Sonique Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 már semennyin... :rolleyes: MIÉRT ? már az oooo is baszart a turbo ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Szerintem az a piros VTI nem tud 6seces gyorsulást 100-ra mert egy turbós megy 6.4-et 1.6vti turbó Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Sajnos le van festve a műszerfalam egy része szürkére, és szeretném visszavarázsolni feketére, de egyszerűen nem tudtam leszedni a műszerfal ezen részét hiába kiszedtem minden csavart :rolleyes: Valaki árulja már el a fogásokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Mesélj honnan szedtél ki csavarokat, mennyit...és megaszondjuk, hogy honnan szedjél még... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Piiiiftán!!! Nálad hogy áll a projekt??? Van már valami??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Mesélj honnan szedtél ki csavarokat, mennyit...és megaszondjuk, hogy honnan szedjél még... :rolleyes: Oké, szóval van a középső rész ott van alul 2 csavar a sarkában és van egy a kormány tövében, és van a kijelzőnél 4 , máshol is van még? a tekerőket nem kell leszedni ugye mert azon átjön a burkolat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Asszem a tekerőket pedig le kell venni. De már én felejtettem, majd valami friss élményes, rutinos kolléga megaszondja. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Oké, szóval van a középső rész ott van alul 2 csavar a sarkában és van egy a kormány tövében, és van a kijelzőnél 4 , máshol is van még? a tekerőket nem kell leszedni ugye mert azon átjön a burkolat. A tekerőket is le kell, mert nem jön át a burkolat.A 2 szélsőt le kell húzni, a középsőt pedig csak kintebb, aztán jobbról oldalról betolni pl. a magnó kihúzót, aztán az is lejön.Miután ez megvan, már csak a középső 2 szellőzőt kell kipattintani, és ott talűlsz alatta még 2 csavart.Ha azok is kint vannak, akkor már csak a közp.kijelzőt kell kiszedni, és ha az alatt is kiszedted a 2 csavart, akkor elvileg kijön........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ennyi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Anti! Elkelt a turbó, hogy nincs fent a CS-on? Meg mintha a felniket sem látnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Anti! Elkelt a turbó, hogy nincs fent a CS-on? Meg mintha a felniket sem látnám... Hihi... Belehúztam a businessbe... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hihi... Belehúztam a businessbe... <_< akkor ez most egy határozott igen? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Az árát még nem kaptam meg...elvileg ma este...addig nem nagyon akarok erről cseverészni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Értem. Hát, mindenesetre (kopp-kopp-kopp) Gratula, bár igazából nem ez a legjobb kifejezés ennyi hónap, és ekkora akciós leárazás után. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ez van...így alakult...lassan legalább összeáll a GSI verő TDI... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Lassan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 A tekerőket is le kell, mert nem jön át a burkolat.A 2 szélsőt le kell húzni, a középsőt pedig csak kintebb, aztán jobbról oldalról betolni pl. a magnó kihúzót, aztán az is lejön.Miután ez megvan, már csak a középső 2 szellőzőt kell kipattintani, és ott talűlsz alatta még 2 csavart.Ha azok is kint vannak, akkor már csak a közp.kijelzőt kell kiszedni, és ha az alatt is kiszedted a 2 csavart, akkor elvileg kijön........ Köszi szépen, megyek és meg is nézem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 MIÉRT ? már az oooo is baszart a turbo ? ;) Még nem...de ami késik remélem nem múlik...mert akkor mehet fel a GT20... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Még nem tesztelgettem a rajtot honnan jobb, de ti kipörgésgátlóval vagy nélküle rajtoltok? A GSi-ben a kipörgésgátló egy átok, mert a folytószelepháznál szabályoz, nem pedig a kereket fékezi, így állandóan befullad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Sajnos nem akarja az igazságot, a középső résznek a sarka benyúlik a műszerfal alá, és ahogy nézem ott is van a sarkában egy csavar, de akkor lekell szednem a kormányt is hozzá? Mert nagyon nem férek hozzá másképp. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Szerintem az a piros VTI nem tud 6seces gyorsulást 100-ra mert egy turbós megy 6.4-et 1.6vti turbó Hát akkor már látod, hogy milyen nehéz is itt gyűjteni a másodperceket. Én egyébként a mostaninál jóval gyengébb konfiggal mentem 9.3-at 200 méteren, ez a turbós vti meg 9.8-at tud ugyan ezen a távon. Mégis 200 méter végére csak 1-2 autót adok a pirosnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ez van...így alakult...lassan legalább összeáll a GSI verő TDI... <_< No comment... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Sajnos nem akarja az igazságot, a középső résznek a sarka benyúlik a műszerfal alá, és ahogy nézem ott is van a sarkában egy csavar, de akkor lekell szednem a kormányt is hozzá? Mert nagyon nem férek hozzá másképp. :rolleyes: elég csak a kapcsolók burkolatát leszedni. 3 csavar alul + 2 a kormány mögötti részen közvetlen. Azokat a kormány elforgatásával ki tudod venni. Nem kell levenni a kormányt. Aztán ahhoz is hozzáférsz, amihez most még nem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Még nem...de ami késik remélem nem múlik...mert akkor mehet fel a GT20... :rolleyes: <_< lehet h egy klíma hasznosabb lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Azt is intézem...Teeeeeeee.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts