Sonique Elküldve Július9, 2007 Elküldve Július9, 2007 Atommanó írta: már semennyin... :rolleyes: MIÉRT ? már az oooo is baszart a turbo ? <_<
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Szerintem az a piros VTI nem tud 6seces gyorsulást 100-ra mert egy turbós megy 6.4-et 1.6vti turbó
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Sajnos le van festve a műszerfalam egy része szürkére, és szeretném visszavarázsolni feketére, de egyszerűen nem tudtam leszedni a műszerfal ezen részét hiába kiszedtem minden csavart :rolleyes: Valaki árulja már el a fogásokat!
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Mesélj honnan szedtél ki csavarokat, mennyit...és megaszondjuk, hogy honnan szedjél még... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Piiiiftán!!! Nálad hogy áll a projekt??? Van már valami???
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Atommanó írta: Mesélj honnan szedtél ki csavarokat, mennyit...és megaszondjuk, hogy honnan szedjél még... :rolleyes: Oké, szóval van a középső rész ott van alul 2 csavar a sarkában és van egy a kormány tövében, és van a kijelzőnél 4 , máshol is van még? a tekerőket nem kell leszedni ugye mert azon átjön a burkolat.
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Asszem a tekerőket pedig le kell venni. De már én felejtettem, majd valami friss élményes, rutinos kolléga megaszondja. :rolleyes:
warwolf Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 B_Csaba írta: Oké, szóval van a középső rész ott van alul 2 csavar a sarkában és van egy a kormány tövében, és van a kijelzőnél 4 , máshol is van még? a tekerőket nem kell leszedni ugye mert azon átjön a burkolat. A tekerőket is le kell, mert nem jön át a burkolat.A 2 szélsőt le kell húzni, a középsőt pedig csak kintebb, aztán jobbról oldalról betolni pl. a magnó kihúzót, aztán az is lejön.Miután ez megvan, már csak a középső 2 szellőzőt kell kipattintani, és ott talűlsz alatta még 2 csavart.Ha azok is kint vannak, akkor már csak a közp.kijelzőt kell kiszedni, és ha az alatt is kiszedted a 2 csavart, akkor elvileg kijön........
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Anti! Elkelt a turbó, hogy nincs fent a CS-on? Meg mintha a felniket sem látnám...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 mackosajt írta: Anti! Elkelt a turbó, hogy nincs fent a CS-on? Meg mintha a felniket sem látnám... Hihi... Belehúztam a businessbe... :rolleyes:
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Atommanó írta: Hihi... Belehúztam a businessbe... <_< akkor ez most egy határozott igen? :rolleyes:
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Az árát még nem kaptam meg...elvileg ma este...addig nem nagyon akarok erről cseverészni...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Értem. Hát, mindenesetre (kopp-kopp-kopp) Gratula, bár igazából nem ez a legjobb kifejezés ennyi hónap, és ekkora akciós leárazás után. :rolleyes: <_<
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Ez van...így alakult...lassan legalább összeáll a GSI verő TDI... :rolleyes:
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Corsawolf írta: A tekerőket is le kell, mert nem jön át a burkolat.A 2 szélsőt le kell húzni, a középsőt pedig csak kintebb, aztán jobbról oldalról betolni pl. a magnó kihúzót, aztán az is lejön.Miután ez megvan, már csak a középső 2 szellőzőt kell kipattintani, és ott talűlsz alatta még 2 csavart.Ha azok is kint vannak, akkor már csak a közp.kijelzőt kell kiszedni, és ha az alatt is kiszedted a 2 csavart, akkor elvileg kijön........ Köszi szépen, megyek és meg is nézem. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Sonique írta: MIÉRT ? már az oooo is baszart a turbo ? ;) Még nem...de ami késik remélem nem múlik...mert akkor mehet fel a GT20... :rolleyes: <_<
Tom Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 B_Csaba írta: Még nem tesztelgettem a rajtot honnan jobb, de ti kipörgésgátlóval vagy nélküle rajtoltok? A GSi-ben a kipörgésgátló egy átok, mert a folytószelepháznál szabályoz, nem pedig a kereket fékezi, így állandóan befullad.
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Sajnos nem akarja az igazságot, a középső résznek a sarka benyúlik a műszerfal alá, és ahogy nézem ott is van a sarkában egy csavar, de akkor lekell szednem a kormányt is hozzá? Mert nagyon nem férek hozzá másképp. :rolleyes:
Tom Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 B_Csaba írta: Szerintem az a piros VTI nem tud 6seces gyorsulást 100-ra mert egy turbós megy 6.4-et 1.6vti turbó Hát akkor már látod, hogy milyen nehéz is itt gyűjteni a másodperceket. Én egyébként a mostaninál jóval gyengébb konfiggal mentem 9.3-at 200 méteren, ez a turbós vti meg 9.8-at tud ugyan ezen a távon. Mégis 200 méter végére csak 1-2 autót adok a pirosnak.
Tom Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Atommanó írta: Ez van...így alakult...lassan legalább összeáll a GSI verő TDI... <_< No comment... :rolleyes:
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 B_Csaba írta: Sajnos nem akarja az igazságot, a középső résznek a sarka benyúlik a műszerfal alá, és ahogy nézem ott is van a sarkában egy csavar, de akkor lekell szednem a kormányt is hozzá? Mert nagyon nem férek hozzá másképp. :rolleyes: elég csak a kapcsolók burkolatát leszedni. 3 csavar alul + 2 a kormány mögötti részen közvetlen. Azokat a kormány elforgatásával ki tudod venni. Nem kell levenni a kormányt. Aztán ahhoz is hozzáférsz, amihez most még nem. <_<
Gelko Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Atommanó írta: Még nem...de ami késik remélem nem múlik...mert akkor mehet fel a GT20... :rolleyes: <_< lehet h egy klíma hasznosabb lenne ;)
Recommended Posts