és kicserélni, vagy csak símán cipöben vezess. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 szolidaritást vállalok az elektromos gondokkal küszködőkkel...mentem este egy kört a Vácin és 3x villant fel a sárga lámpa.... :) mi lehet ez? nem szeretnék ottmaradni valahol......azért is pucoltam gyorsan haza B) :omg: Dolgozott a kipörgésgátló... túl erős a verda, és biztos megdobott vmi nyomvájú :o gázpedált hol tudom meghúzni? ha mezitláb vezetek érzem h lötyög :) :D Helyettesítsd egy kétállású kapcsolóval. Úgy is (szinte) minden autóban csak a 0/1 állását ismerik, köztes fokozat mintha nem is létezne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Úgy is (szinte) minden autóban csak a 0/1 állását ismerik, köztes fokozat mintha nem is létezne... Gázpedálnál miaza a 0? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Gázpedálnál miaza a 0? :) B) technikai probléma estén 1= 0 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 monnyuk lambadaszonja. :) nem a check engine-s sárga, hanem a generátor ikonos lámpa egyébként ma is csinálta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 gondolom a generátorod tŐtését kéne mérni... de ha ez boldogít én még mindig nem oldottam meg a relé kérdésem... :) nem a check engine-s sárga, hanem a generátor ikonos lámpa egyébként ma is csinálta Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 nem a check engine-s sárga, hanem a generátor ikonos lámpa Hát akkor ha nem csúszik a szíj... nos készülhetsz egy generátor felújításra :) Előtte még érdemes átnézni, hogy a testkábelek frankók-e, illetve nem lazult-e le az akkusaru, vagy a generátor +kábele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Hát akkor ha nem csúszik a szíj... nos készülhetsz egy generátor felújításra :) csúszni nem csúszik, mert nincs meg a jellegzetes sikító hang :) miért a szemforgatós szmájli a generátor felújításnál? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 csúszni nem csúszik, mert nincs meg a jellegzetes sikító hang B) miért a szemforgatós szmájli a generátor felújításnál? :) A generátor lámpája nem sárga. Tuti, hogy az villogott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ezért örülök, hogy van a müszeregységemben töltés- és olajnyomásmérö müszer is. Így látom, ha valami nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 A generátor lámpája nem sárga. Tuti, hogy az villogott? igaz, hülye vagyok :o és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt... (ezzel most jól beégtem :)) B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 igaz, hülye vagyok :o és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt... (ezzel most jól beégtem :)) B) :) :omg: Akkor meg villogtassátok ki Tommal, vagy valakivel, hátha kiderül, hogy mit akart mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 igaz, hülye vagyok :) és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt... Próbálod összezavarni itt az embereket B) Azt hittem színvak vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Akkor meg villogtassátok ki Tommal, vagy valakivel, hátha kiderül, hogy mit akart mondani. Ezzel kellett volna kezdeni...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 igaz, hülye vagyok :o (ezzel most jól beégtem :) ) B) :) :omg: Ezzel kellett volna kezdeni... :D hehehe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ezzel kellett volna kezdeni...:) Ezt már asszem írtam az elözö oldalon is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Gázpedálnál miaza a 0? :) B) Jó, Te egy állat vagy, nálad csak 1="Padlógáááz" létezik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts