mélykék76 Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 turbó cali ennyiért? szerintem elírtak valamit. Lehet, hogy rossz a benyapumpája :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na talán meleg van a lakásban hogy hűteni kell a levegőt? :) ÁÁÁÁÁ...itthon is zakatol meg az OOOO-ban is jó már a klíma... :omg: Ez valami más okból kell most... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Lehet, hogy a végét járja...meg kár hogy piros... :) friss műszaki, megkímélt szép állapot. Eddig nem láttam piros túrúst. Autóbeszámítás hmmm. Ha lenne valami öreg kotlám de már nincs meg a jó kis 2107esem. Pedig akkor lecsapnék rá simán ha ennyi az ára. Úgyis kell majd egy 28as váltó néköm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Ez valami más okból kell most... :omg: :o A LEs perverz vágyaidhoz mi? :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 ÁÁÁÁÁ...itthon is zakatol meg az OOOO-ban is jó már a klíma... :omg: Ez valami más okból kell most... :) B) na mi lesz a terv? kezdődik megint? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Drakula!Viszont ideje lenne kisit megbolondítani a vasat.......Nehogymá egy C20NE megszorongasson bázz..... :) Itt is minden most a rajton múlt kb.. Azért elárulnám, hogy az a C20NE A Corsa mindössze 690 kilós, így viszont nagyon jó eredmény, hogy még így is 5 századdal jobb voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Apaaaaaaaaaa kezdőőőőőőőőőődik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Apaaaaaaaaaa kezdőőőőőőőőőődik... :) 800LE, 1400NM......... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Lehet, hogy rossz a benyapumpája :) ja de akkor csak odaírták volna hogy xar, meg dugó kicsit elolvadt a melegben meg hasonlók. Vagy el akarják adni nagyon. pássz. Nem lesz sokáig fent az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Amúgy a terv nem nagy, csak kicsit javítunk a menetteljesítményeken... Megkapja ezt a Coolert, egy GT20-as turbót, 1.6 baron, katalizátor ki, EGR le...ja meg 502-es nagycsúcsok bele... Ennyi... Így lesz kb 180-190 LE, és 400-430 NM között... Most 135 paci és valahol 300 NM körül van... Gyárilag meg 110 LE és 230 NM... Na ez a projekt, de csak ráérősen...nem sietek...majd ahogy olcsón összejönnek a dolgok...cooler meg csúcsok már megvannak, már csak a turbó kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 ja de akkor csak odaírták volna hogy xar, meg dugó kicsit elolvadt a melegben meg hasonlók. Vagy el akarják adni nagyon. pássz. Nem lesz sokáig fent az tuti. Ezt már én is láttam a héten, ugyanis nézelödök, hogy mi legyen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Antiiiiiii annyit azért elmondhatnál hogy az ország melyik részére került a GSI? Csakhogy esetleg jöhet e velem szemben vagy mögöttem valamikor? Naaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Antiiiiiii annyit azért elmondhatnál hogy az ország melyik részére került a GSI? Csakhogy esetleg jöhet e velem szemben vagy mögöttem valamikor? Naaaaa Ezt tölem is megkérdezhetted volna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Amúgy a terv nem nagy, csak kicsit javítunk a menetteljesítményeken... Megkapja ezt a Coolert, egy GT20-as turbót, 1.6 baron, katalizátor ki, EGR le...ja meg 502-es nagycsúcsok bele... Ennyi... Így lesz kb 180-190 LE, és 400-430 NM között... Most 135 paci és valahol 300 NM körül van... Gyárilag meg 110 LE és 230 NM... Na ez a projekt, de csak ráérősen...nem sietek...majd ahogy olcsón összejönnek a dolgok...cooler meg csúcsok már megvannak, már csak a turbó kell... Antiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!Kezdőőőőőőőőőőőőőőőőőőődik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Ezt már én is láttam a héten, ugyanis nézelödök, hogy mi legyen... :) Mesélj csak......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Ezt már én is láttam a héten, ugyanis nézelödök, hogy mi legyen... :) na mi a fene köne egy ilyen? Tudod te is mennyi sz.vás van ezekkel néha. majd kérem belőle a váltót, f20 bele és front. Na így már lecsaphatnál rá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Dehogy kezdődik...folytatódik... :) Amúgy Persten vagyis Vecsésen maradt...de még egyenlőre egy ideig nem kell félni tőle...ugyanott áll, ahol eddig is állt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Dehogy kezdődik...folytatódik... B) Amúgy Persten vagyis Vecsésen maradt...de még egyenlőre egy ideig nem kell félni tőle...ugyanott áll, ahol eddig is állt... A motorteret már felveri a gaz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Mesélj csak......... na mi a fene köne egy ilyen? Tudod te is mennyi sz.vás van ezekkel néha. majd kérem belőle a váltót, f20 bele és front. Na így már lecsaphatnál rá B) Tulajdonképpen nem turbósat keresek, cak átnéztem Vectrából, Caliból és Astrából is a 108kW-nál erösebb példányokat és úgy találtam. De szerintem megint V2000 lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Tulajdonképpen nem turbósat keresek, cak átnéztem Vectrából, Caliból és Astrából is a 108kW-nál erösebb példányokat és úgy találtam. De szerintem megint V2000 lesz! :) De ugye nem rángatodmajd a kormányát?Hogy hol a határa...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Tulajdonképpen nem turbósat keresek, cak átnéztem Vectrából, Caliból és Astrából is a 108kW-nál erösebb példányokat és úgy találtam. De szerintem megint V2000 lesz! :) Lalialázót építesz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 De ugye nem rángatodmajd a kormányát?Hogy hol a határa...... Be kell csövezni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Tulajdonképpen nem turbósat keresek, cak átnéztem Vectrából, Caliból és Astrából is a 108kW-nál erösebb példányokat és úgy találtam. De szerintem megint V2000 lesz! B) csak azt a Sony magnót ne rakd bele :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Lalialázót építesz? B) Az azért kemény lenne...már ha egy Laliról beszélünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Tulajdonképpen nem turbósat keresek, cak átnéztem Vectrából, Caliból és Astrából is a 108kW-nál erösebb példányokat és úgy találtam. De szerintem megint V2000 lesz! :) Ehuneaegy...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts