B_Csaba Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 No meg,hogy egy beszerelésért nem fog sokkal legombolni.. van egy nekem szimpatikus szám a szemem elött.. háát meglássuk... B) Miért nem hoztad hozzánk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Miért nem hoztad hozzánk! B) Csak azért, mert úgy voltam, vagyok vele, hogy, hogyha magával a generátorral lenne valami, akkor már helyben vagyunk, és a szaki meg tudja csinálni.. Remélem nem lesz.. csak csere bere, és évekig hibamentes használat..(vagy amig el nem adom :)) De azért köszi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Ok!A tiédben tudom mi van mert már írtad ez meg annyiban különbözik hogy nagyobb turbó van rajta.Világos B) Más. Nem és nem tudok rájönni miért írja a comp az Abblendl.Rücklicht-ot. Írták páran hogy hátul vmi nem stimmel,pedig ott minden rendben.Világít minden akkor amikor kell. Az Abblendl. rövidítés az tuti az Abblendlicht-ből ered ami tompított fényszórót jelent. Nem lehet hogy a Rücklicht ebben az esetben nem hátsót vmit jelent hanem visszajelzést vagy ilyesmit? Szerintem az angel eyes kavar vmit mert az 1ik h4 es csati csak úgy szabadon van a motortérben.De a bekötési rajz így mutatta. :) Nekem a múltkor az első fényszóró kiégésekor is ezt írta ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Miért nem hoztad hozzánk! :) Én is ezt mondtam neki tegnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Szerintem is az lesz.. rakj rá egy izzót és kiderül :) Ha az üres csatiba beleteszek egy h4es izzót és felkapcsolom a tompítottat akkor az lámbában lévő izzók is és ez izzó is világít,de sajnos a comp. ilyenkor is írja hibát. B) Ha viszont lekötöm az angel-t és mind a két csatiba h4 kerül,nem írja! :) Elkurtam volna a bekötést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Ha az üres csatiba beleteszek egy h4es izzót és felkapcsolom a tompítottat akkor az lámbában lévő izzók is és ez izzó is világít,de sajnos a comp. ilyenkor is írja hibát. B) Ha viszont lekötöm az angel-t és mind a két csatiba h4 kerül,nem írja! :) Elkurtam volna a bekötést? Sztem nem. nem néztem meg a bekötést, de valszeg az lehet mint Petyának volt.. jah tééényleg?! nem xeon? Mert neki azzal volt baj.. Ugyanis más az ellenállás... Ha jól látom nem xenon... nem követtem le a bekötést, mert most sietek, de sztem akkor ott az ellenállásokkal lesz baj(az izzókéval) Mivel egy csatira megy, igy valszeg megbolondítja a bc-t.. ha hazajöttem esetleg megnézem jobban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Akkor is más az ellenállás, ha egy oldalra két izzót kötsz. Kössed át a lámpákat úgy, hogy oldalanként egy lámpát kötsz rá a csatikra, akkor elvileg kussolni folg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Sztem nem. nem néztem meg a bekötést, de valszeg az lehet mint Petyának volt.. jah tééényleg?! nem xeon? Mert neki azzal volt baj.. Ugyanis más az ellenállás... Ha jól látom nem xenon... nem követtem le a bekötést, mert most sietek, de sztem akkor ott az ellenállásokkal lesz baj(az izzókéval) Mivel egy csatira megy, igy valszeg megbolondítja a bc-t.. ha hazajöttem esetleg megnézem jobban.... Nem,nem xenon.Ok Laci ha tudod nézd majd meg!Köszönöm előre is! B) Akkor is más az ellenállás, ha egy oldalra két izzót kötsz. Kössed át a lámpákat úgy, hogy oldalanként egy lámpát kötsz rá a csatikra, akkor elvileg kussolni folg. Ne haragudj Demó de nem értem hogy mondod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Este hajógyári? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Este hajógyári? :) Én sajnos nem tudok menni.....Anti dolgozik,Dini is azt mondta hogy akkor ő sem jön.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Én sajnos nem tudok menni.....Anti dolgozik,Dini is azt mondta hogy akkor ő sem jön.... :) Én meg Balcsira mentem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Reggel 6kor én is indulok, esetleg valami trafi infó? :) Én meg Balcsira mentem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Reggel 6kor én is indulok, esetleg valami trafi infó? :) Tartsd be a szabályokat, akkor nem fog kelleni az infó! :omg: B) Nehogy úgy járj, mint egy ismerösöm az "1.2-es" A Corsájával, hogy 210-el talán lefotózták a pályán... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Na évszázadok óta először nem lesz kinnt a brigád...szép... Viszont, ma reggel hazafele a melóból miután 5 klimásnál voltam, és mind csak 1 két hét múlva tudta bevállalni a vasat eltökéltem magam... Attiéknál Bálinttal összereaktuk a klímát...hát nem volt egyszerű kibogozni, lebontani az elejét, aztán csere és vissza minden...majd két házzal arrébb van egy klímás bácsi...csak ajánlani tudom...nem tudom, hogy drága e vagy sem, de nagyon kedves volt az úr, és mindent elkövetett, hogy jó legyen a motyó...még át is jött megnézni, hogy hogy állunk Bálinttal... :) A végeredmény...5.5 fokos luftit fúj a klíma... Viszont megállapítottuk, hogy valami kart.védő biztos, hogy kelleni fog...mert ez most így 80.000-be fájt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Viszont megállapítottuk, hogy valami kart.védő biztos, hogy kelleni fog...mert ez most így 80.000-be fájt... Nembaj, vigasztaljon az, hogy a váltó 5000... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Nembaj, vigasztaljon az, hogy a váltó 5000... :omg: :o :) B) Ja meg szépen helyretettük a lököst...mondjuk ebben már biztos voltam amikor lekerült, hogy nem csak úgy vissza lesz rakva...igazából az összerakás fele ideje ezzel ment el...aki ismeri Bálintot ezen már meg sem lepődik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Őőőő.. mi is törpént Anti bácsi? Mi lehet kinézünk szigetre Petyával, bár kicsit fáradt vok.. G-astra generátort megszoptuk. nem jó a tárcsa. Sonique: :leborulós smilie: Igazad volt.. nem kicsit.. egyik 5vagy 6 bordás, másik meg 1el kevesebb Tengelyük átmérője ok, csak épp a menetes illetve sima rész aránya nem.. Igy az F-tárcsája nem megy át.. Hétfőn megkérdezi a szaki, van-e ehez a generátorhoz F-astrás tárcsa.. ha van, és nem fogok padlót az árától, az megy bele.. ha nincs.. Egyébként valszeg a 3fázisból az egyik ment a menybe..(diódák)...szal tölt tölt.. kérdés meddig birja.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Egyébként valszeg a 3fázisból az egyik ment a menybe..(diódák)...szal tölt tölt.. kérdés meddig birja.. :) Akkor cseréljetek csak diódahidat, általában nem szokott olyan drága lenni, Havernak az 1.7DT-be nem volt 10e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Akkor cseréljetek csak diódahidat, általában nem szokott olyan drága lenni, Havernak az 1.7DT-be nem volt 10e. nekem a diódahíd+feszszab nem volt 10... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 16ezer :) 100Amperes generátor... Hajógyári: tömve volt emberekkel,meg kocsikkal is.. igaz, elég lapos eresztés.. meg fejetlenség.. leparkolni is művészet volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 ....Hajógyári: tömve volt emberekkel,meg kocsikkal is.. igaz, elég lapos eresztés.. meg fejetlenség.. leparkolni is művészet volt.... Drága volt a jegy ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Egy Ilyennel (csak szürke volt) versenyeztem tegnap a hajógyárin, csak elinduláskor kaptam ki tulajdon képen, 185x14-es noname "valami tescos" (így vettem) gumiijaimmal szinte semmit nem tudtam indulni, de amit rám tett induláskor azt az egy autót csak azt birta megtartani, de 3.-ban így is éreztem hogy be tudnám fogni. Szóval jól megy a vas, pedig full gyári minden része, még csak egy direkt szűrő sincs rajta. :) Kipróbáltam a kipörgésgátlót is, fuu nem gondoltam hogy majdnem lefejelem a műszerfalat úgy befullad :S de kikellett próbálnom, pedig mondtátok hogy azzal ez lesz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 16ezer :) 100Amperes generátor... Nekem is 100-as van, igaz mint írtam, nem delphi, hanem delco. Mikor lesz így a javítás neked? Mert ha gondolod, megkérdezem az itteni bevált helyen, hogy mibe lenne, és max. posta, ha más nem. :omg: Egy Ilyennel (csak szürke volt) versenyeztem tegnap a hajógyárin, csak elinduláskor kaptam ki tulajdon képen, 185x14-es noname "valami tescos" (így vettem) gumiijaimmal szinte semmit nem tudtam indulni, de amit rám tett induláskor azt az egy autót csak azt birta megtartani, de 3.-ban így is éreztem hogy be tudnám fogni. Szóval jól megy a vas, pedig full gyári minden része, még csak egy direkt szűrő sincs rajta. :) Kipróbáltam a kipörgésgátlót is, fuu nem gondoltam hogy majdnem lefejelem a műszerfalat úgy befullad :S de kikellett próbálnom, pedig mondtátok hogy azzal ez lesz. B) Szerintem a direktet ne bánd, hogy nincs. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Én ugyan nem voltam kinnt...de a hírek terjednek... Azt a tájpert mindenki elverte...szóval azért: Gyakorlolni, gyakorolni, gyakorolni... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Én ugyan nem voltam kinnt...de a hírek terjednek... Azt a tájpert mindenki elverte...szóval azért: Gyakorlolni, gyakorolni, gyakorolni... :) B) Hogy érted hogy mindenki? Minden széria GSI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts