MOR16V Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Hát nekem is vissza kell térnem a digitről a hagyomásosra sajna, de akkor tuti bekerül a plazma. Csak nem tudom melyik számlap legyen 260 vagy 280-as. mert ugye míg f18as váltóm lesz addig nemigen fog 240 fölé menni, de majd a 28-al bíza megnől a topspeed. Hát passz. Az a baj hogy a turbósé nem jó a fordszám miatt azthiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Betti vagyok...beleülök! :) Nézzétek végig!Érdemes! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Hát nekem is vissza kell térnem a digitről a hagyomásosra sajna, de akkor tuti bekerül a plazma. Csak nem tudom melyik számlap legyen 260 vagy 280-as. mert ugye míg f18as váltóm lesz addig nemigen fog 240 fölé menni, de majd a 28-al bíza megnől a topspeed. Hát passz. Az a baj hogy a turbósé nem jó a fordszám miatt azthiszem. miert is kéne ki venni a digitet ??? nekem f28 as valtoval van a kadett lcd és 2km/h pontossaggal muxik a gps szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Hát nekem is vissza kell térnem a digitről a hagyomásosra sajna, de akkor tuti bekerül a plazma. Csak nem tudom melyik számlap legyen 260 vagy 280-as. mert ugye míg f18as váltóm lesz addig nemigen fog 240 fölé menni, de majd a 28-al bíza megnől a topspeed. Hát passz. Az a baj hogy a turbósé nem jó a fordszám miatt azthiszem. Ez mind attól függ, hogy mit akarsz. Szerintem a 260-as elég lesz, mert számlapot nem lehet csak úgy cserélni, mert mások a beosztások is. Tehát ahogy eddig is megbeszéltük, A Vectra V6 müszeregységéböl kiszedjük a vízhö és a tankszintjelzö müszert és belepakoljuk egy Astráét és már készen is lesz. Ha 280-asat akarsz, akkor meg kell venni egy turbó müszeregységet és belerakni a V6 ford.számméröjét. De onnantól már nem fogsz tudni szettet venni a plazmaszámlapokból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 miert is kéne ki venni a digitet ??? nekem f28 as valtoval van a kadett lcd és 2km/h pontossaggal muxik a gps szerint a hathenger miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 a hathenger miatt. attol meg muxik az a digittel hogy 6henger a fordulatszamjel az fordulatszam jel nem ?? és ebay on is van egy par kadett lcd amit v6hoz arulnak szal nemértem a problémát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 attol meg muxik az a digittel hogy 6henger a fordulatszamjel az fordulatszam jel nem ?? és ebay on is van egy par kadett lcd amit v6hoz arulnak szal nemértem a problémát Nem jó hozzá, mert ezek a trafóról veszik a fordulatszámjelet és a V6 50%-al többet mutatna egy 4 hengeres ford.számmérön, mint amennyit ténylegesen forog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ez a legegyszerübb és maradhat a digit a v6al http://cgi.ebay.de/LCD-DIGITAL-TACHO-DREHZ...VQQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ez a legegyszerübb és maradhat a digit a v6al http://cgi.ebay.de/LCD-DIGITAL-TACHO-DREHZ...VQQcmdZViewItem Mondjuk ez se lehet egy rossz megoldás! köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Nem jó hozzá, mert ezek a trafóról veszik a fordulatszámjelet és a V6 50%-al többet mutatna egy 4 hengeres ford.számmérön, mint amennyit ténylegesen forog. Csak figyelek és tanulok.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Húúú akkor valami ilyesmi nekem is kéne, és tudnék 260-at én is menni az OOOO-val... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Húúú akkor valami ilyesmi nekem is kéne, és tudnék 260-at én is menni az OOOO-val... :) B) Szerintem is csak pont ez az egy akadálya van. Rendelj majd nekem is egyet légyszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Pont ezért mondom hogy fura mert nem 95 utáni ... 1994 májusban gördült ki... A különbségek azért vannak,mert a Tied is 95 utáni,és elég sokmindent változtattak rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Azért ez felháborító, hogy 4-5000 HUF-os kütyüket ennyiért akarnak eladni...pfffffffffffff... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Azért ez felháborító, hogy 4-5000 HUF-os kütyüket ennyiért akarnak eladni...pfffffffffffff... Kő pénz karbonevókilencre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Azért ez felháborító, hogy 4-5000 HUF-os kütyüket ennyiért akarnak eladni...pfffffffffffff... föleg ugy hogy amit itt 35ért arulnak EGT muszer azt én 17be vettem .. persze nem itthon ... de ezeknek meg is van a minöségük sajnos .. szarok :) a mostani turbonyomasméröm 60euroért vettem és 240$ az ujjára .. Greddy no ez mar igy korrekt .. bar az enyem hasznalt volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Azért ez felháborító, hogy 4-5000 HUF-os kütyüket ennyiért akarnak eladni...pfffffffffffff... Ennyiért ajándék... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 a mostani turbonyomasméröm 60euroért vettem és 240$ az ujjára .. Greddy no ez mar igy korrekt .. bar az enyem hasznalt volt Nincs róla képed? Kiváncsi vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 a mostani turbonyomasméröm 60euroért vettem és 240$ az ujjára .. Greddy no ez mar igy korrekt .. bar az enyem hasznalt volt De remélem 3 barig mér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 De remélem 3 barig mér... :) Minek 3 bar? Keréknyomást ellenörizni? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Nincs róla képed? Kiváncsi vagyok. benne van vagy 1 honapja nem lattad meg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Nem csúnya. :) Kicsit komolyabb, mint az FK... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Antinál gondolom hiányzott a piros :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Hát legalább is nem sípolt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 szolidaritást vállalok az elektromos gondokkal küszködőkkel...mentem este egy kört a Vácin és 3x villant fel a sárga lámpa.... :) mi lehet ez? nem szeretnék ottmaradni valahol......azért is pucoltam gyorsan haza B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts