PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Miért lett a 120000Ft-os motormosás? Mit tett a span? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Miért lett a 120000Ft-os motormosás? Mit tett a span? motort mosott :( 1-2 cucc odalett a cossijában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Uffffffffff Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 ....Tényleg! Ki mire használta eddig eme nemes anyagot? Ugyhallottam elég univerzális? Én vettem kettöt, de még meg se szagoltam :roll:.... Lényege az lenne, hogy eltávolítja a kisebb lerakodásokat, olajos kulimájszoakt és elég könnyen párolog. De pl. ha a fojtószelepházba befújsz fél flakonnal, akkor első körben beköpi a gyertyákat, de utánna beindul :( :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 jah mos' hogy említed cartárs evvel állapítottam meg kollegámank 1.8 16v asztmán, hogy falsot szív6 a vas és ez által úszta meg a kedvezményesen 50 ropis légtömegnyelőt.... már visszahozta árát párX :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.g.m Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hali! :( Gépsárkány látom készülőben. :( Remélem pöpec lessz a végén. 8) Motor marad a saját :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Egyelőre mint múltkor is mondtam jah, mert nagy úr a pénz, de amint megvan a dodó a projekt indul. De ez csak ősszel addig szeretnék legalább 3km et menni vele úgy, hogy nem 1ik műhelyből húzzuk át a másikba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 JÁCCÓSAUTÓ Szerintem :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Wolfi! Ez egész tetszetős darab... Érdemes lenne megnézni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 ne mán ez engem is érdekel. Ha jó akkor eladom a gsi-t és megveszem ezt. Meg kéne nézni.................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hülye... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Látszik,hogy még beteg vagyok. Neocitránnal etetem magam :( Beszélek itt zöldségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A Duenen is van egy "enyhén" lerongyoltC20XE darab, kicsit kiütötték alóla a futóművet meg legelni is volt ahogy elnézem, de gondolom, menthető lehet.Amúgy mivel még linkelni nem lehetett, ezért csak annyit sikerült megjegyeznem, hogy az 1625sz, hirdetés volt, és Sityu Zoltán az eladó. Talán ha lenne legalább 250e.-m ilyen galád célra............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 JÁCCÓSAUTÓ Szerintem :( :( :lol: te Pista nézz már át az elado autok -> elado kadettek topikba :D ez az auto volt a tema delután :D m.g.m forumtárs a tulaj ha jol követem az eseményeket 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.g.m Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Igy van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ha nem menne el egyben engem pár dolog majd érdekelne a mociból, de azért kár lenne érte megbontani... Miért adod el???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ha nem menne el egyben engem pár dolog majd érdekelne a mociból, de azért kár lenne érte megbontani... Miért adod el???? Üdv.: Atommanó az elado topikban papirproblémákrol volt vmi már kérdeztem hogy ez mit takar :( akár jöhet PÜ-be is ha nem akarod ide nyilvánosba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.g.m Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Tipe váltás miatt,de természetesen marad Opel,csak másikat építek. :( A jövő hétvégéig kivárok,bár most hétvégére jönnek megnézni,egy jópáran :lol: Esetleg nem megy el egybe akkor fájószívvel szétszedem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A jövő hétvégéig kivárok,bár most hétvégére jönnek megnézni,egy jópáran :( Esetleg nem megy el egybe akkor fájószívvel szétszedem. :( ne kapkodd el...ugye nem olyan surgos? vasárnapra énis bejelentkeztem :lol: illetve megbeszéltunk, hogy szombaton csörgök ha tudok menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ez a papírprobléma engem is érdekelne... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ami amatricát illeti, ez pl elég szépen van megcsinálva... Persze picit más szöveggel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na ez a szín bejön... Lehet hogy ilyesmi lesz... :wink: Maga a kocsi nagyon nem szép szvsz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 te Pista nézz már át az elado autok -> elado kadettek topikba :D ez az auto volt a tema delután :D m.g.m forumtárs a tulaj ha jol követem az eseményeket 8) Hát akkor qva jó gépe van!Valszeg a figyelmetlenségem eredménye, hogy nem tűnt fel. :oops: Amúgy TECCIK!!!!!!! :supz: :rock: :smt033 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts