B_Csaba Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Na, mivan a GSi szekcióval? B) Mindenki szerel vagy csak vacsizik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Pedig jól néz ki a 9X16...csak meg kell nézni Dini heggesztett ótóóját is hogy feldobja...vagy Zimáét is.. B) Nana már gittelve is van,hétvégén fényezik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Nana már gittelve is van,hétvégén fényezik. :) Pé GSI-je már kész, a héten rakjuk bele a motort. Ha minden össze lesz rakva, akkor gondolom majd jönnek képek is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Pé GSI-je már kész, a héten rakjuk bele a motort. Ha minden össze lesz rakva, akkor gondolom majd jönnek képek is. :) Na az már jó lenne ha képet is rakna fel.Az enyém meg csak javítva lesz a telifény csak jövőre esedékes sztm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Bocs Redi de ezt meg kellett hogy osszam veled/veletek B) Venti relé ügyben senkinek semmi ötlete? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Melyik részén szoktatok találkozni a lurdy parkolónak? Nehogy ne találjak oda :):D: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 ....Venti relé ügyben senkinek semmi ötlete? :).... Ha feltétlenül ragaszkodsz valami válaszhoz, akkor én beírhatok valami baromságot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Melyik részén szoktatok találkozni a lurdy parkolónak? Nehogy ne találjak oda :):D: Külső parkoló, Mester utca felőli hátsó sarka. Sok Opel lesz már ott 19:30-tól. Esőnap (ha zuhog) mélygarázs, kijáratnál jobbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 http://www.picupine.com/pics/989-2790.jpg Bocs Redi de ezt meg kellett hogy osszam veled/veletek :omg: Venti relé ügyben senkinek semmi ötlete? :) Én is tegyek fel képet??? :) Passz...ez amolyan Futó Gabis kérdés... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Külső parkoló, Mester utca felőli hátsó sarka. Sok Opel lesz már ott 19:30-tól. Esőnap (ha zuhog) mélygarázs, kijáratnál jobbra. Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Na muti ! De a GSI - ét :) (R.I.P) nem ér ám a gázolaj falóval dicsekedni ;) Én Redi ellen küzdök a lehetetlenért azért mutattam :omg: Gabi akkor valami okosat ha mondanál esetleg?! Piiiiista Te meg akkor légyszives mondd a te 'verziod' ! Jókedvre derülés gyanánt :o Bár hülyeséget azt én is tudok gyártani :D Én is tegyek fel képet??? B) Passz...ez amolyan Futó Gabis kérdés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Melyik részén szoktatok találkozni a lurdy parkolónak? Nehogy ne találjak oda :):D: Lehetettlen eltéveszteni......Elég sok opel szokott lenni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Venti relé ügyben senkinek semmi ötlete? :) Elővettem a kezelésit,de abban sajna nincs benne.. csak hogy melyik bizti az..(utsó 30as) De ha kiszedegeted a reléket, nem hinném, hogy baj legyen.. persze ne járó kocsinál.. :omg: Viszont ránéztem a rajzra, azon nem is látok relét..(igy csináld kapcsolási) ugyanakkor én is szoktam hallani,hogy kattan valami.. most kicsit elbizonytalanodtam hogy hogy is van ez?! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Melyik részén szoktatok találkozni a lurdy parkolónak? Nehogy ne találjak oda B):D: Kreativitásom határtalan ilyen későn.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Passz...ez amolyan Futó Gabis kérdés... :) Nos, a gyári légkondi nélküli gsi-ben simán hőkapcsoló és motor van fixbe kötve (F15 biztosíztékon). Viszont a gyári légkondisoknál meg van rendesen variálva a kör. Ott F14, F15 és F21 bizti is van, valamint a K60, K26, K51, K52, K67 reléktől függ a venti működése. Közvetlenül a K67 kapcsolja, a többi viszont a légkondi hűtőjével variálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Nos, a gyári légkondi nélküli gsi-ben simán hőkapcsoló és motor van fixbe kötve (F15 biztosíztékon). Viszont a gyári légkondisoknál meg van rendesen variálva a kör. Ott F14, F15 és F21 bizti is van, valamint a K60, K26, K51, K52, K67 reléktől függ a venti működése. Közvetlenül a K67 kapcsolja, a többi viszont a légkondi hűtőjével variálja. Erről gondolom van rajzod.. nekem nem biztos.. át tudnád nekem valahogy küldeni? Érdekelne... Mert amikor megy a klima, érzem,hogy a vizhőtől függetlenül is variállja a kapcsolást(persze azt is nézheti valahogy) Meg ami fura volt..ha jól emlékszem, hogy olyan mintha sorba lenne kötve nálam a két venti.. sima hűtő,+klima... Ha jól rémlik azért, mert ha lehúztam a sima hűtőról a táp ventit, leállt a klimáé is.. de lehet más az oka.. Majd jól megnézem a rajzon.. ha átküdőőőd.. itteni mail él... pl :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 fényposta ment hotmailre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 http://laci4.uw.hu/kepek/lurdi.gif Kreativitásom határtalan ilyen későn.. B) THX :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nem mondom hogy értettem valamit is de azért köszönöm Gabi és neked is Laci4 ! Megyek akkor és szétbarmolom a reléket. Uff! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nem mondom hogy értettem valamit is de azért köszönöm Gabi és neked is Laci4 ! Megyek akkor és szétbarmolom a reléket. Valószínűleg van belőlük a motortérben is fekete dobozban, nem csak a lábadnál levő táblán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Valószínűleg van belőlük a motortérben is fekete dobozban, nem csak a lábadnál levő táblán. :) Jaja.. fényképet is alkotott róla B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Üdv, Megpróbáltam tegnapelőtt végigolvasni mindent de nem sikerült. Ma folytattam de egy rész kimaradt. Azért látom elment a lexebb GSi a klubból :) Most tépett el MuhaCsabi itt a cég előtt nemlassan. Este mekk Lurdyba kicsit aztán holnap Balcsi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ige' ige' alkottam :) Ahogy Laci4 is mondja, gyanus is nekem hogy a fele üres meg ugye az szakadt sárga bizti is... ... kiszedtem a reléket hát amire számítottam az lett... semmit nem tudtam megállapítani és a bűvös K67-est sem találtam ... csak mérföld hosszú GM számokat... a relék darabja olyan 2500 től 7-8e ft ig terjed kb... húzos ám. Jaja.. fényképet is alkotott róla B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Minden relén a 85 és 86 láb a behúzó tekercsé. Vedd ki őket egyenként, és kösd az akkura! Ha csak simán kattan, akkor maga a behúzó része jó... ha tudsz mérni esetleg a kapcsoló körön ohm mérővel, akkor a kontaktusok hibáját is ki lehet zárni (pár ohm lehet csak az ellenállása a zárt körnek, ha több, akkor valszeg meg van égve a kontaktus). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 hali aki ismeri ... lali bordo vectra most volt padon .. nem tudtak pontosan lemérni a teljesitményt ami biztos min 500LE és ~600NM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts