Atommanó Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Na igen...bár akármennyivel is...akkor is elképesztő...gondolom nem 200-zal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Na igen...bár akármennyivel is...akkor is elképesztő...gondolom nem 200-zal... Hát de legalább tényleg az áru sértetelen marad...:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Ez király. Mondjuk az érdekelne hogy mennyivel is ment... azért kiváncsi lennek egy ascona- A corsa vagy senator töréstesztre...nem tudom hogy sokkal jobbak lehetnek-e :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 azért kiváncsi lennek egy ascona- A corsa vagy senator töréstesztre...nem tudom hogy sokkal jobbak lehetnek-e :S Hát ha gondolod én tudok kamerát szerezni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Hát ha gondolod én tudok kamerát szerezni... :rolleyes: az ascona cabrio töréstesztet sztem hagyjuk mert rosszabb lesz az eredmény mint a transporteré <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 A narancs XE Corsa (asszem taláb Daninak hívják a tulajt?) is eladó.....nemolcsó ;) széééép :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Ez tuti? De nem valami utángyártott "SárkányosMatrica Bt." által kókányolt linóleum, hanem rendes felirat? <_< Tuti. Utángyártott. De nem rossz minőség, szerintem. Gondoltam, teszek én is a vasra, csakhát ez a fajta tuning nem az én műfajom.... :D :P De egy igazi GSi-re szerintem illik. :rolleyes: Ja, egy dolog van - ez ilyen Kadett GSi style, piros i-vel, nemtom F Astra GSi-n is ilyen volt-e a logo... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 széééép :rolleyes: <_< Ez a Hada Lacié szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Ez a Hada Lacié szerintem. Somogy megye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Somogy megye... Vagyis? Balatonlelle nem pont ott van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Somogy megye... Nem megy az, egy helyben van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Hát de legalább tényleg az áru sértetelen marad...:rolleyes: Nem tudom... a kabint a raktérbe csomagolta be. Mi lett volna, ha pl. téglát szállít..... vagy acéllemezt.... BRRRR.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Na most mi tévő legyek? Exide 55 Ah 14000,- Black Flash 60 Ah 16300,- Delphi 55 Ah 13000,- Perion 55 Ah 15000,- Banner és társai csillagászati árban vannak... Ezek sem olcsóak de 7végén csobbannék balcsi és most azt a 2-3e ft különbség is számít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Na most mi tévő legyek? Exide 55 Ah 14000,- Black Flash 60 Ah 16300,- Delphi 55 Ah 13000,- Perion 55 Ah 15000,- Banner és társai csillagászati árban vannak... Ezek sem olcsóak de 7végén csobbannék balcsi és most azt a 2-3e ft különbség is számít... részemről az exidére szavaznék. a delphi nagyon hamar tönkrement a másik kocsiban. a többivel nincsen különösebb tapasztalatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Exide... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Ezek sem olcsóak de 7végén csobbannék balcsi és most azt a 2-3e ft különbség is számít... viszont aksit jópár évre veszel, ugyhogy lehet nem ezen kellene spórolni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Szerintem is Excide. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Na most mi tévő legyek? Exide 55 Ah 14000,- Black Flash 60 Ah 16300,- Delphi 55 Ah 13000,- Perion 55 Ah 15000,- Banner és társai csillagászati árban vannak... Ezek sem olcsóak de 7végén csobbannék balcsi és most azt a 2-3e ft különbség is számít... Exide az "classic" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Köszönöm a gyors választ! A Delphi ára esett 10000 - re És képbe jött a banner SuperStart (asszem) gyártmánya 9e - ért.... Igazad van Redi de mint mindig megint szűkös a tárca.... Ha tehetném akkor zselés kerülne be 25e-ért... De lesz még hova tennem azt a pénzt az autóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Amúgy jó lenne, ha arra is figyelnél, amit Tomi írt : "....Meg kell nézni azt is,hogy mekkora indítóárama van az akkunak. Minél nagyobb annál...." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Ige classic....nem az extra zselés gondozás mentes akármi...ha az lenne ennyiért akkor az nagyon baráti lenne.... Exide az "classic" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Ige' lestem őket! 400 tól felfele vannak ezek ha minden igaz. Holnapra megszülöm a dolgot, köszi mégegyszer mindenkinek! Amúgy jó lenne, ha arra is figyelnél, amit Tomi írt : "....Meg kell nézni azt is,hogy mekkora indítóárama van az akkunak. Minél nagyobb annál...." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Azért vannakám árak... Én 74Ah-s Varta Blue Dynamic-ot szoktam haveroknak 15e körül szerezni... Boschot meg még olcsóbban... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Ige classic....nem az extra zselés gondozás mentes akármi...ha az lenne ennyiért akkor az nagyon baráti lenne.... Az a gond, hogy nem emlékszem mennyiért vettem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 eeeee....lassan vizsgáztatni kelllene....pontosabban elég SOS-ben...tud valaki embert erre? juhuhu kilőve, a gsitomi mondott egy lehetőséget de körbetapogatózok mert hátha van más :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts