mélykék76 Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Hát fél8-ig meló...utána haza átöltözök, és indulunk...szal 8 körül...fél 9...de neked/tek 8... :) Zsófit és bátyát lehet elrángatom. Viszont szerintem később kellene menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Ti úgy is késöbb jöttök... B) De akkor mikor is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Ti úgy is késöbb jöttök... B) De akkor mikor is? :) Nem tooom, nem csak tőlem függ. 10 magassága kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 haverral jövünk a nagykőrösin kifele a senivel...haver vezet... hátulról közeledik egy tunyingos G astra, tapad majd jobbról megelőz.az RS tuningos Coupe volt...haver kérdi megkergessük ? mondom persze :) hamar utolértük és utána durvát kapott pedig ő is tolta neki...késöbb mellénk érnek a kereszteződésnél, a vezető nem nézett át csak a mellette ülő lány. odanéz a srác is kérdem az anyósülésből hogy hányas a kocsi.mondja h 1.8... annyit mondtam csak h 3000 majd megütögettem a kocsi oldalát és elhúztunk :) nem volt szép dolog de jó volt egy ilyen bohóctuningosat otthagyni B) jah és rá volt irva h eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 De akkor jöttök? Mert akkor mi is úgy készülünk...szépen felöltözünk a tiszteletetekre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 haverral jövünk a nagykőrösin kifele a senivel...haver vezet... Jaja...én is láttam hogy árulják... Miért nem pörögtetek elöttük egyett...az lett volna csak az igazi show... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 annyit mondtam csak h 3000 majd megütögettem a kocsi oldalát és elhúztunk :D nem volt szép dolog de jó volt egy ilyen bohóctuningosat otthagyni ;) jah és rá volt irva h eladó Ez a durvaa nem a faláb! :o :omg: :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 De akkor jöttök? Mert akkor mi is úgy készülünk...szépen felöltözünk a tiszteletetekre... :) Lifiiiiiinek is szólhatnál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Jaja...én is láttam hogy árulják... Miért nem pörögtetek elöttük egyett...az lett volna csak az igazi show... :) Vagy kiszálltak volna, és egy laza brunya...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Most húzott el valami MOTE-s csomagért a postára...majd ha jön vissza...bár nem hiszem, mert rövidre van fogva...3 napot éjszakázott velem..meg a sörökkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 ....3 napot éjszakázott velem..meg a sörökkel.... Tudtok élni B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 haverral jövünk a nagykőrösin kifele a senivel...haver vezet... hátulról közeledik egy tunyingos G astra, tapad majd jobbról megelőz.az RS tuningos Coupe volt...haver kérdi megkergessük ? mondom persze :o hamar utolértük és utána durvát kapott pedig ő is tolta neki...késöbb mellénk érnek a kereszteződésnél, a vezető nem nézett át csak a mellette ülő lány. odanéz a srác is kérdem az anyósülésből hogy hányas a kocsi.mondja h 1.8... annyit mondtam csak h 3000 majd megütögettem a kocsi oldalát és elhúztunk :) nem volt szép dolog de jó volt egy ilyen bohóctuningosat otthagyni :omg: jah és rá volt irva h eladó Na de ügyvéd úúúúrrr! :) ÉS ha még tudta volna a muki,hogy a seni mennyiben van... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Ez a durvaa nem a faláb! :o :omg: :) B) :) Csoda, hogy annyira akarok 3.0-t? Tényleg, Gelko! A 2.6 Dual Ram alakulóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Csoda, hogy annyira akarok 3.0-t? Tényleg, Gelko! A 2.6 Dual Ram alakulóban? nem foglalkoztam a témával.... Nem adja olcsón az ember Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Nem adja olcsón az ember Ezzel már én is összeakadtam szerintem. Velem sem járt jól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Sziasztok Drága Opelosok B) remélem mindenki jól van ebben a nagy melegben, csütörtökön tali? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Nem adja olcsón az ember hát ez ennyiért vicc... lehet, hogy sokban van neki, de ez még ráadásul teljesítményre is közepes. Még ha OPC szív dobogna benne... lesz ez még ócsóbb is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 ... annyit mondtam csak h 3000 majd megütögettem a kocsi oldalát és elhúztunk :) ... Teeeee, aszfaltbetyár! :omg: :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Srácok, ezt jól megjegyezni! Ha majd véletlenül valamikor ilyesmi dologért ott ülünk a bíróságon, akkor a magas, szőke ügyész úrnak, esetleg bíró úrnak csak kacsintunk, és azt mondjuk: Ejnye, ejnye, mit csinált ön 2007.07.15-én? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Bocs Albert hogy nem mentem oda,vagyis oda mentem,de csak 3/4 5re értem oda.Már nem voltatok ott :) Nem kell bocsanatot kerni mert segiteni nem kellett csak gondoltam kihivlak ha mar a szomszedodban van az ekson. Negyed utan leptunk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Srácok, ezt jól megjegyezni! Ha majd véletlenül valamikor ilyesmi dologért ott ülünk a bíróságon, akkor a magas, szőke ügyész úrnak, esetleg bíró úrnak csak kacsintunk, és azt mondjuk: Ejnye, ejnye, mit csinált ön 2007.07.15-én? :) Magas szőke?Felemás cipőben? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Végül is...szerintem tök rentábilis ez az egész... Én 5 évvel ezelött 1 misiért vettem a GSI-t és most 1 misiért adtam el...ergó ennél értéktartóbb autóm soha a büdös életben nem lesz...(remélem... B) ) Na jó a fenntartása az kicsit más tészta... :) :) én is így voltam a calival, igaz, jóval kevesebbet dobtam rá nálam a képlet 1+1=1 volt nálad meg 1+1+1+1+1....=1 :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 1 misiért vehetsz ilyet is :) nem tom, hogy ez még a Halisé, vagy csak ő csinálta és már eladta, de ha tőle jött, akkor tuti pattent mondjuk ennyi nem ér, ennyire sosem dolgozott drágán B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 hát ez ennyiért vicc... lehet, hogy sokban van neki, de ez még ráadásul teljesítményre is közepes. Még ha OPC szív dobogna benne... lesz ez még ócsóbb is de ráadásul nagyon gány alulról főleg rs-tuning nem vitte túlzásba, kúlaverdás stílusban megcsinálta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Nem kell bocsanatot kerni mert segiteni nem kellett csak gondoltam kihivlak ha mar a szomszedodban van az ekson. Negyed utan leptunk is. Azt hittem hosszabb ideig tart az átvétel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts