mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Huhh... überbrutál gépsárkány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Másfél baron mérték??? Nagyon kiru...nem hiába teker az még 4-ben is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ja, estére lesz róla egy cikk is a neten, kíváncsi leszek a diagrammjára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Másfél baron mérték??? Nagyon kiru...nem hiába teker az még 4-ben is... :) yahh 1,5 ön Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 kemény....és milyen váltóval tud menni? mert anno megevett az autó párat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 És megcsúszott a padon! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ja, estére lesz róla egy cikk is a neten, kíváncsi leszek a diagrammjára. :) és mi az oldal cime ? mert én nem tom ...mondta ember hogy felrakja a weboldalára de hogy annak mi a cime Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 persze hogy megcsuszott fémgörgös a pad .. ki kell menni budakalászra az 750le ig mér és betongörgök vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 kemény....és milyen váltóval tud menni? mert anno megevett az autó párat :) F28-al megy most. Ezen az oldalon lesz a cikk: http://www.classiccar.hu/dynopage/index.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Csak 4700-as fordulatig tudtak mérni, ott volt 500 ló, a max. teljesítmény meg olyan 7500 nál lehet... :) Na ez a nem mindegy. És még azt hitte, hogy 400-420 lovas a gépe! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Csak 4700-as fordulatig tudtak mérni, ott volt 500 ló, a max. teljesítmény meg olyan 7500 nál lehet... :) Na ez a nem mindegy. És még azt hitte, hogy 400-420 lovas a gépe! B) végig tudtak mérni csak itt csuszott el .. igy ezt is be kellet kalkulálni az 500Le-t meg tudtak mérni csak a NM -t nem de tök mind1 most mar tudom mit bir az én motorom is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 És még azt hitte, hogy 400-420 lovas a gépe! :) keréken még lehet annyi B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 ezt az oldalt tudtam régen de altalában mindt most is File not Found mas nem jön be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Sonique! Lehet vmit tudni hogy milyen technika van a Vectrában?Vagy nem annyira publikus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Sonique! Lehet vmit tudni hogy milyen technika van a Vectrában?Vagy nem annyira publikus? lehet persze mivel Én és a lali raktuk össze és nekem is ilyen motorom van csak még kisebb gyari turboval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Este Alberten kivűl van kedve valakinek osztani az észt, esetleg gyakorlati segitséget is nyújtani egy generátor cserében? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Az félre van rakva neked... meg a Dininek a rács... Az xe kábelek passz hogy milyenek...odaadom ajcsiba... Levelem megkaptad? Kűggyem a szlszt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Meg kaptam igen...szlaszám jöhet, bár még odébb van a lóvé... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Meg kaptam igen...szlaszám jöhet, bár még odébb van a lóvé... :) Oks.Kűdöm PÜ.ben...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Este Alberten kivűl van kedve valakinek osztani az észt, esetleg gyakorlati segitséget is nyújtani egy generátor cserében? :) Izé elnézést mégegyszer.. Kb 3 másodpercetek van megvenni ha nem akarjátok hogy valaki megvegye előletek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 lehet persze mivel Én és a lali raktuk össze és nekem is ilyen motorom van csak még kisebb gyari turboval :) Ok!A tiédben tudom mi van mert már írtad ez meg annyiban különbözik hogy nagyobb turbó van rajta.Világos :) Más. Nem és nem tudok rájönni miért írja a comp az Abblendl.Rücklicht-ot. Írták páran hogy hátul vmi nem stimmel,pedig ott minden rendben.Világít minden akkor amikor kell. Az Abblendl. rövidítés az tuti az Abblendlicht-ből ered ami tompított fényszórót jelent. Nem lehet hogy a Rücklicht ebben az esetben nem hátsót vmit jelent hanem visszajelzést vagy ilyesmit? Szerintem az angel eyes kavar vmit mert az 1ik h4 es csati csak úgy szabadon van a motortérben.De a bekötési rajz így mutatta. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Én továbbra is csak azt tudom mondani hogy nálam mikor "abblendruklikt" vót akkor a rendszámtábla világítás haldoklott... Ok!A tiédben tudom mi van mert már írtad ez meg annyiban különbözik hogy nagyobb turbó van rajta.Világos B) Más. Nem és nem tudok rájönni miért írja a comp az Abblendl.Rücklicht-ot. Írták páran hogy hátul vmi nem stimmel,pedig ott minden rendben.Világít minden akkor amikor kell. Az Abblendl. rövidítés az tuti az Abblendlicht-ből ered ami tompított fényszórót jelent. Nem lehet hogy a Rücklicht ebben az esetben nem hátsót vmit jelent hanem visszajelzést vagy ilyesmit? Szerintem az angel eyes kavar vmit mert az 1ik h4 es csati csak úgy szabadon van a motortérben.De a bekötési rajz így mutatta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Ok!A tiédben tudom mi van mert már írtad ez meg annyiban különbözik hogy nagyobb turbó van rajta.Világos :) Más. Nem és nem tudok rájönni miért írja a comp az Abblendl.Rücklicht-ot. Írták páran hogy hátul vmi nem stimmel,pedig ott minden rendben.Világít minden akkor amikor kell. Az Abblendl. rövidítés az tuti az Abblendlicht-ből ered ami tompított fényszórót jelent. Nem lehet hogy a Rücklicht ebben az esetben nem hátsót vmit jelent hanem visszajelzést vagy ilyesmit? Szerintem az angel eyes kavar vmit mert az 1ik h4 es csati csak úgy szabadon van a motortérben.De a bekötési rajz így mutatta. B) Ha az egyik szabadon van, akkor szerintem amiatt lesz. De amikor én raktam be Havernál egyet, akkor lámpánként kötöttünk 1 csatit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Izé elnézést mégegyszer.. Nem gáz.. amúgy se úgy nézett ki, hogy bárki is akar szerelni.. egyedül meg..sötétben.. áá.. nekem se 'vót kedvem... Meg kicsit elvették a kedvem is B) Viszont ma voltam a szakinál.. nemsokára megyek vissza, és kicseréljük.. remélem jó lesz a kis mocsok genyerátor.. No meg,hogy egy beszerelésért nem fog sokkal legombolni.. van egy nekem szimpatikus szám a szemem elött.. háát meglássuk... :) Ha az egyik szabadon van, akkor szerintem amiatt lesz. De amikor én raktam be Havernál egyet, akkor lámpánként kötöttünk 1 csatit... :) Szerintem is az lesz.. rakj rá egy izzót és kiderül :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Itt a bekötési rajz:klikk Balról a második kanóc csatlakozik a gyári h4es csatihoz semmi több.A mellette levő meg a helyzetjelzőé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts