Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na de ez így 1 misi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 De ugye nem rángatodmajd a kormányát?Hogy hol a határa...... Annak már úgyis beszakadtak volna a rugói, olyan jók voltak a nyúlványok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Annak már úgyis beszakadtak volna a rugói, olyan jók voltak a nyúlványok. :) Így még a tető is elgörbült..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na de ez így 1 misi... Lehet azon köszörülni.........pl. zene nélkül, meg ilyenek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Ehuneaegy...... Nem ilyen árkategóriát keresek. Max 500ért is már jókat lehet kapni. Ha valami baja lenne, azt meg úgyis meg tudom csinálni. Alkatrész is van elég, mert most 4 Vectránk van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Így még a tető is elgörbült..... :) Azt úgyis csak szétvágtuk volna, bár a tetönek nincs is nagy baja, csak pár karcolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na vettem ma egy ilyet... :omg: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/6239/64.jpg Reszkessetek GSI-k... :) B) és ez direkt a tiedre van kialakitva ? mert ekkorat adtam volna ... csak annak nem ilyen a vííííge :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Demó! Grat a helyezéshez! Mor! Szerintem kasztniszínre a közepit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 .... "...mi legyen, mi legyen..." ? Vegyél bkv bérltetet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Demó! Grat a helyezéshez! Mor! Szerintem kasztniszínre a közepit! B) azt kilőttem már, az már kicsit túl sok lenne a színből nekem. Na de találtam itt valamit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na de találtam itt valamit :) nem hangzik rosszul... bár nem olcsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 "...mi legyen, mi legyen..." ? Vegyél bkv bérltetet :) azt ingyen kapok, ha kérek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 azt kilőttem már, az már kicsit túl sok lenne a színből nekem. Na de találtam itt valamit :) Na!Már ez is kezdi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 azt ingyen kapok, ha kérek B) Akkó, ennyi. kocsit eladod és letudva a dilemma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na!Már ez is kezdi! :) én nem mondtam semmit, csak hogy érdekes dolgot találtam :) Többet nem árulok el B) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Szóval: Budapest - London - Párizs - Berchtesgaden - Budapest ~4100 km hiba nélkül, 7,5 l-es átlag megpakolva, dugóval, várossal, tartós 160-al együtt. Most érkeztünk, és nagyon király volt! :-D (Ja, és a franciák kapják be!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na de találtam itt valamit :) Ezzel az a baj, hogy csak 3 henger hajtja a turbinát. Kicsit effektívebb lenne az egész, ha mind a 6 henger hajtana egy nagyobb, vagy két ekkora turbót. Mondjuk korrekt szettnek tünik, bár a Coolert el lehet felejteni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Ha kérdeztél volna és mondtam volna, hogy a csigazabálókat hagyjátok ki...nem akarok általánosítani, de utálom mind...bár azért legalább 1 jó dolog fűződik a nevükhöz...ez tény...ja nem a tornyukra gondolok... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 (Ja, és a franciák kapják be!) Én is ezt mondtam, amikor kimentem párizsba kocsival. 50 km-enként lehet a kasszához fáradni és nem kis pénzt fizetni, csak hogy a pályán mehess. Na meg bent párizsban ahogy az emberek közlekednek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 és ez direkt a tiedre van kialakitva ? mert ekkorat adtam volna ... csak annak nem ilyen a vííííge B) Nem, csak a mérete pont jó...a végeit meg hát alakítani kell... De hát 24.000 HUF küldve...újonnan, és szépen van megcsinálva így képek alapján...Te meg nem szóltál...igaz én meg nem kérdeztem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Sonique! Ezek az IC méretei: Masse Netz: 430x130x65mm Hersteller Behr Masse Gesamt (ca.): 790x 140 x 70mm Anschlußdurchmesser 54mm mit Befestigungsmöglichkeit Zusätzlicher Anschluß für Umluftventil dm=25mm aussen (Standard VW / Bosch) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Sonique! Ezek az IC méretei: Masse Netz: 430x130x65mm Hersteller Behr Masse Gesamt (ca.): 790x 140 x 70mm Anschlußdurchmesser 54mm mit Befestigungsmöglichkeit Zusätzlicher Anschluß für Umluftventil dm=25mm aussen (Standard VW / Bosch) a gyarto szinten Behr"egyébként valami mercin volt" Netz: 550*110*50 és ennek szépen beforul a két vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Ez még nem volt autón, de akkor kb méretre ugyan akkora a kettő...24-ért postával szerintem nem volt rossz vétel... Már csak egy GT 20 kell, és lehet összerakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 (Ja, és a franciák kapják be!) én meg azt mondom h a románok kapják be :omg: azok sem tudnak közlekedni és undorító amit művelnek B) 9 személyes 2.0 dízel transittal nem tudom mennyi lett a fogyasztásom de padlógázzal kellett mennem végig mert nagyon nagyon nem ment... jah és láttam 2 ajtós Daciát ! Anti ! jó hogy végül elment a turbó :) az audit meg ésszel piszkáld mert a végén kell majd megint egy hétköznapi használatra alkalmas autó :o bár ha majd azt is olcsón eladod :) -bátyám egyik haverja le volt döbbenve h mennyiért került ide a seni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 -bátyám egyik haverja le volt döbbenve h mennyiért került ide a seni :) Akkor ő sem látott minket a szigeten pörögni vele... :) B) Tényleg Gelko, ha erre jársz vagy csüt Lurdy, hozod a moneyt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts