redline Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 b+ csütörtök óta aludtam 9 órát, de átköltöztettük a céget sikeresen...a t-offline miatt csak nettó fél napot vesztettünk B) .... délután 4or elaludtam a pirosnál :) látom szépen termeltetek pár nap alatt :) grat Demonak :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 haverral jövünk a nagykőrösin kifele a senivel...haver vezet... hátulról közeledik egy tunyingos G astra, tapad majd jobbról megelőz.az RS tuningos Coupe volt...haver kérdi megkergessük ? mondom persze :omg: hamar utolértük és utána durvát kapott pedig ő is tolta neki...késöbb mellénk érnek a kereszteződésnél, a vezető nem nézett át csak a mellette ülő lány. odanéz a srác is kérdem az anyósülésből hogy hányas a kocsi.mondja h 1.8... annyit mondtam csak h 3000 majd megütögettem a kocsi oldalát és elhúztunk B) nem volt szép dolog de jó volt egy ilyen bohóctuningosat otthagyni :) jah és rá volt irva h eladó Ötös. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Na nekem is volt sztorim tegnap... :) Mentünk a Plázsra...Kerepesi...Valami dübörgő 5-ös BMW...nem tudom milyen moci volt benne, de szépen muszikált... Állunk egymás mellett a lámpánál...kicsit elkezdtem mindig egy picit előbbre gurulni, mintha a jobb rajtpozíció lenne a cél...erre a gyerek vette a lapot... B) Detti röhög, hogy na ebből mi lesz...mondom semmi, mert sok értelme nincs gyorsulni...csak úgy csinálunk mint ha...aztán majd szépen lájtosan elindulunk a lámpától...srác is gurulgat elötte...lámpa vált, zöld...mindketten olyan lájtosan indultunk el, hogy nem hittem el...ott döcögtünk 20-szal egymás mellett... :) Aztán átszól a srác, hogy nyomd neki...mondom minek.... Na akkor trepni, füst...BMW meg elhúz...majd megvárnak...(annyira mondjuk nem kaptunk nagyon sokat...) Na akkor kérdezik, hogy ez nem S4???? Hát mondom nem....ez csak álca...ez egy "S"4... :omg: Viszont tetszett nekik ahogy visít a turbó... :o :D Na aztán találkoztunk Balázskával (aki nem tudom emléxik e ránk tegnapról), a haverjával (akit csak 1 percig láttunk mert utána 2 órán keresztül rókázott a budiban), majd megjöttek Piiistáék (akik megmentettek a Hősök terei kerékbilincstől) Szép este volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Nem volt semmi probléma... ma meg persze reggel 7kor keltem, 8.30kor találkoztam a lányokkal, és 9re beértünk melózni. Este? Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Találtam a winyóm egyik eldugott sarkában egy ilyet: Dr. Hans Rüdiger Etzold Opel Astra F Javítási Kézikönyv 100 mega az egész(330 oldal!) és egy PDF-ben van. Számomra újdonság és van is benne némi hasznos infó, természetesen van benne c20xe , c20ne is többekközt. Lehet csak nekem új de ha valakinek mégis kell akkor szívesen feltöltöm valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 "Lehet csak nekem új de ha valakinek mégis kell akkor szívesen feltöltöm valahova." ... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39732 ejnye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Na, 3-szor néztem át az oldalad de végül megtaláltam B) Akkor nem tőtök sehova semmit :) magamba egy kis kólát max. "Lehet csak nekem új de ha valakinek mégis kell akkor szívesen feltöltöm valahova." ni má, mit dobott a gép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 hihi! Egészségedre druszám! Balázs! A styling sem bírja a caddy-t Racce alatt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Köszi :omg: Amúgy ez a plazma mennyire megbízható szerinted? Elég mutatós ám :) Az ára is B) hihi! Egészségedre druszám! Balázs! A styling sem bírja a caddy-t Racce alatt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 1 éve hibátlanul megy. Ebayről érdemesebb venni, mert olcsóbb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 1 éve hibátlanul megy. Ebayről érdemesebb venni, mert olcsóbb. B) :) jól mondod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Háttő ... Ebay dojcsland Frigate Tunying mindkettőnél 20.000 Ft... no de mindegy is mert nálam ez csak sajnos a hosszútávú tervek közt szerepel. De az biztos hogy tényleg jól néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 :) jól mondod... B) ja és érdemes veled felvenni a kapcsolatot a hazaszálltás ügyében. No meg Dénes kollégával! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 (edited) Háttő ... Ebay dojcsland Frigate Tunying mindkettőnél 20.000 Ft... no de mindegy is mert nálam ez csak sajnos a hosszútávú tervek közt szerepel. De az biztos hogy tényleg jól néz ki! kukk... itt 49 euro a drágább... és az pont olyan, mint az enyém, gyártmányilag. igaz, neked 8000-ig kéne a fordulatszámmérő, ha jól emléxem? vagy tévedek? Módosítva Július17, 2007 : mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ja és érdemes veled felvenni a kapcsolatot a hazaszálltás ügyében. No meg Dénes kollégával! B) Jól mondod, megint csak... :) Újratöltve Cartárs az E-BAY Master, én meg csak a szállítmányozó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 "csak" szállítmányozó! :) azért a számlapban pont te voltál a Master is. B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 "csak" szállítmányozó! B) azért a számlapban pont te voltál a Master is. :) :omg: Meg még pár apróságban ish....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 na de az én esetemet nézve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 jóvanna... :) de mostmár oda jutottunk, hogy a Dénes az ilyen ügyek intézője :) én nem beszélni dajcsul B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 csak dolgozni dajcsban. und kézzellábbalkapálózva beszélgetsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ejha, látom van itt aki szaki a témában B) Hát 7000-ig van a fordulat de a Km/h az 260... Az enyém valami nagyon speckó 'edisön' mert ugye csatis a műszeregység, nem bowdenes de ugye minden másban is fura mert a fűtőradiátor is más volt a kormányom is ritka eléggé, a bőr is ugyebár...szóval nemtudom ezt milyen Jürgen tákolta össze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 csak dolgozni dajcsban. und kézzellábbalkapálózva beszélgetsz. :) na azért nem egészen, megérteni megszoktam mit akarnak B) De tényleg elég fontos, hogy tudja az ember, mi van leírva a hirdetésben,kollegám beszélni dajcs, mégis beleszalad 1 eladásba, mert nem jól értelmezte azt ami le van írva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Az enyém valami nagyon speckó 'edisön' mert ugye csatis a műszeregység, nem bowdenes de ugye minden másban is fura mert a fűtőradiátor is más volt a kormányom is ritka eléggé, a bőr is ugyebár...szóval nemtudom ezt milyen Jürgen tákolta össze :) Az enyémnek is csatis és nem bowdenes...Ha jól emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 A különbségek azért vannak,mert a Tied is 95 utáni,és elég sokmindent változtattak rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts