mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 igazad van ne feszegessük a témát :( Elég gyengén nyomod mostanában :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Piista te ezt honnan érzed.... Ejnye fiúk...azért talán még van kiút... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Anti mielött lecseszel holnap megkérdem a matrinyát, csak ma nem leszek @home..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Mit mielőtt...még nem kérdezted meg???? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 hpgy te nem tudsz aludni báááááz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Mindjárt megyek a Csergőbe, aztán meg a Patyihoz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 inkább dolgozni mennyél :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Tegnap este óta azt csinálom... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 kemény melóhely! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ne is mondd... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hát ez :shock: http://trader.hu/ClipboardH.tmpl?cart=1113...o&action=ShowIt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hát ez :shock: http://trader.hu/ClipboardH.tmpl?cart=1113...o&action=ShowIt Vajh' mennyire kicsi az a karosszériahiba? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 mint egy fél padlólemez kb :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 499e Ft ?! Ejjj nem semmi........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 499e Ft ?! Ejjj nem semmi........ csak az a nem semmi, hogyha a rohadó gsiket árulják 8-9 kiló körül, akkor evvel mekora necc lehet :roll: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 csak az a nem semmi, hogyha a rohadó gsiket árulják 8-9 kiló körül, akkor evvel mekora necc lehet :roll: :idea: Mit számit aki fan az ugy is megveszi és rendbe teszi ugy 400-ezerből azért már valhogy kinézne nem? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 hááát nem tom nekem zenével együtt több mint 8 kiló van most az autóban és fing se láccik belőle.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 hááát nem tom nekem zenével együtt több mint 8 kiló van most az autóban és fing se láccik belőle.... Nem a külső számit tudod :( , az autoknál igaz ez a mondás nem a nőknél :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én is hülye vagyok. Elöbb csináltatom meg a rohadó sárvédőt mint a kuplungot ami miatt alig van hátramenetem :shock: Ma beültem a kocsiba és bejöttem melózni így félholtan :( Elöl a szélvédőn saras víz volt.........tegnap este milyen eső eshetett :( LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Nah... mégis bementél melózni? Hirdetés GSi: tényleg gyanusan olcsó, de sztem egy megnézést megér, annak akinek van kp.je, mert amennyivel olcsóbb, lehet ha megcsináltatja olcsóbban jön ki. Vagy pont ugyan ott van.. nah akkor már meggondolandó.. VIszont érdekes, h pont a sérülésről nincs kép... Petya: ehh. saras szélvédőről jut eszembe... ha jó lesz az idő, meg kell néznem a hátsó ablakmosó vezetéket... Tod, valahol nyomja a hátsó ajtóba a vizet... igaz az ablakra is megy rendesen.. lehet csak kicsit van megcsipázva... Nah meg nem ártana kitakarítani :oops: A tali óta nem takarítottam(igaz használni is csak 2-3szor használtam) és a talin ment bele fü.. homok... :evil: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Mehetünk takarítani meg ha gondolod motort is mosni. Nekem le kellene mosnom a légtömegmérőt is mert koszos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 a homokot ne is emlegesd, úgy kellett a tali után kilapátolni a verdából! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Mehetünk takarítani meg ha gondolod motort is mosni. Nekem le kellene mosnom a légtömegmérőt is mert koszos :( Oké.. ugyis olyan "sok pénzed" van :wink: Adok féktisztítót, abból aztán fújhatsz rá :( Tényleg! Ki mire használta eddig eme nemes anyagot? Ugyhallottam elég univerzális? Én vettem kettöt, de még meg se szagoltam :roll: Asszem én amire irva vagyon, arra prószálom elösször.. nem mintha bajom lenne a fékkel :thumbright: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 én mindenre használtam már :( legutóbb berohadt csavar 30as anyával lazítani és bevállt erre is :wink: motormosás óvatosban spanomnak most volt egy 120ezres mocimosása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Laci ez a jó! Mikor nincs is szükséged rá és egyből egy raklappal vételezel későbbre hátha jó lesz vmire :( :( :lol: :D :D :D :D :D Annyira van pénzem,hogy semennyire..............de arra nagyon :F Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts