warwolf Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hát ennyi volt a GSI Turbó....elkelt... Ennyire motiváló lett volna az akciós ár? :rolleyes: Amúgy feladtam amit beszéltünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 A helyzethez képest jó áron vitték el...szép kerek szám... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Jaja :rolleyes: Nekem van ilyen burkolat. Akkor valami árajánlatot nyomj légyszi priviben! kéne a középső burkolat a baloldali ahol a világításkapcsoló van, és a két ajtónál ahol a kishangszórók vannak az a háromszög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 A helyzethez képest jó áron vitték el...szép kerek szám... :rolleyes: 899989Ft...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hát ennyi volt a GSI Turbó....elkelt... Amennyi bosszúságot szerzett, annyi élményt is okozott... Nem bántam meg, hogy így alakult, de azért sajnálom, hogy nincs nálam többé... Pár kép, és 1 perces néma csend... <_< http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/10.jpg http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/15.jpg És nem ér bele...legyen ez a végszó... :rolleyes: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/5.jpg Képpel nem idézünk! Anti Nagyon szép "volt" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Srácok kinek csinált a (kaszkadőr) barátom K-roy-on keresztül speer difit a GSI-be, nem tudjátok véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ennyire nem kellene szétszedned azt a kocsit :rolleyes: <_< Nem is akarom (egyelőre) csak érdeklődöm! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Nem tudom előre, de hívj bátran és megoldjuk!! oki. olyan megírt időtájt csörgök. Holnap este autósmozi Ismét! http://www.radio.hu/read/227628 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 mekkora a legnagyobb col, ET, és gumi méret amihez még nem kell szélesíteni a sárvédőket? (mondjuk egy 40 mm-s ültetésnél ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Srácok kinek csinált a (kaszkadőr) barátom K-roy-on keresztül speer difit a GSI-be, nem tudjátok véletlenül? K-roy = Cosworth-os Hlinka Karesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 oki, holnap csörgök. én olyan 3-4 fele leszek pesten. debrecenben van délelőtt dolgom :rolleyes: neked akkor jó? hmm... kár, hogy pont holnap délelőtt programom van, amúgy érdekelt volna, hogy ki, és milyen ügyben jár felénk. <_< Anti! Hát most inkább meg sem szólalok... pont most jött be(kopp-kopp-kopp, még nincs papíron), amit eddig vártam/vártunk... Ennyi pénzért lehet nagyon gondolkoztam volna. Lekéstem. Talán jobb is így. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 hmm... kár, hogy pont holnap délelőtt programom van, amúgy érdekelt volna, hogy ki, és milyen ügyben jár felénk. <_< Anti! Hát most inkább meg sem szólalok... pont most jött be(kopp-kopp-kopp, még nincs papíron), amit eddig vártam/vártunk... Ennyi pénzért lehet nagyon gondolkoztam volna. Lekéstem. Talán jobb is így. ;) Nem adtam volna el egy 3 gyerekes apának...fel kell nevelni azokat a lurkókat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Nem adtam volna el egy 3 gyerekes apának...fel kell nevelni azokat a lurkókat... :rolleyes: Hát, mondjuk ebben igazad van! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Oké, vagy az unixba, ha valakinek van kedve holnap jönni szerelni, vagy csak eltölteni az időt, és közben némi eszmecsere ;) velem az szóljon :D Laci4? te már tudod hová kell jönni <_< Unixban is lehet venni kinyomócsapágyat, ha olcsóbb, mint máshol. De onnan is csak a Sachsot és az SKF-et ajánlom. De ami a legfontosabb, nehogy nekikezdjél holnap mindenféle speciális szerszám nélkül a kinyomócsapágycserének! :rolleyes: Úgyis elég hamar feladnád. Kell hozzá pár olyan szerszám, ami még sok szerelönek sincs. Szerintem keress egy szerelöt, aki már látott és csinált ilyent váltóleszedés nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 nembiztos hogy jó topikba írok, de szükségem lenne egy kis segítségre c20xe,93' dis . : Ha sebességbe raktam és nyomom a gázt 'valami' 'valahol' csörög a motornál. Amit észrevettem, hogy 1.-5.sebességben csinálja, fordulatszám tartománytól függetlenül viszont ha üresben adok neki gázt akkor nem csörög. Váltóra gyanakszom,de nem vagyok benne biztos. van egy másik szál mégpedig az hogy 95ös benya van a gépben és sokan azt javasolták h 98ast tegyek bele, akkor nem csörög. ezt majd köv tanknál kipróbálom. Addig viszont érdekelne h valaki találkozott e hasonlóval? Ha akkor csinálja csak, amikor állsz a kupplungon, akkor kinyomócsapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Szerintem keress egy szerelöt, aki már látott és csinált ilyent váltóleszedés nélkül. Pl. Patyi Laci... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Így van, ti adjatok inkább tanácsot szerelökröl, mert nem hiszem, hogy akárki is lehozná nekem megcsináltatni az ilyen apróságokat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 mekkora a legnagyobb col, ET, és gumi méret amihez még nem kell szélesíteni a sárvédőket? (mondjuk egy 40 mm-s ültetésnél ) viszonyításnak jó lehet az enyém....ugyan vissza van peremezve de igy nem parázok attól, hogy beleér gumi: 215/45R16 felni: 7,5" széles ET37 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Így van, ti adjatok inkább tanácsot szerelökröl, mert nem hiszem, hogy akárki is lehozná nekem megcsináltatni az ilyen apróságokat. :D és komplett autoval foglalkozol? :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 és komplett autoval foglalkozol? :rolleyes: <_< ;) Bont...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ha akkor csinálja csak, amikor állsz a kupplungon, akkor kinyomócsapágy. benyomott kuplungnál nem csinálja, sem üresben. csak sebességben csörög/kopog a drága :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Bont...<_< Annyira azért még nemgáz a helyzet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 benyomott kuplungnál nem csinálja, sem üresben. csak sebességben csörög/kopog a drága :rolleyes: Akkor ott a váltó körül lesz probléma. Ha nem akarsz sokat szívni, akkor keress egy másik F20-at, általában 20-22e körül már lehet találni, ha szerencséd van olcsóbban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 és komplett autoval foglalkozol? :rolleyes: <_< ;) Miröl lenne szó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Annyira azért még nemgáz a helyzet ;) Ja. Az enyém is csak felületi pörsenés volt... :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts